Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כמו שאמרתי, אני אפרסם את שם המוסך לאחר שהדברים יתבהרו, כלומר אני ממתין להסבר שלו על הפרשה.

כמו שאתם יודעים, למטבע יש 2 צדדים, אז זה הצד שלי, אבל עד שאין את הצד שלו, מיותר לרוצ להכפיש להוציא דיבה ואחכ לבוא לבקש סליחה.

במהלך שבוע הבא אני אכנס אליו לעסק, נשב לדבר ונראה מה הוא אומר.

חוצמזה, אל תדאג שום מוסך לא ישחרר רכב עם מערכות בטיחות לא תקינות, אני אומר את זה מידע הייתי שם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אור, אתה נאיבי בהערכה שלך לגבי מערכות בטיחות.

בשנת 94' קנינו טנדר קאיה חדש מהסוגנות. לרכב היתה בעייה כרונית בבלמים והם לא הצליחו להתגבר עליה (הרכב מושך בבלימה כל פעם לצד אחר בצורה ממש קיצונית, דוושת בלם שוקעת ולא מחזיקה לחץ וצורך בריגולז' ברקס כל כ 2000 ק"מ). אחרי שהם האשימו את הנהג בחבלה מכוונת ביקשנו שיתקנו ויביאו אישור ממכון מוסמך על תקינות הבלמים כדי שנוכל לבוא בטענות לנהג (כשהיה ברור לנו שהאשם לא בו).

כשהרמתי אליהם טלפון לשאול מה קורה אחרי שהאוטו היה אצלם שבועיים המטומטמים אמרו שהאוטו לא עבר והם מחפשים מכון שיתן להם דוח שהרכב תקין. ברגע שהרכב יצא מהמוסך לקחתי אותו אישית למכון הכי קרוב למוסך והוא קבע שהבלמים לא תקינים והרכב אסור לנסיעה.

סוף הפרשה היתה שהם החזירו לנו את הכסף ולקחו את האוטו אבל זה לקח חצי שנה ו 20,000 ק"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעיתון סוף השבוע "ממון" יש כתבה על הנושא, כתבה לא מחכימה במיוחד אך ממש קשורה לנושא הזה.

אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר?

אם את אור שהוא בעל ניסיון בתחום הצליחו לעקוץ כלשונו, אז מה יגידו סתם לקוחות מן השורה?

פורסם

תראה, אני לא יודע אם לקרוא לזה "הצליחו לעקוצ אותי" [הנהלת הפורום קוראת למשתמשים, אנא, פתחו ליבכם ושלחו ץדיק סופיות למשתמש בהודעות פרטיות. תודה!]

כי מהשניה שיצאתי מהמוסך חיפשתי לי הוכחות לעובדה שהתושבות לא תקינות, בין אם זה ביקור בעוד 3 מוסכים, בין אם זה בדיקה חוזרת בעצמי לעצמי שאני לא משוגע, בין אם זה העלאת הרכב לליפט לחקור שוב ושוב את תושבת הגיר ולוודא שאין שם מה לבצע הברזות.

פשוט, עם כל זה שאני בא מהמקצוע ומכיר ויודע, לא רציתי לעשות את העימות הזה ליד לקוחות.

ויודע מה שי ? אני מסכים איתך, מוסכים משחררים רכבים עם צלחות ברקס מעוותות ורפידות חדשות, "זה בסדר רק עושה קצת רעש", אני לא חושב שהרעידות בהגה שזה יצר הן בסדר, מה גם שלדעתי יש לזה השפעות נוספות לטווח

פורסם

לא נסחפתם קצת? עקץ , לא עקץ.

בשביל עבודה קטנה, 4 הצעות מחיר ועוד אתה מביא את החלקים ואתה מאמין שמישהוא חי מ 100 ש"ח לטיפול?

אין ארוחות חינם, מי שמנסה לסובב את העולם וחושב שהוא יותר חכם מכולם כדאי שיבין שלפעמים זה לא עובד.

פורסם

מה הקשר, פומפה?

זכותי המלאה להביא חלקי חילוף שאני רוצה שיוכרבו ברכב שלי. זה שהמוסך לא עושה על החלקים רווח - כבר בעיה שלו. רוצה להחליף לי? כן כן. לא לא. תודה ולהתראות. יש עוד הרבה מוסכים בארץ...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מי שמנסה לסובב את העולם וחושב שהוא יותר חכם מכולם כדאי שיבין שלפעמים זה לא עובד.

+1 אהבתי.

