Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב רב

אם הוא היה מחליף לך תושבות מנוע של טראנו

ב-100 שקל, הוא באמת היה פראייר

זה שהוא לא היה מספיק ישר, כדי להגיד לך למצוא פרייר אחר.

שא ברכה

מחזק את הטענות של הבחור מעלי -

100 שקל זה לא כסף, אף אחד לא יזיז את עצמו בשביל כזה סכום, בטח שלא יפעיל ציוד או יעשה איזה פעולה.

ה100 שקל שלך מתחלקים יפה בין המוסך ומס ההכנסה.

מוזר לי שבעל העסק בכלל הסכים לקחת את העבודה - שכן היה צריך להיות לו ברור שלקוח שמחפש אותו בכאלה סכומים יהיה בעיקר כאב ראש עבורו ושום פרנסה אמיתית לא תצא מזה [אני בטוח שגם ה300 שקל האלה כבר עלו לו ביוקר]

בנוסף, ואל תקח את זה אישית - זו יותר עצה כללית -

בעל ג'יפ שמחפש 100 שקל פה ו-100 שקל שם, שיישקול שוב אם להחזיק ג'יפ או לעבור לכלי שדורש עלות אחזקה זולה יותר.

מדובר בכלי יקר, עם מתלים שדורשים תחזוקה ומפאת אופי השימוש בו הוא מתבלה מהר יותר.

העצה נכונה לבעלים של כל רכב שאין לו כסף להחזיק אותו - ברגע שמתחילים לרדוף אחרי סכומים מגוכחים של כסף זה סימן טוב לשקול שוב את היכולת להחזיק את הכלי ולתחזק אותו ברמה נאותה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יא, אנשים סובלים מבעיה בהבנת הנקרא או מה ?

הנ"ל לא טען שהחליף את התושבות, אלא שפרק אותן ומצא אותן תקינות ולכן החזיר למקומן.

רון ידידי, אל תבלבל לי את המוח ואל תבוא ללמד אותי איך להחזיק את האוטו ואו לא להחזיק.

שורה תחתונה, התושבות הוחלפו בתמורה ל250 שח בסופו של עניין.

אגב המוסך שמעורב בסיפור הוא לא המוסך היחיד שאמר 100-120 שח, כמו שכבר ציינתי.

מתלים ? קשקוש בלבוש, החלפתי 4 בולמי זעזועים + 2 קפיצים ב200 שח.

צריך פשוט לדעת לאן ללכת ואיך לחסוך.

האא, ואני יכול להתחייב, שאם תיקח את הרכב לאן שרק תרצה, כולל בוחן תנועה הכי בןיונה שיש, הוא ימצא תקין לחלוטין וללא שום ליקוי.

(סליחה, אני אקבל הורדה מהכביש על חוסר המצאות של "פסים זוהרים" עקב צביעת פגושים לפני חודש.)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...