Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק ממכם יודעים שאני מתגורר בשוויץ (ומי שלא עכשיו יודע), ולאחרונה (לפני כ3 שבועות) התחדשתי ברנו טווינגו GT טורבו (בקרוב יעברו 5 אלף ק"מ ואז דיווח), בצבע כחול מטאלי יפה.

הרכב חונה רוב הזמן בחניון תת קרקעי, ולהפתעתי היום מישהו חשב שהאוטו לא נראה יפה ללא שריטוט אז החליט להעביר מפתח על המכסה מנוע :evil:, לא מספיק זה, חבר החליט להשאיר את האוטו בעבודה (מרכז ציריך) יום למוחרת מוצאים את המרצדס (SLK) ללא פנס איתות (מישהו החליט שהוא זקוק).

ובפורד מוסטנג שלבי חדשה של חבר אחר, החליטו שיהיה מצחיק לשחרר את כל האומים של הגלגלים :x:x.

רק להבין שדברים כאלו קורים לא רק בארץ ולא לחשוב שבחו"ל המצב יותר טוב.

07042010621.jpg

07042010622.jpg

07042010623.jpg

07042010624.jpg

07042010625.jpg

פורסם

זה מן הסתם קורא גם בחו"ל (באירופה), ייתכן ואחוז האנשים המשחיתים מורכב באופן ניכר לא מתושביה המקוריים של היבשת הישנה (סתם ניחוש מנסיוני שלי). אך לבוא ולטעון שאין הבדל בין אירופה (לצורך העניין שוייץ) לבין ישראל יהיה קצת מוגזם, לא?

פורסם

בתור אחד שחי פה לא אין הבדל משמעותי.

כיום קשה מאוד (גם לשווצרים) להבדיל מי מקומים (צבר) או מי שההורים שלו נולדו בארץ אחרת, יש מספיק שווצרים שנולדו וגם ההורים שלהם נולדו בשוויץ שההתנהגות של הקופים יותר טובה.

לי זה לא משנה שווצרי או לא, לבוא ולהרוס רכבים של אחרים (גם בארץ) מרתיח אותי, אחת הסיבות שפתחתי את הנושא הזה, עקב העבודה שהרבה אנשים רושמים לכל מני תגובות, "בחו"ל זה לא קורה", אז הנה זה כן קורה, כולל גנבות של אלומניום, אופניים רכבים ועוד.

פורסם

טוב, אני לא יודע מה הולך בשוייץ אבל בגרמניה זה לא כך, אפילו באיטליה המצב טוב יותר.

אגב, סתם כסטטיסטיקה גסה, בארץ באמת הרבה יותר קשה לאתר רכב נקי (ללא שריטות, עגלות סופר, דלתות שנפתחו וכו') לעומת גרמניה.

פורסם
בארץ זה לא היה קורה :lol:

בטח לא היה קורה, איפה תמצא פה שלבי ורנו טווינגו חדשה? (אפילו לא הGT טורבו!)

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

על כל רכב אחד "פגוע" בשווייץ יש לך בארץ 100 בכיף, ללא חיפוש קדחתני. למרות שזה לא עושה את המקרה שלך פחות מצער. WELCOME TO THE CLUB.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מצד אחד אנשים בארץ באמת מגזימים לפעמים עם האמירות של "רק בישראל!", מצד שני גם אתה (פותח השרשור) קצת הגזמת עם האמירה של "זה קורה בכל העולם",גם זה לא מדוייק.

כראייה אני אומר לך שבהונג קונג מ-ע-ו-ל-ם לא יצא לי לראות רכב שעבר וונדליזם מאיזשהו סוג (שריטות,פתיחות דלת לא זהירות, עקירת סמלים ושאר פינוקים).

ללכת בהונג קונג ולראות איזו F430 חונה ברחוב מגורים כשהיא עם הגג פתוח זה לא מראה נדיר, או לראות איזו M5 שהבעלים החנה בחנייה המשותפת של הבניין עם סאנרוף פתוח,או להגיע לחניון של איזה קניון ולראות CLK\SLK\911 TURBO שחונות עם גג פתוח, כל אלה לא מחזות נדירים בהונג קונג, ואתה יודע מה, בחיים לא תראה מצד שאיזה זיבלון עבר ליד המכונית וזרק לתוכה כוס משקה ריקה\שאריות גלידה\עטיפת מסטיק\מסטיק לעוס רק בגלל שהוא צר עין והוא יכול.

נדיר מאוד לראות בהונג קונג מכונית עם שריטה עליה,שלא לדבר על כל המכות הקטנות האלה שנגרמות מדלתות\עגלות וכו'.

אז בוא נסכם, וונדליזם זה לא רק בישראל,אבל בהחלט לא בכל העולם.

אפרופו ערבים בשוויץ (בלי קשר לוונדליזם),לא רק בשוויץ, כל אירופה כיום מלאה בערבים, הם נמצאים בבעייה אמיתית,זו הסיבה שבחלק מהמדינות התחילו להוציא חוקים שמטרתם "לדלל" את כמות המוסלמים במדינה.

בבלגיה זו בעייה ידועה (מבחינת השלטון) והם מאוד מתקשים בהתמודדות איתה, הקצב ריבוי של המוסלמים גבוה בהרבה מקצב הילודה הממוצע באירופה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בפריז חונים טוסיק לטוסיק ופנים לפנים בסנטימטרים ובעדינות.

אתה רואה רחובות שלמים עם מכוניות צמודות אחת לאחת ואין שריטה על הטמבון.

cimg1147.jpg

2549109016_3fe0e3f4bf.jpg

imgp1527.jpg

2071724545_e154ed289a.jpg%3Fv%3D0

לאיזון, בפריז פורצים מכוניות בחניון כפי שעושים זאת בישראל.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

רגע אמרת ששרטו לך את המכסה מנוע אבל צילמת את הבגאז'?

ובפורד מוסטנג לא רואים שאין אומים וגם מה קשור הסמל קוברה?

אבל אני אף פעם לא הייתי בחול(טוב נו הייתי. עליתי לארץ בגיל מממש צעיר מרוסיה) אז אני לא יודע מה קורה שם.

פורסם
בפריז חונים טוסיק לטוסיק ופנים לפנים בסנטימטרים ובעדינות.

אתה רואה רחובות שלמים עם מכוניות צמודות אחת לאחת ואין שריטה על הטמבון.

זה כי הם חונים עם בלם יד משוחרר, כדי שאפשר יהיה להדחף בעדינות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...