Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלת לא נסגרת - FORD MONDEO 04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

כששאני סוגר את הרכב , אחד הדלתות לא נסגרת (פעם ב 10 אולי תסגר)

כשפותח - זה תמיד נפתח

בנתיים סוגר ידנית את הדלת

מה זה יכול להיות? כמה יעלה התיקון ?

תודה רבה מראש

פורסם

באיזו דלת בדיוק מדובר ?

מרבית הסיכויים שקיימת בעיה במנגנון הנעילה באותה הדלת לפעמים קיימת בעיית קורוזיה בתקע החשמל של החיבור למנעול הדלת אך ברוב הפעמים הבעיה היא פנימית במנעול.

דרך אגב אין קשר לאזעקה כיוון שהיא נותנת פיקוד נעילה ואילו מקור התקלה היה באזעקה כל הנעילה המרכזית לא הייתה נסגרת כאשר הבעיה קיימת.

פורסם

תודה רבה ,

דלת ימנית אחורית לא נסגרת , אבל תמיד נפתחת , למה זה ככה ?

אני יכול לתקן את זה לבד ? אם לא , כמה צריך לעלות התיקון ?

תודה

פורסם

אם יש לך חוש טכני פרק את המנעול ותבדוק מהו מקור הבעיה כאשר הוא בחוץ ואם תראה מהי הבעיה תתקן אם לא תקנה חדש ותרכיב.

כמה יכול לעלות? אני יכול לומר לך שמנעול חדש ללא עבודה יכול להגיע ל 1500 ש"ח.

אך על מנת לדעת מחיר מדוייק של עלות התיקון עלייך ללכת לקבל הצעות מחיר מבעלי מקצוע באזור מגוריך.

פורסם

תודה רבה ,

המנעול הזה , מקבל 12V ?

ממי הוא מקבל פקודה ?

אני יכול לפרק , אין לי אם זה בעיה

רק איך הוא נראה ? ואיך הוא עובד ?

תודה עוד פעם

פורסם

המנעול הזה , מקבל 12V ? כן

ממי הוא מקבל פקודה ?מחשב מרכב

אני יכול לפרק , אין לי אם זה בעיה

רק איך הוא נראה ? ואיך הוא עובד ?אם אתה לא יודע את זה אז יתכן ותתקל בקשיים על כן עדיף לגשת לבעל מקצוע

• תוכן חדש...