Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונינת לקנות רכב קטן יחסית (ל - 2 אנשים) בשנת 2006-2007 אוטומטי לכשנתיים.

הנסיעות שלי הם בעיקר עירוניות ולעיתים בינעירוניות (בסופ"שים) בחישוב גס 700ק"מ בחודש.

אני מתלבטת בין דייהטסו סיריון לפיאט גרנדה או קליאו 3.

לגבי הקליאו, נשמע מאוד טוב (למרות שיקר מעט) אבל מזהירים אותי מצרפתיות (תקלות רבות,גיר) ומשירות גרוע בארץ (קרסו).

האם להיזהר מהקליאו

תודה

פורסם

שלום יערית

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

לצערי , למרות האיכות המשופרת מאד של הרכבים ורמת השרות אנו עדיין סובלים מתדמית נמוכה.

בעניין הרכב , חשוב לי לומר שהקליאו 3 הינו רכב אמין מאד וללא בעיות מיוחדות.

הרכב נבנה על פי תפיסת האיכות החדשה של רנו לפיה הוא אינו רואה מוסך

הקליאו מיובא לישראל רק מ- 2007 וכל הבעיות לכאורה אודות תיבות הילוכים מקורן הרבה שנים אחורה.

באשר לרמת השרות הריני להבטיחך כי בשנים האחרונות היא טובה מאד ומדורגת על פי סקרים בלתי תלויים בין שלושת היבואנים המובילים בארץ.

אם תרצי מידע נוסף אשמח אם תכתבי לי ל - [email protected] כולל מס' הטלפון ואשוב אליך.

בברכה , אריה לייב

מנהל השרות - קרסו מוטורס.

פורסם

אריה שלום,

הרשה לי לברך על הצטרפות גורם בכיר כמוך מעולם הרכב לפורום זה, אני בטוח שתוכל לתרום רבות מהידע שלך.

הרכב נבנה על פי תפיסת האיכות החדשה של רנו לפיה הוא אינו רואה מוסך

בחיי שאיני מבין את המשפט הזה.

אני משוכנע שאתה יודע שאין דבר כזה רכב שלא רואה מוסך.

זה שמחלקת השיווק של קרסו החליטה לבחור במסר פרסומי זה לא אומר שמנהל השירות של קרסו צריך להשתמש בסיסמא הזאת שהיא במקרה הטוב קרקע פוריה לציניות. קליאו דור 3 תוכננה הרבה לפני "תפיסת האיכות" החדשה של רנו ישראל ואני מאוד אתפלא אם מתיחת הפנים שנעשתה לדגם לפני מספר חודשים שינתה מהותית את אמינות הדגם...אם בכלל היה צורך לשפר, באמת שאני לא יודע אם היא אמינה או לא (הרנו שהיתה לי אישית היתה מאוד אמינה).

אז כמו שכתבתי, הנוכחות שלך היא יותר ממבורכת, אבל הסיסמאות האלו לדעתי לא מתאימות לתגובה מקצועית (כך אני תופס את התגובות שלך כאן).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...