Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה דעתכם על ההצעה הבאה:

שברולט אוואו ביג, 2007, אוט', 60 אלף ק"מ, 1400 סמ"ק, כרגע זו יד שנייה פרטי, לפני כן היה ליסינג.

היו כמה תיקוני פחחות, לא משהו רציני מעבר לכך.

מחיר: 51K

מה אומרים המומחים?

אשמח לתשובות בהקדם,

תודה,

אמיר.

פורסם
חיפוש קצר בפורום יתן לך תשובות , או שאני אחסוך לך זמן :

תברח .......

למה? בגלל הליסינג? בגלל שזה שברולט? תוכל להרחיב?

פורסם

אוקיי, הבנתי. אני מאמין שנתרחק מכך, שמיםמבטחנו על חבריי הפורום.

אם כך, המלצות לשדרוג רכב עד 50K? אני מניח שטויוטה תמיד תתקבל בברכה אך המחירים שלה בשמים.

עוד רעיונות? יונדאי אקסנט למשל? יש לנו כזו כרגע (מודל 1997, 135 אלף ק"מ) ואנחנו די מרוצים אבל מטבע הדברים, רוצים להתקדם לרכב גדול יותר (שלנו 3 דלתות).

כעיקרון, אני קורא יותר ויותר על אנשים שקונים מליסינג והם מרוצים. מה דעתכם?

פורסם

עוד רעיונות - פוקוס, מאזדה 3 (תראה רק בבקשה אילו שנתונים נכנסים בתקציבך, זה לא יהיה 2007 כמו האוויאו).

עדיף כעיקרון למצוא רכב מיד פרטית מאשר מליסינג, שעבר אי אילו התעללויות / טיפולים שלא לפי הספר (תמיד ישנם חריגים, וצריכים על כן לבדוק היטב).

alfa 156 2.5.

פורסם
עוד רעיונות - פוקוס, מאזדה 3 (תראה רק בבקשה אילו שנתונים נכנסים בתקציבך, זה לא יהיה 2007 כמו האוויאו).

עדיף כעיקרון למצוא רכב מיד פרטית מאשר מליסינג, שעבר אי אילו התעללויות / טיפולים שלא לפי הספר (תמיד ישנם חריגים, וצריכים על כן לבדוק היטב).

מצאתי בחיפוש בפורום שאלו המכוניות המומלצות עד 50K והחל משנת 2004, יש עוד רעיונות? מה לגבי יונדאי?

תודה לכולם.

פורד פוקוס 2004/2005

ניסן אלמרה 2004

מיצובישי לנסר 2005

מזדה לנטיס 2004

פג'ו 307 2004

רנו מגאן 2004/2005

סובארו אימפרזה 2004

פורסם

הפונטו שלי שיצאה לעולם בשנת 94 יותר בטוחה מהאוואו הזאת :lol:

אם אתה רוצה אוטו אחר שמוכרים בזול למרות שנתון גבוהה, יש פיאט גרנדה פונטו

5 כוכבי בטיחות, דיי אמינה, נראת מעולה, נוחה. אם כי זה אוטו קצת יותר קטן ממה שדובר עליו בשרשור הזה.

(אבל גם האוואו הוא אוטו קטן שרק הדביקו לו בגאז' מאחורה כדי שיראה ארוך)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אתה יכול להשיג במחיר של 50K מכונית כמו קיה ריו או יונדאי אקסנט החדשות יותר - אני מניח שאם אתה מרוצה מהאקסנט הנוכחית אתה בהחלט תהנה מהדור החדיש יותר - קיה ריו והאקסנט הן אותו רכב בדיוק.

כמו כן פיאט גרנדה פונטו נכנסת בתקציב ועוד כל מיני רכבים מהליסינג.

• תוכן חדש...