Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את הגג בחיפושית קבריולט שלי, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מומחה שיודע לבצע את העבודה כמו שצריך?

יש לי את הברזנט, צריך רק להרכיב אותו לשלד ולכוון את הגג.

עדיף באיזור הצפון.

תודה.

פורסם
אני צריך להחליף את הגג בחיפושית קבריולט שלי, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מומחה שיודע לבצע את העבודה כמו שצריך?

עדיף באיזור הצפון.

תודה.

אם יש לך ידיים טובות וחבר שיכול לעזור, אתה בהחלט יכול לעשות את זה לבד.

אני החלפתי בגולף גם את הפנימי וגם את החיצוני לבד, גם בלי עזרה של חבר, אמנם נקרע לי הת*ת לבד אבל זה ממש לא היה מסובך טכנית.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

עדיף באיזור הצפון.

תודה.

בחיפה ברחוב תל אביב יש את מוסך הווספות (אם אני זוכר נכון קוראים לו אבי) תפנה אליו והוא יפנה אותך למומחה גגות.

פורסם
אם יש לך ידיים טובות וחבר שיכול לעזור, אתה בהחלט יכול לעשות את זה לבד.

אני החלפתי בגולף גם את הפנימי וגם את החיצוני לבד, גם בלי עזרה של חבר, אמנם נקרע לי הת*ת לבד אבל זה ממש לא היה מסובך טכנית.

חשבתי לעשות את זה לבד, הבעיה היא שצריך לחתוך את הגג כדי להתאים את החלון האחורי, אם אני מפספס אז הלך הגג.

פורסם

זאת עבודה לא פשוטה

היתה לי גולף קבריו MK1 החלפתי עם שותף שלי לא מומלץ,אני לא יודע איך זה בחיפושית אבל זה היה קשה מאוד

כמו כן היו בגולף כבלי מתיחה לגג שלא היה לי אותם בכלל מומלץ נסיון תתחיל בהצעות מחיר

פורסם

לא מניסיון אישי,בעבר המליצו כאן על מישהו מ"רון קאר". אולי חברים מאזור המרכז יוכלו לתת יותר פרטים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
זאת עבודה לא פשוטה

היתה לי גולף קבריו MK1 החלפתי עם שותף שלי לא מומלץ,אני לא יודע איך זה בחיפושית אבל זה היה קשה מאוד

כמו כן היו בגולף כבלי מתיחה לגג שלא היה לי אותם בכלל מומלץ נסיון תתחיל בהצעות מחיר

הרשת מלאה חומר והוראות איך לבצע החלפת גג בגולף, בטח יש גם לרכבים אחרים, אני קראתי לפני שהתחלתי והצטיידתי בכבלים, שיפצתי את המסגרת לחלון וכו' לפני שהתחלתי לעבוד.

מסובך זה לא היה אבל קשה מאוד כי עבדתי לבד, עם עזרה זה עניין של 3 שעות והכל מאחוריך.

אל תשכח שבגולף הגג בנוי מחלק פנימי, בידוד וחלק חיצוני, דבר שמאוד מקשה על ההרכבה, אני לא בטוח שזה קיים בחיפושית

אכן הכל בהתאם ליכולות של אותו מתקין, אני בטוח שכל מי שמתקין גגות בארץ לא מכיר ספציפית את הרכב שלך והוא לומד תוך כדי עבודה, יש המון סוגי מבנה של גגות ואין שם טכנולוגיה מיוחדת.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

רון קאר יושב בהרצליה בתוך מוסך טויוטה

אם אתה רוצה עוד פרטים בפרטי אשמח

הוא היחיד-היחיד שהיתי נותן לו לעשות את העבודה

איש מדהים, בעל ידע, ניסיון ..... בקיצור- רק איגור

תבדוק באתר של הרודסטארים, מועדון הרודסטאר הישראלי

הוא המועדף!!!!

השני הוא הגנב הצרפתי הידוע לשימצה מת"א, שעד לאיגור היה היחיד.... לא אנקוב בשמו אבל כשקוראים לג'ק הוא לפעמים עונה

ואם תחשוב על מטוסים צרפתיים תגלה את שם משפחתו....

בקיצור איגור

פורסם

יש מישהו באזור הצפון.

הבעיה זה המחיר.

הוא רצה כ 3000 ש"ח על התקנת גג:cry:, ואמר שזאת הערכה ואולי המחיר גם יעלה.

הם נמצאים באזור של צומת ק.אתא

אני העדפתי להתקין אותו לבד ויצא מצויין.

ברכבים הישנים אין יותר מידי תוספות על הגג במיוחד כשהגג הוא לא חשמלי.

בדרך כלל חלק האחורי זה שנצמד למסגרת הוא קבוע לא גוזרים ולא חותכים רק מחברים ישר.

ואת החלק הקדמי צריך אולי קצת לחתוך.

2 המלצות לי אליך בנושא או שתגיע למפגש בנשר הבחור שמגיע עם הרכב הצהוב עם הגג נפתח (ברח לי השם).

תדבר איתו בנושא אני בטוח שהוא יוכל וישמח לעזור לך.

אפשרות שניה תכנס לאתר של מועדון הרודסטרים יש שם שירשוש על מתקין גגות בראשון שהוא עושה עבודה טובה ובזול.

אולי שווה לנסוע לראשון ולשלם על הדלק מאשר שאיזה חאפר יהרוס את הגג.

בהצלחה

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

1. עשה זאת בעצמך עם חבר שעשה כבר.

2. אם לא תלמד היום, לא יהיה מי שיעשה זאת מחר.

3. מומלץ להרכיב דווקא בקיץ, בחורף הבד יימתח.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...