Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לך לנסוע בגאיירדו לאחרונה ? ב-F430 ?

אתה תתפלא כמה הן הרבה פחות "מפחידות" ממה שאתה חושב בהתנהלות יומיומית,ההבדל ממש לא גדול בנוחות,אם בכלל.

מחזק. בהשוואות שנערכו בין הגרסאות החזקות של ה 911 לפרארי F430 נכתב פעמים רבות שחור על גב כרום כי באופן מפתיע הפרארי נוחה יותר להתנהלות יום-יומית, נוחה אף יותר מהגרסאות ה"רכות"של 911. בכל מקרה, את GT2 RS שלי אני רוצה בצבע קרבון, מוכן לשלם אקסטרא בשביל מחזיק כוסות שעומד בפני 2-3G.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כנראה שקלארקסון צדק.

באמת אין לפורש מעצב.

מה זה שונה מכל פורש אחרת?!?!!?

חיצונית נראת אותו דבר כמו 997 MK1 GT2 רק עם פנסים אחוריים שונים בקצת ותוספת של האותיות RS על יד הכיתוב GT2 :roll:

אותו דבר בקשר ל-997 טורבו, המתיחת פנים שעברה ה911 לא כל כך משמעותית,הקונסים והספויילר נשארו אותו דבר בGT2 ובטורבו,רק לGT3 שינו את הספויילר.

פורסם
שקלארקסון יתעסק במה שהוא מבין, וזה בעיקר בבידור.

נהגים מקצועים עם מוניטין ויכולת כמו טיף נידאל חושבים שלפורשה יש את רכבי הספורט הטובים בנמצא.

ומה הקשר בין מה שאני כתבתי לתגובה שלך?

אמרתי מילה אחת על האיכות של הרכב?

כנראה שפשוט אין להם מעצב, אין לי דרך אחרת להסביר את זה.

הפנמרה? כאילו נכנסו לצייר של הווינדוס, עשו איזה חתך באמצע של ה911, הרחיקו את 2 החצאים אחד מהשני ושמו דלת באמצע. בדיוק ככה.

יש עניין של אחידות בין כל הדגמים, אבל ראבאק לא צריך להגזים!

יש אחלה של אחידות בין כל דגמי סקודה (סתם דוגמה) אבל כל מכונית נראית שונה!

Auto Emoción

פורסם

איזה רכב מדהים!

1370 ק"ג, כל פרט עיצובי במקום, כמו שצריך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אתם מתארים את זה כאילו פורשה מנסים להוציא דגמים שונים, שהמעצבים שלהם עובדים על הייחודיות ופשוט לא מצליח להם.

כמובן שזה לא המקרה והם במכוון מוציעים את הדגמים בצורה הזאת ומוכרים בכמויות שהם מוכרים. זאת פורשה.

מישהו רוצה לערער על ההצלחה של פורשה? בהצלחה. אני אישית חושב שדיי מצליח להם.. ;)

אם יותר מעניין אתכם לראות סקודה חדשה ולא את הGT2RS, אין לי מה להוסיף...

פורסם
אתם מתארים את זה כאילו פורשה מנסים להוציא דגמים שונים, שהמעצבים שלהם עובדים על הייחודיות ופשוט לא מצליח להם.

כמובן שזה לא המקרה והם במכוון מוציעים את הדגמים בצורה הזאת ומוכרים בכמויות שהם מוכרים. זאת פורשה.

מישהו רוצה לערער על ההצלחה של פורשה? בהצלחה. אני אישית חושב שדיי מצליח להם.. ;)

אם יותר מעניין אתכם לראות סקודה חדשה ולא את הGT2RS, אין לי מה להוסיף...

זה בדיוק העניין!

מה שמפריע לי זה לא שהם מנסים וזה יוצא מכוער - זה עוד בסדר.

הם לא מנסים בכלל!

יש להם המון דגמים, וכולם נראים ב-ד-י-ו-ק אותו דבר! למה?!

וברור שלא יותר מעניין אותי סקודה, סתם נתתי דוגמה לחברה ששומרת על אחידות במראה של כל הדגמים, ובכל זאת כל דגם נראה ייחודי.

Auto Emoción

פורסם

כי זאת פורשה. אפשר להסתכל על זה ככה- פורשה היא דגם אחד, שמוציאים אותו בכמה צורות כדי להתאים אותו לאנשים.

מוציאים אותו כג'יפ, כרכב עם 4 דלתות, קבריולט, קופה וכו'. כולם נראים אותו הדבר כי כולם פורשה, כולם אותו "דגם".

ובכל צורה כמובן יש מספר מנועים שיתנו ביצועים שונים.

אז נכון שזה לא באמת ככה, אבל זה הכיוון הכללי. הם לא רוצים דגמים אחרים בצורות אחרות ומה שיש היום בהחלט לא מכוער.

מי שקונה פורשה לא בוחר את הדגם שהכי יפה בעיניו. הוא כבר בחר פורשה. עכשיו רק נשאר לו להחליט אם הוא רוצה אותה כג'יפ, כמשפחתית, כקבריולט ובאיזה מנוע כמובן.

פורסם
כי זאת פורשה. אפשר להסתכל על זה ככה- פורשה היא דגם אחד, שמוציאים אותו בכמה צורות כדי להתאים אותו לאנשים.

מוציאים אותו כג'יפ, כרכב עם 4 דלתות, קבריולט, קופה וכו'. כולם נראים אותו הדבר כי כולם פורשה, כולם אותו "דגם".

ובכל צורה כמובן יש מספר מנועים שיתנו ביצועים שונים.

אז נכון שזה לא באמת ככה, אבל זה הכיוון הכללי. הם לא רוצים דגמים אחרים בצורות אחרות ומה שיש היום בהחלט לא מכוער.

מי שקונה פורשה לא בוחר את הדגם שהכי יפה בעיניו. הוא כבר בחר פורשה. עכשיו רק נשאר לו להחליט אם הוא רוצה אותה כג'יפ, כמשפחתית, כקבריולט ובאיזה מנוע כמובן.

השקפה מעניינת...

ומוזרה, לפי דעתי בכל אופן.

קצת כמו מה שהאמונד אמר באיזה פרק של טופ גיר. לדעתו, אם בנאדם רוצה פורש הוא צריך להיכנס לסוכנות והדבר היחיד שישאלו אותו זה איזה צבע הוא מעדיף.

אני באופן אישי הייתי שמח לראות פורש חדשות עם עיצובים מעניינים.

Auto Emoción

פורסם

מדהימה בגלל שאתה לא רגיל לראות אחת ויש עליה סמל של פורשה? או שמבחינה עיצובית היא יפה בעיניך? (או: האם הייתה אומר שהיא יפה אם היה מודבק עליה סמל של קיה?).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
מדהימה בגלל שאתה לא רגיל לראות אחת ויש עליה סמל של פורשה? או שמבחינה עיצובית היא יפה בעיניך? (או: האם הייתה אומר שהיא יפה אם היה מודבק עליה סמל של קיה?).

יש לה את "אפקט הוואוו"...

זה עדיין אוטו יקר מאוד, והוא משדר את זה, ישר רואים שזה לא מאזדה. וזה משהו שיש לכל פורש.

אבל הפנמרה לא יפה, זה בטוח.

Auto Emoción

• תוכן חדש...