Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,אחרי שביצעתי חיפוש בפורום,וקראתי לפחות 15 תר'דים עדיין לא מצאתי תשובה קונקרטית. לפני כשבוע הרכבתי פורק חיצוני(האוטו הוא איביזה FR 05 ) האוטו נשמע מצויין אך הרגשתי כאילו יש בעיות בסרק ויש ירידה בביצועים.אני מודע לכך שיש מצערת אלקטרונית ובלתי אפשרי להרכיב פורק חיצוני,למרות הכל האוטו לא הראה שום צ'ק אנ'גין(כמו שחלק מהאנשים אמרו שאצלם כן מופיע) ותקלות נוספות,אני לא התחברתי עם ואגקום בשביל לבדוק תקלות.אבל בכל מקרה פירקתי את הפורק והזמנתי פורק 50/50 .אך עכשיו אני מבולבל עוד יותר יש כאלה שאומרים שגם כזה לא מתאים,כאלה שאומרים שרק פנימי מלא מתאים בלבד. אני אשמח אם חלק מהאנשים עם האיביזות יגידו מה מורכב אצלם באוטו?

תודה מראש

פורסם

ברמת העיקרון בשביל לנסוע הכי טוב, רק פורק פנימי יעזור לך!.

כיום ישנם דרכים לעקוף את המצערת בכדי שתוכל תשים את הפורק חיצוני מלא.

ממליץ לך לגשת לGI-DUB או לE&A לעזרה, אני יודע שבשני המקומות האלה יוכלו לעזור לך.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

מבחינת ביצועים עדיף פנימי כי הלאג של טורבו יהיה קטן יותר.אם בא לך קצת רעש חזק יותר =פוזה,תשאר עם פתוח.כעיקרון ב E&A יודעים לעקוף את המערכת ולא צריכה להיות בעיה עם זה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לילה טוב לכולם,אחרי שביצעתי חיפוש בפורום

רק חבל שלא ביצעת חיפוש לגבי כתיבה נכונה.

אל דאגה, תיקנתי את הודעתך בשרשור.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה שעשו אצלייך זה לקחו וואקום לפני הסלנואיד חשמלי המשני[אחרי הN249]הבעיה היא שגם אז הווקום חלש מדי להרים כמו שצריך חד ומהר את הבוכנה,תוריד את הN249 והפורק החיצוני יעבוד מעולה הווקום יהיה ישר מהסעפת והבוכנה של הפורק בבניית גדישה ישר תיסגר בלי דיליי,ובפריקה ישר תיפתח. אני נוסע עם חיצוני בלי N249 וN75 עם ציפ שיודע לעבוד בלי הזבל המיותר הזה במנוע ,ואני נוסע חזק ביחס לסטאפ שלי.

ונסעתי גם על הפנימי שבוע ולא היה הבדל בביצועים אצלי,אז אם כבר אני יהנה מהחיצוני.

*יש לציין שברגע שאתה מוריד את הN249[ שסתם מסרבל את כל העסק ברגע שאתה כבר גודש מעל למקורי] ונגיד אתה נישאר עם חיצוני ,תוסיף ספייסר בין הקפיץ לבוכנה כי אם לא הבוכנה תעלה למעלה מדיי ויהיה חוסר אטימה מה שיביא להיתכבות הרכב במצב שאתה נגיד מתחיל לגדוש נמוך בהילוך ומעביר הילוך.[כמובן מניסיון]

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ראיתי שרשור מצולם שלך איך מורידים לך את ה N75 והN249 ,מה העלויות של הדבר הזה ומה ההשלכות,כלומר המהנדסים של וולקסווגן לא סתם חיברו את שני המערכות האלה.?

חוץ מזה,פורק 50/50 ישבש את פועלות המנוע?יגרום לבעיות גדישה? אני די סטנדרטי חוץ מצ'יפ אינלט עם פילטר פתוח וצנרת חופשית.

פורסם

אין כל בעיה, להתקין פורק חיצוני מלא, 50/50 או שסתום פנימי מלא.

בעזרת ידע מתאים,ניתן להתקין את כולם ובאופן שאינו גורם בעיות,כל זאת, בתנאי שמשתמשים בשסתומים איכותיים ובעלי פיסטונים כפולים.(בחיצוני).

עשינו זאת בלא מעט רכבים ועדיין עושים זאת,על בסיס יומ-יומי.

לפותח התרד:כאשר תקבל את השסתום שהזמנת,תעבור אלינו ונעזור לך להתקין אותו ,בחינם.

• תוכן חדש...