Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מערת הכוללת: סאב וופר קיקר 750RMS,קומפוננט מורל 200RMS,אני עדיין לא סגור על זה,אם יש לך הצעות יותר טובות אני ישמח שתעזרו לי,אני בעיקר שומע מוזיקה שחורה,האוסים ושירים שצורכים באס חזק.

בקשר למגברים אני עדיין לא יודע,אני רוצה מגבר מונובלוק לסאב,מה שיוציא מהסאב תאיכות הכי טובה.ועוד מגבר 4 ערוצים לקומופוננט.ועוד שאלה האם אני צריך גם 6X9 מאחורה לשמיעה יותר טובה? בבקשה תעזרו והתקציב שלי הוא 6000-8000

פורסם

לא כולל התקנה וזאת המערכת הראשונה שלי,אז אני רוצה הכול חדש.המערכת להונדה סיוויק קופה.ושמעתי כמה מערכות אבל אהבתי את הקיקר ואת הקומפוננט של מורל,ואם יש הצעות לדברים יותר טובים לסאבים ומוזיקה שחורה...

פורסם

כן את זה אני יודע יביא לו מונו טוב ובקשר למערכת החשמל בהונדה סיוויק קופה מתאימה או שצריך להגדיל אותה.ובקשר לרמקולים אני צריך רק זוג קומפוננטים מקדימה,או שיש צורך גם ברמקולים 6X9 מאחורה?

פורסם

ההיתי מוסיף גם 6X9 של אינפיניטי רפרנס הם חזקים ומנגנים יפה(כמו שאני מבין אתה רוצה SPL)וזולים.

הסאב מנגן מאוד חזק והוא צריך הגברה חזרה אצלי היה כזה הוא קיבל הגברה של 1000RMS ב1אוהם

וזה היה מספיק, אתה צריך גם קבל(מיצב מתח)

אני לא יודע עם בסכום הזה תוכל ליקנות הגברה מספיקה חזקה לסאב ועוד מכבר לרמקולים

מגבר לסאב ההיתי מציא לך ללכת על ROCKFORD T1001

פורסם

להוסיף 6X9 למה ? עם סאב כזה אני כמעט בטוח שלא ישמעו אותם בכלל!

צריך מייצב מתח ? על פי מה קבעת את זה ? יש פה כל כך הרבה שרשורים על הקבל , ממליץ לקרוא.

בקשר לכמה המערכת חשמל בסייויק קופה , האם היא תספיק וכו' אני לא מבין בזה, חכה למומחים ממני בנושא.

הייתי הולך על סט קדמי חזק מקדימה הגברה בריאה לו ולסאב, רדיו דיסק- איזה יש לך ?

איטום והתקנה נכונה

פורסם

אצלי היה את הסט הזה את הסאבL7 וקומפוננט של מורל ואחרי שאוספתי את 6X9 זה נישמע יותר טוב בהרבה

ולא יכלתי אפילו להגיע לחצי מהוליום(מתי שהרכב מונע) ביגלל הסאב הוא היה מפיל לי מתח בכול האוטו אחרי שמתי קבל הכול היסתדר אפילו יכלתי להקשיב למוזיקה עם מנוע מכובה

פורסם

חחח

המצבר הוחלף כבר 3 פעמיים עדיין עם אחריות:-)

והאלטרנטור עוד לפני ההתקנה הוחלף ליותר חזק אז אין לי איתו בעיות

פורסם

אז אני צריך רק זוג קומפוננטים חשבתי על FOCAL K2POWER 200RMS הם יספקו אותי ישמעו אותם שלא ישמעו רק סאב ואת זה בקטנה או שיש הצעה יותר טובה??

פורסם

אם אתה מתלבט על מכשיר - תלך על ה9887R של ALPINE, מכשיר מצוין שייתן לך אופציה להשתדרג בעתיד לאקטיבי, בנוגע לקומפוננט, הייתי ממליץ לך לשמוע קודם כמה סטים ואחרי זה להחליט

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...