Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשתי סובארו לגאסי טורבו שנת 1992, מדובר במנוע טורבו כמו שיש באימפרזה (2 ליטר טורבו EJ20).

מהקנייה ועד היום עשיתי מספר טיפולים ותיקונים, אבל עוד לא מצאתי מכונאי שאני מרוצה ממנו לחלוטין.

לדברים קטנים לקחתי אותה למוסך של חבר, ולדברים קצת יותר גדולים וממוחשבים לקחתי אותה למוסך אוטודן בקריות. מוסך אוטודן בקריות הוא מוסך מצויין, ודניאל הירשפלד בעל המוסך נותן יחס אישי ומאוד מקצועי, אבל בגלל שמדובר במוסך מורשה המחירים שם בשמים.

מישהו יכול להמליץ לי על מכונאי טוב באיזור חיפה? אחד שידע גם להתעסק עם החיישנים למינהם והמחשב מנוע...?

אמנם מדובר במנוע של אימפרזה אבל זו לא אימפרזה (זה יותר טוב :-D ), התא מנוע מאוד צפוף והניהול מיושן יותר.

תודה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...