Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על צבעי לרכב?

אני מעוניין ליצבוע את הרכב שלי בצע כללי, למישהו יש המלצות למקום שעושה את זה ולא במחיר מופרז ששווה יותר מהאוטו,

האוטו שווה 10 אלף {ואני יודע שיקומו אנשים ויגידו שלא כדאי ולא שווה , אבל זה כבר לא הגיוני לינסוע ברכב מלא שריטות של ילדים קטנים שעברו במפתח לכל הרכב ,וצבע שרוף}

ועוד שאלה בבקשה, איך אני יכול לדעת את המיספר של הצבע שלי, אין לי את הפרטים של הצבע {פעם היה לי ליד הדלת או משהו כזה אבל אם השנים זה נפל}

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

אם אתה מחפש עבודה מקצועית ברמה זה יכול לעלות לך אפילו יותר מ 50% מערך הרכב.

אם אתה מחפש עבודה סבירה ( לא ברמת תצוגה ) תפנה לסמי הצבעי הערבי מלוד 050-7505097

הוא צובע רכבים בזול באזור מושב אחיסמך / לוד

פורסם

מצטרף לשאלה של איך אני יודע את קוד הצבע של רכב מסויים.

גם אני לפני צבע ונגיד שאני רואה רכב מסויים בכביש והצבע שלו מוצא חן עיני - האם אני צריך ליצור קשר עם היבואן או שיש דרך פשוטה יותר לברר?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

שברולט לומינה ירוק מטאלי

מה זה עבודה לא ברמה של תצודה מה הכוונה ?

אני צריך פחחות וצבע בלי יותר מידיי נזילות שניראות לעין כי גם הצבע שלי בעייתי כל נזילה רואים מקילומטר

• תוכן חדש...