Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה סיימתי (פחות או יותר) בהליך שיפוץ של הוולבו 144 שלי.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307075

מאחר ועלות השיפוץ עמדה ביעדים, נותר לי סכום מסויים, והחלטתי להתקין מערכת טובה.

כרגע מותקן במכונית רדיו דיסק של סוני מדגם CDX S2000C שנקנה לפני 4 שנים בערך.

וכאן יש לי כמה שאלות.

1.האם ה HU הנ"ל נחשב למכשיר טוב או שנמשיך הלאה ?

2.כרגע מותקנים זוג רמקולים - אחד אחורי 6X19 כמדומני והשני קדמי, במקום המקורי, מעל לוח המחוונים.

3. ברור שאני יהיה חייב לשנות את מיקומם המשעשע למדי של הרמקולים, וכאן אני קצת בבעייה - כל הדיפונים במצב מושלם, ואני מעוניין לשמור עליהם כך, או בפגיעה מינימאלית בלבד.

מצורפות מס' תמונות להמחשת מיקומם האפשרי של הרמקולים.

בתודה מראש !

שיפוץ הוולבו 183.jpg

שיפוץ הוולבו 184.jpg

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ניתן לבנות מפיבר גלס מקום לרמקולים בדופן אבל כידיי לקבל תוצעה צריך להגביר רמקולים.. בקשר לרדיו ים אתה לא משתגעה אז HU די מטים למגב או רמקולים סבירים

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

מה זה "מערכת איכותית" מבחינתך,מה התקציב שלך? מה הכיוון מבחינת ההשקעה? (מגבר? סאב? קומפוננט? וכו'..)

1.לגבי הHU,מאוד ישן,עם יציאה אחת למגבר אם איני טועה. טוב לך תישאר, לא ,לשדרג.

2.רמקולים,אם הם תקינים,תשאיר.

3.יש מתקינים שעושים עבודה מעולה בעניין הזה.(חיפוש)

בכל אופן,לך צעד צעד(או פרה-פרה) ,לא חייב לשדרג הכל במכה,רכיב רכיב,אולי תמצא את האיכות שלך רק עם החלפת רכיב מסויים.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...