Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב איביזה Fr 05

סטנדרטית

התחדשתי היום בפילטר פתוח + מגן חום ונשם רציתי לדעת איך המיקום של הפילטרר והנשם , והאם המגן חום הזה אפקטיבי הפילטר הוא של סימוטה .

27265_379448819359_790749359_3486717_4187313_n.jpg

פורסם

המיקום זה סביר, גם אין לך יותר מדי ברירות אם לא בא לך להעביר אותו למטה

המגן חום הזה שווה לתחת, יש מצב שהוא פוגע יותר מאשר תורם

המגן חם הכי טוב הוא של סימוטה, חצי עיגול מנירוסטה (כל מי שמוכר פילטרים מחזיק כאלה)

פורסם

תעיף את המגן הזה,הוא לא עושה כלום בבידוד.

מה גם שהפילטר נושם פחות טוב איתו.

לגבי הנשם תחבר אותו מלמטה לפילטר באיזור הבית בולם למצבר.

הינה תסתכל איך זה אצלי ברכב.

DSC00609.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הנשם הזה ברכב הזה יגרע מהביצועים משום שהוא יונק אוויר שלא מבוקר דרך חיישן הMAF.

בסופו של דבר האוויר שהנשם יונק עובר לסעפת היניקה, והאוויר שעובר דרכו לא נמדד דרך חיישן הMAF ולכן זה גורע מהביצועים ועלול לגרום לחוסר סחיבה/צריכת דלק מוגברת/זיהום אוויר ועוד.

לא תוכל להרכיב את הנשם ברכב הזה.

פורסם

לא נכון גם בפילטר המקורי הנשם מתחבר לבית פילטר ,אז מה ההבדל אם הוא שואב אויר מהבית פילטר או שהוא ישאב דרך נשם יעודי כמו שהבחור מלמעלה חיבר(אצלי באוטו זה אותו דבר)

פורסם

תודהעל התגובות עוד שאלה האם זה משנה הגודל של הפילטר הפילטר שלי יותר קטן מהפילטר של הבחור עם הסיאט ,?

תודה

פורסם

אתם סתם עכשיו זורקים לבחור כיוונים [שאומנם בפועל הם טובים] אבל הבחור כולה שם פילטר שבגדישה המקורית לא נותן כלום,לפני צנרת וכל הדברים ,אם אתה תרצה להתקדם תתחיל בציפ טוב,ומשם תטפל ביניקה [אינלט,פורק מאסיבי,תעיף את המגן חום המעפן הזה שרק גורע ליניקה] ומשם הדרך ארוכה ומעניינת,אינטרקולר,דאונפייפ וצנרת ואני יכול להמשיך עד מחר,

אז בגדול זה ממש הבסיס לשיפור כוח באיביזה.

פורסם

עדכון:

האוטו בכללי לאחר יישור קוו מסיבי , לגבי צ'יפ אני בודק איזה צ'יפ יתאים לסגנון נהיגה שלי רוב הזמן רגוע, אני לא אוהב כניסה מסיבית של צ'יפ מה שהתנסתי על אפסולט על קופרה, לגבי הפילטר הספקתי היום לנסות פילטר אחר של סימוטה גדול חזרתי הרגע מכיוונונים , והחלטתי להחזיר את התיבה המקורית ,בעת התקנת צ'יפ אני יהיה חייב פילטר פתוח?, זה נורמלי שהפורק נשמע חזק, מזכיר ממש פורק חיצוני ?

תודה

פורסם

הפורק שלך נישמע בעיקבות כך שאתה עובד עם פילטר פתוח .

לא צריך להיסחף ולהשוות לפריקה של פורק חיצוני.

לגבי שאלתך,כל מעבר לציפ בגדישה גבוהה מן המקורית מצריכה כחלק יסוד לעבור לפילטר פתוח שיתמודד עם עוצמת היניקה החדשה ,בדרך הייתי ממליץ בחום לעבור לאינלט,יצא לי לראות איך אינלט מקורי מתכווץ בגדישות של 1.5 באר +המבנה הצווארי הצר בכניסה לטורבו ,מה שאינלט סיליקון בא לפתור בגדישות גבוהות מן המקורי.

• תוכן חדש...