תמיד טענתי שאם הבית לא יהיה מרוצה אז גם הלקוח לא יהיה מרוצה - הינה ההוכחה.

פורסם

היי, יש הבדל אם אתה שואל מחיר ואחכ מבקש להביא חלקים לבין אם אתה מדגיש מראש שאתה מביא חלקים ואז הבנאדם מגלם את העניין במחיר העבודה, אף אחד לא מטומטם והכל ברור לי, אבל מה שלא ברור לכם או לאחרים, שיש לי הנחות חלקים גדולות יותר מעל הנחת מוסך, מה גם שזה מאפשר לו לקחת כסף שחור והנה לכם איך חסכתי עוד קצת.

ואתם בטח גם חיים בסרט שאם אתם ניגשים למוסך והוא מוכר לכם גם את החלקים, אז הוא לא יעבוד עליכם ?

תרשו לי לגלות לכם פרט קטן, 70% מהמוסכים מקפיצים את מחיר הברוטו של החלק, ככה הם נהנים גם מ25% הנחה שמקנה להם ספק החלפים וגם מעוד 15-25% שהם הקפיצו את המחיר.

לי יש הנחות של 30-40% הנחה ממחירון הברוטו, ככה אני בעצם חוסך לא מעט כסף.

מקווה שהחכמתי כאן למישהו, אגב הכל נאמר מתוך ידע אישי ולא ע"ס רבסרן שמועתי.

אני עובד עם השיטה לא מעט והכל בסדר.

האא וסתם לפרוטוקול, התושבות הוחלפו במחיר של 120 לכל צד + מעמ.

אז זה כן קיים והכל אפשרי.

אני לא הולך לגבות קנס מאף אחד, אינני גובה בשוק האפור או משהו בנוסח, סהכ מעוניין לקבל בחזרה את כספי שנגבה ממני לחינם.

ודבר אחרון, למי מהמנהלים מפריע הנושא של ה צ או ץ ?

כי אם זה באמת מפריע אני יכול להשתמש ב ץ

אם זה היה בדיחה, סבבה :)

פורסם
ודבר אחרון, למי מהמנהלים מפריע הנושא של ה צ או ץ ?

קרא את כלל מס' 10 בכללי הפורום.

אומנם לא התייחסו שם לצ' אך רוח הדברים ברורה ומן הסתם לא נראה לי שמאיית היה מדלג על זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ערב רב

אם הוא היה מחליף לך תושבות מנוע של טראנו

ב-100 שקל, הוא באמת היה פראייר

זה שהוא לא היה מספיק ישר, כדי להגיד לך למצוא פרייר אחר.

תושבות מנוע של טראנו זה גיהנום עלי אדמות

קריעת תחת שלא כתובה בשום מקום 500-800 ש"ח

עבודה אצל מי שמעריך את עצמו במשהו.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

זה מקרה מעצבן, ואני יכול לומר לך שיצאת בזול, בזול מאוד לאומת מקרה שהיה לי במוסך ..

היום אישית כמעט ואין לי אמון במוסכים, ואם הרכב נכנס לטיפול במוסך, אני יושב למוסכניק על הראש, ושואל אותו כל פיפס שהוא עושה, על מנת לראות שאכן העבודה מבוצעת.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
מה הקשר, פומפה?

זכותי המלאה להביא חלקי חילוף שאני רוצה שיוכרבו ברכב שלי. זה שהמוסך לא עושה על החלקים רווח - כבר בעיה שלו. רוצה להחליף לי? כן כן. לא לא. תודה ולהתראות. יש עוד הרבה מוסכים בארץ...

אני לא מצדיק את המוסך הרמאי, אני רק אומר שאין ארוחות חינם.

כשמישהוא נותן מחיר שהוא טוב מידי יש סיכוי שהוא בונה על תרמית כדי להוצי ממך רווח.

ברור לי שבעלי מוסכים מרוויחים על חלפים ואני אפילו יודע כמה, אני מסתכל על העיניין כסכום כולל.

נראה לי ש 100 ש"ח לתושבת זה סכום שבשבילו לא מדליקים את האור בבוקר ולכן מראש יש סיוי שהוא מרמה.

רק כששני הצדדים מרוויחים העסקה טובה, אני אף פעם לא אוהב לסחוט את הדיל הזול ביותר אלא את הטוב ביותר ויש הבדל. בדיל הטוב ביותר כל הצדדים יצאו מרוצים.

לילה טוב, לא נורא 200 ש"ח , יכול להיות הרבה יותר.

נתן.

• תוכן חדש...