Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאסף אמר שאיביזה מקורית גודשת 1.5.

אלא איביזה משופרת(בגדישות גבוהות),אכן בעיה ידועה של האיביזות אינלט עם תיכנון בעייתי מאוד.

גם על רכב מקורי 0.6-0.7 באר בגבוהות הוא קצת נחנק,למרות שזה מורגש משמעותית ברכב משופר שגודש 1.1 ומעלה.

יש דיונים ארוכים לגבי אם האינלט יעיל,חלק אומרים שלא מרגישים אותו כלל,אני אישית מתקין צנרת ולא אינלט אז כרגע לא אוכל לדעת אם יהיו שינוים מהותיים.

לגבי המגן חום מצטרף להמלצות תוריד אותו,אין שום תועלת.

במידה והרכב סטנדרט תחזור לפילטר אינבוקס המקורי,או שהתשים פילטר כותנה אינבוקס איכותי.

לגבי צ'יפים תעבור בסדנאות יש המון אופציות:upsolut \apr\giac\revo וצ'יפי קאסטום שנכתבים לכל רכב בצורה ספציפית בהתאם לדרישות הלקוח,נתוני הרכב.

פורסם

יכול להיות בילבלתי את ילדון הטורבו עם החתימה שלי לבין המציאות.

8)

בכ"א אסכם שבגדישה מקורית גג הייתי עובד עם אינבוקס איכותי וזה גם בעיקר בחיסכון עלויות פילטר בטיפולים.

כאשר תתחיל לשפר כוח בבסיס[שזה ציפ] אז הפילטר הפתוח והאינלט יהיו מבורכים מאד בשינוי[לא לשכוח להחליף לפורק קפיץ מאסיבי ולא לסמוך על הבוש דיאפרגמה המקורי שהדיאפרגמה ניקרעת בגדישות גבוהות.]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...