Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר טוב מתלבט - S3 או 370Z?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחח, תמיד ב.מ.וו עשו מנועים חלומיים.

טופ גיר כבר בחנו את הרכב ? בא לי לראות את קלרקסון נדחס בתוכו :-D

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יד שניה לא בא בחשבון מבחינתו ויש לו עדיפות לאוטומט/DSG/רובוטי חכם אחר (הוא עצלן כמוני).הוא מחפש רכב מתנהג ומהיר וכמה שיותר ביצועיסט. חשובה לו התנהגות שלא תבוא על חשבון מהירות.אופציות נוספות יתקבלו בברכה.

נראה לי שהחבר שלך מחפש Z370.

ה-Z4 החדש פחות ביצועיסט וחד (וגם הרבה יותר כבד). את ה-Z4M מהדור הקודם כבר כמעט בלתי אפשרי להביא (הופסק ייצור באוגוסט 08). וה-S3.... אני מקווה שאני לא רוכש לי כאן יותר מידי שונאים, אבל לדעתי, לא בליגה.

פורסם

אין מה להשוות. הZ370 רכב ספורט הרבה יותר טוב. הS3 פחות טובה אפילו מגולף GTI

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אתה אומר את זה כי... נהגת על שתיהן (S3\GTI)?

כמובן שהZ370 והZ4M בליגה אחרת. גם מדובר ברכבים שעולים 60 עד 300 אלף יותר.

אבל כל אלו שציינו את זה כאן בעיקר חובבי דריפטים והנעות אחריות. תזכרו שלא כולם כאלה ולא כולם צריכים רכב שהזנב שלו אוהב לברוח.

פורסם

בסביבות אזור ה-400 אלף שקל הוא יכול לבדוק SLK55 AMG מייבוא אישי יד 2 ואאודי S5 קופה

עוד אופציה - שירוקו R , למרות שהיא דיי דומה ל-S3 .

פורסם

אני חושב שקצת ממעיטים בערכה של הS3 ואין מה להשוותה לגולף GTI.

אם זאת, לדעתי ה370 יותר ייחודית וזה מה שכנראה הבחור מחפש.

לא עדיף לא באמת למכור את אחד הרכבים ולרכוש קיימן?

מי צריך פונטיאק שיש פורשה בבית?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עוד אופציה - שירוקו R , למרות שהיא דיי דומה ל-S3 .

הגולף R דומה (הנעה כפולה), השירוקו R פחות דומה מכיוון שהיא הנעה קדמית בלבד...

ועוד משהו לגבי S3, עדיף לחכות לדגם החדש שהולך להיות משודרג בצורה משמעותית ולא יהיה דומה יותר לסדרות ה-R של VW.

לפי מה שאני שמעתי, המנוע יהיה 2.5T ויפיק כ320 כ"ס מהמפעל. כרגע מדובר רק בשמועות ששמעתי.

פורסם

אני הייתי מוכר כליה וחצי תחת בשביל Z שחורה שתהיה לי מחוץ לבית

עזוב אותך ואיך תישב על הכיסא :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היתי מוכן להיות בהתבלטות במקום חבר שלך.

לעניין,למרות שאני מאוד אוהב את הS3(בפרט בלבן) ה370 בחירה יותר טובה למה שהחבר מחפש(לפי מה שעברת לנו).

במידה ואכן קיימת אופציה למכור את הפויינטייקקה ולקנות קיימן,אין מה להוסיף :).

שיתחדש.

Got To love It

פורסם

כיון שהחבר לא הוציא שקל מכיסו עד עכשיו על שום רכב בצי הרכב היוקרתי של המשפחה - משמע, אין לו שום זכות למכור אף רכב (לצערו).

מישהו הזכיר מקודם SLK AMG, למישהו יש רבע מושג כמה היא עולה על הכביש? אם היא נכנסת בתקציב של עד 400K ש"ח, יבוא אישי בהחלט ישתלם פה (למרות שאני מאוד בספק, גם ליבוא אישי זה מחיר מאוד נמוך לרכב שעולה כ-650K ש"ח (בלי תוספות כן?).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
שוב באופן אישי תמיד הנעה אחורית עם משחק בגז + שליטה על הרכב וכיוון הזנב תמיד גרמו לי לחייך ולצאת מהרכב בהרגשה אחרת.

אתה צודק, אבל אל תשכח למי הרכב מיועד ולמה.

אני עם הניסן. אין ל-S3 את הפוזה שלה (וזה מה שמחפש החבר, לא?!)

נכון, ההנעה אחורית היא כביכול בעייתית, אבל In ESP we trust

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...