Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

I20 - מנוע התחמם


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

לפני כחודש רכשתי יונדאי I20 חדשה. אתמול בזמן נסיעה המנוע עשה רעשים מתכתיים, ומד הטמפ' עלה למעלה. עצרתי בצד והמנוע נכבה. לאחר גרירה למוסך שירות, הסתבר שאחד השסתומים של הצינורות המובילים את הנוזלים של הרדיאטור היה שחוק והנוזלים ברחו דרכו ולכן המנוע התחמם.

 

לאחר החלפת השסתום, טוענים במוסך כי הכול בסדר גמור והמנוע תקין לחלוטין.

 

השאלה היא האם יכול להיות שאין שום נזק למנוע לאחר שהגיע למצב בו הוא התחמם עד לכדי כיבוי. אפילו שיש לי אחריות, אני חושש שהמנוע עבר אירוע שעשוי לגרום לנזק בטווח הארוך.

 

 

תודה,

זיו

פורסם

אם המנוע הגיעה לרתיחה, יש מצב לנזק בעתיד הלא ממש רחוק לקראנקשאפט.

אכלתי סיפור כזה פעם. לא עם I20.

מאחר ואתה באחריות, ויש מצב שזה יקרה לך במהלך האחריות, אתה תהיה בסדר.

תשמור טוב את החשבונית עם הפירוט של מה עשו לך בתיקון הנוכחי.

פורסם

דובר על נוזלים שברחו, אולי הכוונה למים שברחו מהמערכת אל החוץ עד שנגמרו ואז קרה מה שקרה. מעניין אם פותח השרשור יוכל לתת יותר פרטים על השסתום שנשחק ברכב בסך הכל בן חודש, איפה ממוקם ואולי איך הוא נראה.

פורסם

בהחלט יתכן נזק עתידי אך לא לגל הארכובה. יותר סביר בעיית אטם ראש, תצרוכת שמן עקב טבעות בוכנות שאיבדו אלסטיות ושחיקה בצלינדרים/בוכנות.

תעקוב מקרוב בתקופה הקרובה, אחרי מפלס שמן מנוע ונוזל הקירור.

×
×
  • תוכן חדש...