Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות נת"צ-שימו לב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני דוגל בחוק שיאסור על תח"צ לנהוג מחוץ לנת"צ במקומות שיש בהם כאלה, שנהגי המוניות יתאבדו על הנוסעים שלהם בנת"צ ולא יתפרצו לי לנתיב מכל זקנה שמרימה את ידה.

שהם יסעו במסלול שלהם הפרטיים יסעו בשלהם והכל יהיה בסדר גמור.

פורסם
גם אני דוגל בחוק שיאסור על תח"צ לנהוג מחוץ לנת"צ במקומות שיש בהם כאלה, שנהגי המוניות יתאבדו על הנוסעים שלהם בנת"צ ולא יתפרצו לי לנתיב מכל זקנה שמרימה את ידה.

שהם יסעו במסלול שלהם הפרטיים יסעו בשלהם והכל יהיה בסדר גמור.

לעולם לא יהיה מצב שכל יהיה בסדר גמור.

תמיד יגיע אחד כמוך למשל שדוגל במשהו.

פורסם
יש נתיבי תחבורה ציבורית שמתירים נסיעה גם לרכבים עם מעל 4 נוסעים לא?

איך יאכף העניין הזה?

לא ייאכף,

את המצלמות מציבים רק בנתיבים שהדרך ישרה(בלי אכלו לי שתו לי פונה ברמזור), וללא היתר לכמות נוסעים כלשהי,

במידה ויש שעות פעילות, אז המצלמה פועלת בשעות האלו(הגיון בריא)

----

פורסם
שאלה של נהג חדש

הנתיב של התחבורה ציבורית אסור לנסיעה לרכב רגיל רק לטווח שעות מסויים במהלך היום לא?

מה השעות שאסור לינסוע בהם? זה אותו זמן בכולם או לכל אחד שעה אחרת לפי התמרור עליו?

יש נת"צים שאתה יכול לנסוע בהם אם יש לך שלושה אנשים ברכב (סה"כ ארבעה אנשים ברכב, כולל אותך). הסימול הוא לפי תמרור ב-35.

Bet35.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
יצא לי פעמיים להיות בתל אביב ולהכנס לנתיב ציבורי לא בכוונה.

צריך למצוא דרך להבליט את זה יותר שזה נתיב תחבורה ציבורית.

העיר ת"א מלאה בפקקים,ומי שלא מכיר שמה טוב את הכבישים זה לא כזה קשה לטעות ולהכנס לנתיב שכזה.

במיוחד בשבילך,

בהודעה מעליי שמו סמל של התמרור שמראה לך שאתה נכנס לנת"צ

Confidence In Motion

פורסם

אפשר לחוקק חוק שימנע מתח"צ להיכנס לנתיבי מכוניות אחרות בתנאי שיהיו שני נתיבי נת"צ בכל כיוון בכדי שתח"צ יוכל לעקוף אוטובוסים שעומדים בתחנות כשאין מפרצי עצירה. עקרונית אפשר לקחת עוד נתיב מהמכוניות ולהפכו לנת"צ.

מטרת נת"צ היא לאפשר לתח"צ להגיע מהר יותר. אם המהיר יותר הוא בנתיב לשאר המכוניות, אזי אם תח"צ יסע בנתיב זה - המטרה מושגת, כי מה שחשוב זה קצב התקדמות התח"צ ולא קצת התקדמות שאר המכוניות. בנסיבות אלה נראה סביר והגיוני שנת"צ ישאר רק לתח"צ וכן לאפשר לתח"צ לנסוע גם בנתיבים נוספים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
יש נת"צים שאתה יכול לנסוע בהם אם יש לך שלושה אנשים ברכב (סה"כ ארבעה אנשים ברכב, כולל אותך). הסימול הוא לפי תמרור ב-35.

Bet35.jpg

מה שמזכיר לי - חבר שלי נסע עם אשתו והבת וכמו כן כלב גדול-מידות (לברדור או משהו דומה). שוטר עצר אותו והוא הסביר שגם הכלב הוא נוסע. השוטר צחק, שחרר אותו לדרכו וגרם לי לחשוב - רשום ארבעה נוסעים, לא ארבעה נוסעים שהם בני אדם...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מה שמזכיר לי - חבר שלי נסע עם אשתו והבת וכמו כן כלב גדול-מידות (לברדור או משהו דומה). שוטר עצר אותו והוא הסביר שגם הכלב הוא נוסע. השוטר צחק, שחרר אותו לדרכו וגרם לי לחשוב - רשום ארבעה נוסעים, לא ארבעה נוסעים שהם בני אדם...

ובטח הוא טען שהכלב פטור מחגורת בטיחות מכיוון שהחוק אומר שהוא צריך לחגור מעל הכתף ואילו לכלב אין כתף.

אבל אם השוטר לא היה מוותר לו אז הוא היה יכול לקבל דוח שהכלב בלי חגורה וגם הכלב יכל לקבל דוח שהוא בלי חגורה או בוסטר או התקן ריסון בהתאם לגיל הכלב ו/או מידותיו.

• תוכן חדש...