Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שעון חום מנוע שממנו יוצאים 3 חוטים, gnd שאני מאמין שזה המינוס, I שאני חושב שהוא +, וS שהבנתי שהוא הולך לחיישן,

האם זה נכון / מדוייק ? ובנוסף יש עוד חיבור ששייך לנורה, אבל רק 1, אז הנורה צריכה לקבל + או - ?

פורסם

ושאר החוטים? + מאחרי הסוויץ' נגיד אם אני מחבר אותו ל+, באזור המערכת זה יהיה תקין או שעדיף מקום אחר?

מינוס הוא יקבל מגוף של הרכב, וה-S לאן הולך?

פורסם

איני בטוח לגבי פרוש האותיות שיתכן וזה I ignition והכוונה ל + אחרי מתג הצתה שרצוי שיהיה מוגן בנתיך כלשהוא וזה לא כך כך משנה מהיכן זה מגיע.

S כנראה זה switch והכוונה לחיישן חום מנוע (ואם אין חיישן חום לשעון, אז צריך להתקין).

הארקת השעון (מינוס) הנה משותפת, גם לשעון וגם לנורת תאורתו.

בברכה - רפי לין

פורסם

החיישן הכוונה לחיישן חום מנוע? אם אני לא טועה הוא נמצא אצלי על הטרמוסטט, יש ממנו 2 חוטים מאותה צמה יוצא עוד חוט שנכנס לפלאג שנמצא בראש מנוע, אז לאיזה משלושתם הוא צריך להתחבר?

פורסם

ברשותכם, אשאל שאלה נוספת, בכמה ימים האחרונים שמתי לב למשהו מוזר,

הלוח שעונים לא מתפקד כמו שצריך, זאת אומרת שהשעון דלק עובד, שעון חום (מקורי של הרכב) לפעמים,

סאקלה של קמ"ש תמיד עובדת (מזל), וכשהמנוע כבוי לא דולקת הנורה שלה הטעינה (עם הסמל של הבטריה),

וגם הנורה של השמן לא דולקת בזמן שהמנוע כבוי, ומנורת הבלם יד דולקת ממש חלש בזמן שהבלם יד מורם,

אז יוצא שרק הספידומטר פועל, התאורה של הלוח שעונים, והמד דלק,

הבטריה והשמן לא הכי לחוץ לי, במעקב אני שם לב שהטרמוסטט נפתח, והוונטה של הרדיאטור פועלת,

אז שאלתי היא אם יש תקלה רצינית בלוח שעונים?

החלפתו תסדר את הבעיה או שעדיף לפרק ולבדוק / לנקות מגעים?

תודה

• תוכן חדש...