Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום קפה שמגיע מטורקיה.

בטורקיה לא מגדלים קפה וגם בקושי שותים קפה.

"קפה טורקי" הוא פשוט הכינוי הנפוץ לקפה טחון דק,

והרוב המוחלט של הקפה הטחון דק מיוצר בכלל בארץ.

אם הכיתוב על האריזה מעצבן מישהו אפשר לשלוח מייל מחאה לעלית/לנדוור/וכו',

אבל איך שהוא נראה לי שיש דברים חשובים מזה בעולם.

יש תקופת התיישנות?

ממש לא בא לי לוותר על הטוסטר-אובן הענק שלי... 10 שנים זה מספיק? :p

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה חוזר הניגון:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3899143,00.html

במשרד החוץ בדבלין אמרו כי הגיעו להסכם "טוב" עם ישראל, לפיו ה"רייצ'ל קורי" תעגון באשדוד ומטענה יועבר משם לעזה, אך הפעילים סירבו. כעת, כשהספינה רחוקה רק כמה שעות מחופי הרצועה, לאירים יש בקשה אחת: "אם ישראל תעצור את הספינה - אנחנו דורשים שתפגין איפוק, לא צריך כוח"

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אולי זה מה שמבדיל אותנו מהמוסלמים.

בעוד שהם מתאחדים ומתאגדים לקבוצה מאוחדת שנשמעת היטב בכל העולם, אנחנו במצבים הקשים מגלים שיש לנו בוגדים בבית ומאבדים את כוחנו.

אתה מתעלם ממוסלמים לא ערבים (ואל תשנה עכשיו את המוסלמים לערבים כי אז אני אזכיר לך את הערבים הלא מוסלמים).

בגלל שהם כל כך מאוחדים מצרים נלחמה עם תימן ועירק עם אירן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא אמרתי שהיא הייתה צריכה להדרס, אבל הם קצת הגזימו.

קראתי עליה קצת מעבר למה שידעתי, וכבר לא כלכך אכפת לי מזה שהיא נדרסה.

אולי הם ילמדו מזה ויפסיקו לדחוף את האף שלהם לעניינים של אחרים.

"שיפסיקו לדחוף את האף שלהם לעניינים של אחרים". משום מה זה מזכיר לי דברים שאמרו מיטב דיקטטורי העולם. יש עוד איזה חמוד אחד שאני בטוח שיסכים עם הדברים האלה שלך. לא סתם חמוד. מחמוד. בעצם, הוא אומר את זה כל הזמן: "עזבו אותי בשקט ותנו לי ליצור פצצת אט... כלומר תוכנית אטום למען שלום עולמי! כן, זה מה שהתכוונתי". :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי מה שקראתי, רייצ'ל קורי בכלל לא מתה מדריסת הD9, אלא מחתיכת מבניין שנפלה לה על הראש. וזאת לפי תחקיר צה"ל. לך תדע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בגלל שהם כל כך מאוחדים מצרים נלחמה עם תימן ועירק עם אירן.

וטרוריסטים עיראקים כותשים ומשמידים את בני עמם כבר כמה שנים טובות כי אלה סונים ואלה שיעים וההם אחמדים והשד יודע מה.

ספטמבר השחור גם בוצע בירדן מסולידריות בין מוסלמים.

אם הערבים או המוסלמים כ"כ מאוחדים, למה אף אחד מהם לא עושה כלום למען "הפלסטינאים הכבושים המסכנים"?

למה ירדן או מיצריים לא שולחות אליהם סיוע הומניטרי של מזון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נו באמת...

בגלל שעכשיו הממשלה אשר יושבת בשלטון בטורקיה הינה פרו-איסלאמית אז זה הופך את כל טורקיה לשכזו?

בגלל שלפני כמה שנים הייתה בישראל ממשלה שמאלנית/ימנית, זה אומר שכל הישראלים שמאלנים/ימניים?

זכותכם המלאה להחרים מוצרים בטורקיה אך בסופו של יום הדבר רק יפגע וידרדר את הקשרים שלנו עם האוכלוסיה החילונית (הלא קטנה) שכן מקיימת עימנו מסחר פורה ושלמרות מורת הרוח באשר לסוגייה הנוכחית אינם אנטי ישראל. מה גם שמי שהינו אנטי ישראל, לא היה זקוק לפלוטילה-שמוטילה בשביל לא לסחור עימנו.

פורסם
נו באמת...

בגלל שעכשיו הממשלה אשר יושבת בשלטון בטורקיה הינה פרו-איסלאמית אז זה הופך את כל טורקיה לשכזו?

בגלל שלפני כמה שנים הייתה בישראל ממשלה שמאלנית/ימנית, זה אומר שכל הישראלים שמאלנים/ימניים?

זכותכם המלאה להחרים מוצרים בטורקיה אך בסופו של יום הדבר רק יפגע וידרדר את הקשרים שלנו עם האוכלוסיה החילונית (הלא קטנה) שכן מקיימת עימנו מסחר פורה ושלמרות מורת הרוח באשר לסוגייה הנוכחית אינם אנטי ישראל. מה גם שמי שהינו אנטי ישראל, לא היה זקוק לפלוטילה-שמוטילה בשביל לא לסחור עימנו.

הדעה של הטורקים על ישראל היא מהגרועות בעולם, אם לא הגרועה שבהם (חפש סקרים). הרקבון מתחיל מלמטה. אל תתן לכמה טורקים עם אינטרסים כלכליים מובהקים לגרום לך לחשוב שאנחנו אהודים בטורקיה. במקרה קראתי היום איזה מאמר במעריב על יחסי ישראל-טורקיה שטוען שלטורקים לא אכפת כלל מנושאי חוץ מלבד העניין הפלסטינאי, אלוהים יודע למה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כלל לא טענתי שהטורקים אוהדים אותנו ואף לא הייתי מצפה לכך.

לעומת זאת, אני כן טוען שהמצב אינו שחור / לבן ושלדעתי, למרות המצב הנוכחי, טרם הגיעה העת אשר מצדיקה נקיטה בחרם.

פורסם

מי שמכליל עמים שלמים וחושב שכולם חושבים אותו דבר לא מסוגל להבין את התפקיד של הפרט בעניינים האלו.

לא כל מי שבארץ הוא שמאלני או ימני ולא כל טורקי שונא אותנו.

יש אנשים עם דעות שונות, ולצערי, בלי קשר לפלסטינים, הישראלים הרוויחו ביושר את התואר המפוקפק של "התיירים הכי בהמות" בטורקיה.

• תוכן חדש...