Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב , הייתי שמח לקבל פרטים , היכן הכי כדי להתקין , איזו ערכה הכי כדאית , הן מבחינת המחיר והן מבחינת התוצאות ,

והאם רכב מסוג סובארו B4 משנת 2002 מנוע 2000 , מתאימה לענייני הגז ?

בתודה מראש

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

מצטרף לרפי תלוי בק''מ שלך בכל מקרה העלות היא בין 7.5 אלף ל11 אלף, לא יודע על האוטו שלך ספציפי .מה שכן אחרי הרבה חפירות בעניין קח בחשבון שיש בתחום מלא שרלטנים .אבל בכ''ז יש על מוסך סובארו המרכזי בהרצליה הרבה המלצות טובות. לא התנסיתי באופן אישי כי הוא לא מטפל במערכת גפ''מ שיש לי ,אבל הייתי ממליץ לדבר איתו , לבדוק :lol: בהצלחה

פורסם

אז ככה , אני גר בירושלים ונוסע 5 פעמים בשבוע לעבודה בפתח תקווה , לפי חישוב גס יוצא שזה בערך 33 אלף קילומטר בשנה , לא כוללל טיולי סופש שבוע , או ביקור להורים וכן הלאה ,

אני מניח שאני עושה בשנה באזור ה 40 אלף קילומטר , מתדלק מיכל מלא פעמים בשבוע בערך

האם ממולץ ברמה הזאת להתקין את הגז? אני מניח שכן , כי יוצא שאחרי חצי שנה בלבד אני כבר מחזיר את עלות הערכה לערך לא ?

שוחחתי עם גז פרו שלפי מה שהם מספרים הם המתקין הרישמי של סובארו ,

הבנתי שהרכב מותאם להסבה

אבל רציתי לדעת מהן ההשלכות הכלליות שיכולות להיות על הרכב ,

למשל , " בלאי מואץ , עלויות ביטוח , עלויות "טסט " סטיית שימוש בגז זאת אומרת אומנם הגז עולה פחות אך השאלה היא כמה יצא קילומטרג' לליטר , וכן הלאה

תודה מראש !!

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

החסכון הכספי בתדלוק בגז לעומת בנזין הנו של כ 40% ובכמות הק"מ שאתה נוסע, תכסה מהר את עלות ההתקנה ותתחיל לחסוך ממש בהוצאות התידלוק.

עלות רישוי שנתי הנה יקרה יותר (כמדומני 3000 ש"ח) ויש קצת הוצאות של טיפול שוטף להחלפת מסננים (בדוק עלות עם המתקין).

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...