Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הצמיג michelin primacy hp?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מה אורך החיים שלו בק"מ?

איך הוא אוחז על יבש ורטוב?

(אני לא צריך המלצות לצמיגים, אני שואל על הצמיג הספציפי הזה)

אריאל

פורסם

בגדול מדובר בצמיג מעולה לרכבי מנהלים ובמיוחד לכאלו שנוסעים הרבה (מישלין בערך הכי טובים לכאלו שנוסעים הרבה באמת).

בגדול הרמות הנ"ל לא חושב שיש צמיגים לא אוחזים במיוחד במז"א פשוט כמו בארץ..

רוב הזמן חם, ומדיי פעם רטוב.

חבר שלי קנה רביעייה כזו לפורד מונדאו במחיר 525 ש"ח ליחיד.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המישלין פרימאסי הוא צמיג בעל דופן רכה, מה שמקנה לצמיג נוחות טובה יחסית למתחרים באותו הרמה (למשל ברידג'סטון פוטנזה שמגיעים מהיצרן על המאזדה 6) ושקט בנסיעה.

הוא אוחז ברמה טובה בהחלט, גם ברטוב.

אחרי כ-3 שנים על מאזדה 6, הוא כבר דיי יבש, לא שחוק ברמה היסטרית ומיועד להחלפה בקרוב.

מבחינת ק"מ, הרכב עשה 120K ב-7 שנים שזה בערך 17K לשנה, אז למעשה הצמיגים עשו ב-3 שנים כ-51K ק"מ ועברו חיים קלים מאוד (חניה מקורה, נסיעות רגועות).

הם נקנו בזמנו בכ-650 לצמיג אאל"ט.

פורסם

אוקיי תודה!

שאלה אחרונה:

האם הצמיג מחזיק 3 שנים או 51,000 ק"מ?

זאת אומרת שאם אני אסע ב3 שנים 110,000 ק"מ רק אז אצטרך להחליף את הצמיג?

פורסם

אריאל, קשה לי להאמין, שתצליח לנסוע על הצמיגים 110 אלף ק"מ, במיוחד מקדימה (ולא משנה איך קוראים לצמיג).

אולי- אולי על הצמיגים המקוריים של הרכב (כאשר הרכב עוד חדש ), מאחור, בנסיעה מתונה מאוד אפשר לסחוב עד 90 אלף ק"מ (וזה בתנאי שהצמיג לא יתייבש).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אריאל, קשה לי להאמין, שתצליח לנסוע על הצמיגים 110 אלף ק"מ, במיוחד מקדימה (ולא משנה איך קוראים לצמיג).

אולי- אולי על הצמיגים המקוריים של הרכב (כאשר הרכב עוד חדש ), מאחור, בנסיעה מתונה מאוד אפשר לסחוב עד 90 אלף ק"מ (וזה בתנאי שהצמיג לא יתייבש).

זאת הייתה רק דוג'.

בעצם משך הזמן לא משנה(בגבול הסביר, ברור שאחרי 5 שנים, גם אם הוא עשה 15000 רצוי מאוד להחליף כי הוא יתייבש)

אלא כמות הקילומטרים, אז יהיה אפשר ליסוע בבטחה עד 70K ואז להחליף.(יוצא בערך שנתיים)

תודה לכם.

פורסם

michelin primacy HP החזיקו אצלי על הסובארו 40,000 ק''מ ו-2.5 שנים, לאחר מכן הלכו ישר לפח. תוצרת גרמניה. הוחלפו ב toyo t1-r בשליש עלות. 205/50/16

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
michelin primacy HP החזיקו אצלי על הסובארו 40,000 ק''מ ו-2.5 שנים, לאחר מכן הלכו ישר לפח. תוצרת גרמניה. הוחלפו ב toyo t1-r בשליש עלות. 205/50/16

הT1R הוא לא צמיג ספורטיבי?

ונכון לעכשיו אני לא צריך המלצה לצמיגים, רק שאלתי איך הצמיג ומה אורך החיים שלו, שנדע מתי להחליף.

שנצטרך להחליף נראה מה נעשה.

פורסם

הA3 שלי הגיעה עם הפרימסי (לדעתי הרגילים) שהוחלפו לפני כמה חודשים (אחרי קצת יותר מ3 שנים ו35K) בפרימסי HP חדשים.

בגדול, אין תלונות על הצמיגים. הם לא מפיקים רעשי כביש מיותרים, אוחזים בסדר גמור - גם כשמפעילים עליהם לחץ - והם לא מתפגרים מהר (כפי שכבר ציינתי למעלה).

המחיר שלהם הוא רק עוד דובדבן שמשלים את החבילה המצויינת שהם מספקים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...