Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה הפתרון. טיול שבילים ברמת קל מאד (למעט קטע מעגלי שיהיה פתוח רק למעוניינים בו) במסגרת פעילות מועדון האופנועים בשבת 17 לאפריל 2004אם טרם נרדמת - לך לעיין בקובץ המצורף

טיול כבישטח ראשון - גם בשבילך.doc

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם

נראה כמו אחלה של טיול. כל הכבוד על היוזמה.

רק יש לי כמה שאלות..

נוכל אולי לקבל לינק למפה מסומת בשטח הטיול?

הטיול מיועד לאופנועים כבדים בלבד? או גם כאלו בעלי נפח מנוע קטן כגון 80-150 סמ"ק, או אף 50סמ"ק? או שהם לא יצליחו לעמוד בקצב?

איך מתנהלת הנסיעה עצמה? (יציאה של הקבוצות וכו..)

תודה. :wink:

וד"א.. אפשר לערוך הודעות...

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

באירוע יש לאופנועי כביש/ספורט מסלול נפרד כולו אספלט כמובן. אני לא עוסק במסלול זה ולכו לאתר המועדון לקבלת פרטים ( ישראל המוביל).

את ההורנט המסכן סחבנו כדי להראות כמה המסלול אפשרי לאופנועי דו"ש , לאלה שפשוט מעולם לא חוו ירידה מהאספלט.

האירוע מאורגן על בסיס כתב חידה - כדי לתרגל מעט את התאים האפורים המתנוונים וגם להוסיף עניין (מגן למנצח בכל קטגוריה) לכן אין אפשרות לקבל מפה .

אם השאלה מכוונת איפה זה צומת משמר הגבול אם כן: לך עם האצבע על כביש 65 מחדרה בדרך לעפולה. בקטע שהכביש נחתך עם כביש 574 , הישוב הקרוב קיבוץ ברקאי , שם תמצא אנדרטת משמר הגבול, הצומת מכונה צומת משמר הגבול ולאנדרטה שילוט ברור מכל הכבישים המובילים לצומת מדרום, מערב וממזרח. לצפון ישנו תואי כביש מספר 6 שטרם נסלל .

מסלול הדו"שים מיועד לכל דו"ש בכל נפח. אבל לגבי דו"שים זעירים כדאי לזכור שמעברי הכביש (סה"כ 75 ק"מ) יכולים להוות בעיה למי שלא מסוגל להגיע למהירות של 80-90 קמ"ש.

כמות הקבוצות בכל מסלול תקבע לפי כמות המשתתפים . הכוונה להוציא במרווחים של 5 דקות בהנחה שמכסימום תהיינה 5 קבוצות.

אם יגיעו זעירים של 80 סמ"ק סביר שייצאו בקבוצה הראשונה לכל קטע שביל כדי שיצליחו לגשר על קטעי הכביש.

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם
באירוע יש לאופנועי כביש/ספורט מסלול נפרד כולו אספלט כמובן. אני לא עוסק במסלול זה ולכו לאתר המועדון לקבלת פרטים ( ישראל המוביל).

את ההורנט המסכן סחבנו כדי להראות כמה המסלול אפשרי לאופנועי דו"ש , לאלה שפשוט מעולם לא חוו ירידה מהאספלט.

האירוע מאורגן על בסיס כתב חידה - כדי לתרגל מעט את התאים האפורים המתנוונים וגם להוסיף עניין (מגן למנצח בכל קטגוריה) לכן אין אפשרות לקבל מפה .

אם השאלה מכוונת איפה זה צומת משמר הגבול אם כן: לך עם האצבע על כביש 65 מחדרה בדרך לעפולה. בקטע שהכביש נחתך עם כביש 574 , הישוב הקרוב קיבוץ ברקאי , שם תמצא אנדרטת משמר הגבול, הצומת מכונה צומת משמר הגבול ולאנדרטה שילוט ברור מכל הכבישים המובילים לצומת מדרום, מערב וממזרח. לצפון ישנו תואי כביש מספר 6 שטרם נסלל .

מסלול הדו"שים מיועד לכל דו"ש בכל נפח. אבל לגבי דו"שים זעירים כדאי לזכור שמעברי הכביש (סה"כ 75 ק"מ) יכולים להוות בעיה למי שלא מסוגל להגיע למהירות של 80-90 קמ"ש.

כמות הקבוצות בכל מסלול תקבע לפי כמות המשתתפים . הכוונה להוציא במרווחים של 5 דקות בהנחה שמכסימום תהיינה 5 קבוצות.

אם יגיעו זעירים של 80 סמ"ק סביר שייצאו בקבוצה הראשונה לכל קטע שביל כדי שיצליחו לגשר על קטעי הכביש.

תודה רבה! עזרתה לי מאד.

תהנה במסלול!

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

• תוכן חדש...