Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשימת משחקי מונדיאל 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא של חברה שלי ביקש שאמצא לו רשימה של משחקי המונדיאל, אבל בתצורה של דיאגרמת עץ. חיפשתי ולא מצאתי כלום חוץ מרשימה רגילה של מועדי משחקים. מישהו יודע איפה ניתן למצוא את מה שאני מחפש?

תודה רבה, ושבוע טוב!

פורסם

מספיק קרוב, תודה :)

עכשיו נזכרתי שבמונדיאל הקודם הייתה רשימה יפה ומסודרת בעיתון. אני בטוח שהפעם תהיה גם אחת. נחכה לעיתון של סופ"ש.

פורסם

מתעלק על השרשור. החברים רוצים לעשות "ישיבה" בשביל הכיף לכבוד המונדיאל אך אנו לא מבינים גדולים בכדורגל.

מישהו יכול להמליץ לי מה השחק הכי מעניין בשלב הבתים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מתעלק על השרשור. החברים רוצים לעשות "ישיבה" בשביל הכיף לכבוד המונדיאל אך אנו לא מבינים גדולים בכדורגל.

ליקטתי לכם כמה משחקים סופר מעניינים ,קרבות ענקים בין נבחרות מהמובילות בעולם :

אלג'יריה - סלובניה

ניו זילנד - סלובקיה

הונדורס צ'ילה

תבלו :lol:

נ.ב. נבחרת הונדורס מועמדת רצינית לזכיה, תוכל להפגין ככה ידע מול החבר'ה :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המשחקים האלה באמת תאווה לעיניים אבל סוג של אנטי קליימקס למשחק הידידות בין ישראל ואירן.

פורסם

ברזיל-פורטוגל, ברזיל -חוף השנהב, ארגנטינה- יוון(בגלל המהומות הצפויות בין האוהדים:wink:),אנגליה-ארה"ב וכל משחק של הולנד כמובן

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתעלק על השרשור:

כידוע ערוץ 1 ו5HD משדרים את המשחקים , השאלה שלי היא האם ישודרו המשחקים של 2 וחצי בצהריים ו5 אחה"צ?

אני רוצה לראות כמה שיותר משחקים ולא יודע אם ישדרו את כולם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...