Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט איזה אוטו לקחת וניצבו בפני ארבע אפשרויות

הסיטרואן סי5

ההונדה אקורד החדשה

הטיוטה קאמרי

ופולספאגן פאסאט

תודה לכולם מראש על העזרה

פורסם

קח את הC5 היא היחידה שתתן לך חווית נסיעה של רכב פאר שעולה פי כמה,כל השאר טובות אבל בכלל לא בליגה מבחינת איכות הנסיעה.

פורסם

אני מתלבט בין הקאמרי אקסיקיוטיב

C5 פרימיום

ופולספאגן פאססאט קומפורטליין

כאשר אני הבנתי שהמנוע של הפאסאט והקאמרי הרבה יותר חזקים מהC5

כמו כן לקאמרי משבי עור מתכווננים חשמלית לעומת מושבי הבד הפשוטים (והידניים) של הC5

אומרים שהבדל הוא בפרטים הקטנים

בגלל זה ההתלבטות כי את הקאמרי אני מכיר טוב אבל על הC5 שמעתי אך מעולם לא ידעתי שהיא כה טובה

הקאמרי מציעה אבזור פנים מרשים הרבה יותר מהC5 וגם מנוע

ולכן אינני מבין מה ההתלהות הכה רבה מהאוטו שנראה למראית עין די פשוט

תודה על העזרה מראש

פורסם

אני היית הולך על הונדה אקורד מנוע חזק מאוד להונדות.

יש לי הונדה אקורד חוויות נסיעה מדיהמה.

אוטו מפואר וגדול.

אגב אני מוכר...עקב הגדלת משפחה

פורסם

מה עם סקודה סופרב? מנוע כמו של הפסאט וגם אותו גיר ותוכל לקחת את הדגם הכי מפואר במחיר נמוך משל הפסאט הבסיסית.

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על הC5 !

כמו שנאמר קודם-תנהג ואז תבין ממה ההתלהבות!

יכול להיות שהמנוע קצת יותר חלש מהקמרי ,אבל איזו איכות נסיעה..

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

אם ההבדל עבורך הוא בפרטים הקטנים כמו שכתבת כנס לשלשתן ותראה.

את הקאמרי אמנם עטפו בחישמול ועור אבל עדיין ההרגשה בה היא של רכב זול בגלל איכות הפלסטיקה שמזכירה את אחותה הזולה.

בC5 תרגיש את הפאר ואת המחשבה בדיוק על אותם פרטים קטנים.

פורסם

ממליץ בחום על הסקודה סופרב ELEGANCE.

מנוע 1.8TSI קטן משמע חסכוני, אבל עם יופי של ביצועים, ובמיוחד עם ה7 הילוכים קדמיים ממש פינוק.

מרגיש כמו רכב גרמני לכל דבר, כולל החסרונות של מלים מעט נוקשים, אבל זה זעום לעומת היתרונות,

מרגיש רכב חזק שיושב טוב על הכביש, אלגנטי מעוצב וכד...

האבזור הפנימי מדהים, אי אפשר לתאר את רמת הפינוקים.

כל החיישנים הפסים המיוחדים מושבי עור מתכוונים תא מטען ענק, מרבח עצום מאחורה ועוד שלל דברים שלא הולכים ברגל.

אני באמת חושב שבתקציב באזור ה200 אלף הסקודה סופרב מספקת את התמורה הטובה ביותר לכסף ללא ספק,

כל עוד לא מפריע לך סמל הסטטוס הלא יוקרתי במיוחד שנקרא סקודה, ובנוסף העיצוב החיצוני קצת שנוי במחלוקת, למרות שלדעתי הוא יפה.

מנצח בקלות את כל הרכבים האחרים שאתה מתלבט עליהם, וגם במחיר.

פורסם

מסכים עם הנאמר לגבי הסקודה סופרב.

נהגתי עד לאחרונה בפיג'ו 407 שנת 2005 והחלפתי אותה לסקודה אוקטביה 1.8 טי.אס.איי, מנוע זהה לזה המותקן בסופרב.

מדובר במנוע משובח מאוד, השילוב עם גיר די.אס.ג'י. 7 הילוכים מספק חוויית נהיגה מצוינת.

אמנם הסי 5 הינה מכונית נוחה מאוד, אולם שים לב שהמנוע שלה חלש משמעותית מזה של הסקודה, כמו כן, אני לא יודע מדוע הם ממשיכים לספק מכוניות 2 ליטר עם גיר אוטומטי כה מיושן המציע 4 הילוכים בלבד.

ידוע לי שבתקופה הקרובה גם פיג'ו וסיטרואן יתחילו להציע גיר די.אס.ג'י, אולי שווה לך להמתין.

בכל מקרה, אם הבחירה הינה בין סי 5 הנוכחית לבין שאר הרכבים, ממליץ בחום על הסופרב.

פורסם

סופרב זו ההמלצה הכי טובה.

יש מס' טרדים בנושא אבל כך נסיעת מבחן ולא תתחרט!

יש לי את הדגם המפואר כבר חצי שנה, ובהמלצתי לפחות 3 אנשים רכשו גם אחת.

פורסם
שלום

אני מתלבט איזה אוטו לקחת וניצבו בפני ארבע אפשרויות

כשאתה אומר לקחת, אתה מתכוון לקנות? או לקבל מליסינג ממקום העבודה? קניה כחדש?

מה עם 159?

פורסם

היינו באותה התלבטות, כל היפניות לא עברו בדיקה רצינית, אלא רק מחשבה חולפת.

הפאסאט, חשבנו אבל אחרי שנסענו, אמרו שלא.

הסופרב, לא נסענו, אבל העיצוב החיצוני מכוער.

אלפא 159, הייתה בעיה לאבא שלי עם הגיר הרובוטי, שדפק בכל העברת הילוך.

אם תגלה שזה לא כזה מפריע לך, שווה מאוד לחשוב על האוטו.

הC5 בסופו של דבר נבחרה, הכי נוחה, הכי אלגנטית, אוטו הכי נוח שיש בקטגוריה הזאת,

עכשיו אנחנו רק מחכים ל1.6T ולגיר 6הילוכים, שיגיעו בקיץ.(בינתיים סיטרואן ישראל אמרו לי שלא יגיע כזה דבר לעולם, אבל נלחץ קצת ואני מקווה להוציא מהם את זה.)

• תוכן חדש...