Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב רגיל ישר אחריי השיוף חייבים לכסות את הפח החשוף בפוליאסטר אוו משהו, מה שאפשר לדחות כשמדובר בפיבר :)

עד עכשיו נראה מבטיח! כל הכבוד!!!

נדב.

פורסם
רק תגיד לי מתי אתה יכול (אני בציר קבוע מודיעין נתניה) לא שכחתי רק אני לא יודע מתי אתה יכול :lol:

הי אסף. תודה על הפרגון!

ה... ממתין לך בכליון פיברגלס. הוא נמצא על הציר שלך, אז רק צריך לתאם מועד. ככל הנראה אהיה שם ביום ראשון. דבר איתי.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
ברכב רגיל ישר אחריי השיוף חייבים לכסות את הפח החשוף בפוליאסטר אוו משהו, מה שאפשר לדחות כשמדובר בפיבר :)

נדב.

זה כל הכיף! :-D:-D:-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

• אחראי פורום
פורסם
כרגיל, כל הכבוד.

קח עצה מאידיוט מלומד עם חצי ניסיון:

בכלל לא אידיוט, עצה מצויינת.

אני מוסיף עליה שכדי לעבוד על משטח מקומר, יש ספוגי שיוף שיהיו מעולים למטרה.

יש שני סוגים: אחד שנראה כמו עכבר למחשב, עם מנח ליד כשבחלק התחתון שמים נייר שיוף;

והשני, שנראה כמו קופסת סיגריות והוא בעל שתי דפנות שגם להן יש יכולות פיניש סופיות לפני צבע ("החלקה").

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בכלל לא אידיוט, עצה מצויינת.

אני מוסיף עליה שכדי לעבוד על משטח מקומר, יש ספוגי שיוף שיהיו מעולים למטרה.

יש שני סוגים: אחד שנראה כמו עכבר למחשב, עם מנח ליד כשבחלק התחתון שמים נייר שיוף;

והשני, שנראה כמו קופסת סיגריות והוא בעל שתי דפנות שגם להן יש יכולות פיניש סופיות לפני צבע ("החלקה").

לשמחתי התמזל מזלי לעבוד על הבודי במוסך דרך השטח, שם מסתבר שבמחלקת הפחחות עובדים שני פחחים עם ניסיון עבר רב בעבודה על סוסיתות, אז הם מכוונים אותי לדרך הנכונה.

יחד עם זאת, תודה על העצות. מכל מלמדי השכלתי.

הגוטה שאבס,

און

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

השיופים נמשכים... אבל, רואים את האור (או את סוף הקטעים הלבנים).

אין הרבה מה לכתוב על המשך שלב השיופים מייבש השכל הזה, חוץ מזה שלא נשארו לי הרבה תאים אפורים פעילים... ושזו הפעם הראשונה, הפעם האחרונה והפעם האחת יותר מדי שאני עושה את השלב הזה בכוחות עצמי. ויחד עם כל זאת, לא הייתי עושה שום דבר שונה. לפחות פעם אחת בחיים צריך לעבור את השלב הזה. אבל... בפעם הבאה, יהיה זה מישהו אחר שיעשה את כל השיופים הללו.

לפני שאתן לתמונות להגיד את דברם, רק נקודה אחת מעניינת הייתה היום והיא הסרת לוחיות הזיהוי ממתכת הצמודות לתא המנוע בעזרת ניטים. על האחת - הרשמית - מצוין מספר השלדה; השניה - הפנים-אירגונית - מציינת את מספר הבודי. זהו מספר שחוזר על עצמו גם על חלקים אחרים שמורכבים על הבודי הזה ונועד לצרכים פנימיים בשעתו. המעניין הוא שהיום, עת שייפתי את הצבע מקורה B, הימנית, נתקלתי בסימון זה בטוש על הבודי עצמו. כלומר, כבר בהרכבת התבניות זו לזו מסומן הבודי במספר ההולך איתו בשלב ההרכבה ומספר זה מוטבע על לוחית זיהוי המדוברת. אז לוחיות אלו הוסרו אחר כבוד, הושמו במעטפה והופקדו למשמרת במשרדו של ניר, עד שיגיע הרגע המרגש (בסוף העבודות), בו יוחזרו הלוחיות למקומן.

