Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כרגע אני עובד ברכב עם סט שני חלקים של DLS והוא מחובר על מגבר 4 ערוצים אקטיבי במחשבה קדימה לעבור לסט אפ של 3 חלקים חשבתי על מספר דרכים לעשות את הדבר .

כרגע אני עם הHU 786 של קלריון ואני יודע שהוא אינו מסוגל לעבוד עם 3 אלמנטים אקטיבית השאלה זה איזה פתרון יצירתי יכול לנבוע מכך .

אני שוקל להביא עוד מגבר 2 ערוצים שיעבוד רק על המידים (UP6I) ואז במגבר 4 ערוצים שיש לי להביא קרוס כל שהוא של 3 חלקים ולחבר עליו את הטויטר והמידריינג' ואותו בגישור שכרגע יש לי ( RA 40 ) ?

פיתרון יצירתי תלוי כמה חושבים על זה כי העם תהיה לי אפשרות החיתוכים אם הקרוס הפסיבי הזה והאם החיבור בגישור למגבר ה4 הערוצים הנתון שיש לי יתן לי מספיק עוצמה לשני האלמנטים שכניראה יהיה מחובר בגישור ולפי ידיעתי זה יוציא להם 110 RMS

במידה ויש לכם פתרונות אחרים אני ממש אשמח לשמוע

האם במידה ואני מחבר מעבד BIT 1 זה חוסך לי את המצב לקרוסים פסיביים שאני ישמח לוותר עליהם ?

אשמח לתשובות שלכם באיחולים של שבוע נפלא לכולנו

עומר נעים

פורסם

הביט1 יאפשר לך לוותר על הקרוסים, יש לך סאב ברכב? אם כן אתה תצטרך עוד מגבר 4 ערוצים או לחלופין 2 ערוצים ומונו, קח בחשבון גם את הH701 של אלפיין, עושה עבודה דומה מאוד לביט1 של AUDISON פשוט ההתממשקות אליו עם פנל C701, ד"א תכננת על קניית מכשיר חדש או יד2 כי הפורום לאחרונה מוצף בהם ובמחירים נמוכים יחסית.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

המגבר שלך מוצהר 220 RMS בגישור ב- 13.8 וולט.

בביט 1 יש קרוס דיגיטלי שיאפשר לך לוותר על הקרוסים הפאסיביים.

בשביל להגיע לסטאפ פאסיבי שנשמע טוב ב- 3 חלקים אתה צריך להשקיע את מירב מרצך בכיוון זוויות, את הצריך לפצות בעזרתן על הגיינים שלא תוכל לכוון לכל זוג אמלנטים בנפרד, על הטיים קורקשיין שלא תוכל להגדיר לכל אלמנט בנפרד וכו'.

הגברה פאסיבית היא לא משהו פשוט בכלל, אם אתה לא יודע באמת מה אתה עושה, אתה לא תגיע לתוצאה טובה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הHU 786 של קלריון ואני יודע שהוא אינו מסוגל לעבוד עם 3 אלמנטים אקטיבית

בזזז, טעות ראשונה.

יודע גם יודע.

מתחדשת*

• תוכן חדש...