Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , לפני כמה זמן בניתי תיבה לשני הסאבים שלי ( infinity ref1250) אפשר לומר שהיא גדולה יחסית, 95 ליטר+

הפורטים שעשיתי לה קצרים ממה שהיו אמורים להיות בגלל בעיית עומק, ואמרו לי שהיא לא מכוונת לתדרים נמוכים בגלל אורך הפורטים.

השאלה שלי היא , ניתן לשים שני פורטים זוויתיים מתעקלים כאלה של 90 מעלות , והתיבה "תראה" פורט ארוך יותר ?

זה ישפיע לי על עוצמת הבאס הנמוך ? ( כמו של hypnotize,salt shaker וכדומה ? זה יכול להזיק ?

המון המון תודה חברים והמשך יום מעולה ! רועי.

פורסם

האפשרות השניה היא להגדיל את הקוטר של הפורט... אבל זה ישפיע על כמות ההגבר של התדר ולא על התדר המכוון עצמו

מה עם לעשות את הפורט לרוחב התיבה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו ממש בעיה עכשיו לעשות פורט לאורך ...אבל אם לדוגמא במקום פורטים ישרים שאורך המקסימלי שלהם יכול להיות 22 ס"מ

הפורט יהיה 31 ס"מ (כמו בדף מפרט של הסאב ) אבל בצורה כזו , זה יהיה טוב ?

port.jpg

פורסם

אני לא יודע אם תהיה לזה השפעה או משמעות מבחינת התדר אבל יכול להיות שיתווספו לך רעשים מהגוף של הצינור עצמו.

לא יודע עד כמה זה משמעותי באמת.

סה"כ הפורט של התיבה שלי זה גליל של פרינגלס :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האפשרות השניה היא להגדיל את הקוטר של הפורט

אולי התכוונת "להקטין"? :wink:

דני

נ.ב. בקשר לצינור עם זווית - אפשר בהחלט אבל יתכנו רעשים / תהודות, תלוי בעוצמה.

פורסם

גליל של פרינגלס ??:-P

אצלי זה צינורות פלסטיק קשיח של המים ..הקוטר לפי היצרן.. הנה תמונה , פשוט חבל לי להרוס את הקיבוע שלהם אם זה לא יעזור לי בטוח ...מה אתם אומרים ? שווה ?

** אין מחיצה לפמי שחושב שכן

8.jpg

פורסם

כן, גליל של פרינגלס

סה"כ גליל קרטון זו צורה מאוד מאוד חזקה ואין צורך ביותר מגליל מסכן של פרינגלס אם הוא מתאים בדיוק למידות הפורט שצריך...

רומם - גוואקמולי עם צ'ילי או חאלאפיניו טהור? :-P

אני דווקא אוהב את הרגיל ואת הבצל ואת הצ'אדר.

- לגבי התיבה - יש לך שם מספיק מקום להעביר פורטים לאורך התיבה - פורט אחד בקדמת התיבה והשני בחלק הרחוק של התיבה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...