אז בבקשה - תמונות:

1. התגית הרשמית.

2. התגית הפנימית.

3. הסימון (המחוק מעט) של מספר הבודי על הקורה.

4. אמצעי ההגנה כנגד אבקת הצבע.

5. בית הגלגל מתוך תא המנוע, לפני השיוף (הפסים הכהים הם במקום בו נחה צמת החשמל בצד זה).

6. בית הגלגל אחרי השיוף.

7. פינישים בחלק האחורי.

8. בתי הגלגל האחורי משתייף.

19122010244.jpg

19122010240.jpg

19122010239.jpg

19122010245.jpg

19122010250.jpg

19122010251.jpg

19122010243.jpg

19122010247.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
היום מסיימים עם המשייפת הפנאומטית ועוברים לשפשף ביד...

ואתה באמת מצפה שנגיב לזה ? :oops::lol:

בהצלחה בשפשוף , או שפשוף נעים .....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ואתה באמת מצפה שנגיב לזה ? :oops::lol:

בהצלחה בשפשוף , או שפשוף נעים .....

למה צריך להגיב, מה כבר אמרתי :wink:?

זה גם לא שפשוף נעים בכלל. מדכא אפילו. עבודה קשה, שוברת אצבעות וההתקדמות א י ט י ת.

לא הרבה שעות עבדתי היום, אבל משקוף דלת הנהג וכן תא המנוע וגם בתי הפנסים מלפנים התקדמו די יפה. לפינות עצמן קשה להגיע וצריך לא מעט סבלנות (שמתחילה להיגמר לי).

מחר אחר הצהרים אעשה ניסיון נוסף עם משייפת עגולה (בזהירות כמובן). בכל מקרה, כבר מחר אני רוצה להעמיד את הבודי למסדר המפקד אצל רב הפחחים ולדעת מה עוד הוא רוצה שאעשה לפני שאני מעביר בשעה טובה את הבודי אליו ומתפנה ל...

להמשיך לשייף את מכסה המנוע ועוד קצת עבודה נדרשת על הדלתות (מזל שיש רק שתיים).

המשך יבוא. רק שתי תמונות הפעם (אפילו לצלם לא בא לי).

און

20122010252.jpg

20122010253.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
זה הולך להיות רכב מעניין ביותר. אני בהחלט אהיה בהשקה שלו 8)

לפי כמות הכניסות והעניין שהרכב הזה מגלה, נראה לי שאת ההשקה היכל נוקיה לא יספיק, להעביר לרמת גן לאצטדיון הלאומי...:wink:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אל תשבר בשיא

אין סיכוי שאשבר! אני סתם מיילל כמו ילדה קטנה, אבל אל דאגה. למרות הקצב האיטי ושובר האצבעות, אני יותר קרוב לסוף מאשר להתחלה.

ולשאר המגיבים והתומכים - תודה! עוד רחוק היום, אבל נעשה כבוד לטינה בבוא היום!

עכשיו, תסלחו לי. צריך להתפנס קצת ואחרי זה לשייף קצת...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
אין סיכוי שאשבר! אני סתם מיילל כמו ילדה קטנה, אבל אל דאגה. למרות הקצב האיטי ושובר האצבעות, אני יותר קרוב לסוף מאשר להתחלה.

ולשאר המגיבים והתומכים - תודה! עוד רחוק היום, אבל נעשה כבוד לטינה בבוא היום!

עכשיו, תסלחו לי. צריך להתפנס קצת ואחרי זה לשייף קצת...

יש לי רישיון נהיגה על נייר לטש ! להגיע ? :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...