Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי הרכיבים הבאים:

קומפוננטים Tempo 6 Morel

רדיודיסק 4050UB

סאב+תיבה- pioneer 1200w-400rms

מגבר Z4200 Mac Audio

איזה סט כבלים צריך לקנות?

חשוב לי האיכות שלא תישרף המערכת

מוכן להשקיע עד 400 שקל

פורסם

אלכס אתה אמיתי? למה לא להשקיע בתקציב כזה כבל 4G איכותי, תשתית משקיעים פעם אחת כמו שצריך וזהו לא צריך יותר, ואם מחר יירצה לעבור לאקטיבי ויצטרך עוד מגבר, מה יהיה אז? יזרוק מה שיש לו עכשיו וייקנה חדש?

לפותח השרשור - שים חיווט 4G אמיתי של חברה טובה ותהיה שקט.

נ.ב

אלכס תשתמש במעבד תמלילים גיסנו, קשה עד בלתי אפשרי להבין אותך.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

טוויטר של MOREL TEMPO ניסרף עם הגברה פסיווית מדיי פעם באקטיביט לא יחזיק חצי שעה וישרף.. שדרוא קמו HYBRYD ו מעלה ניתן לחבר באקטיבית בחישוב נחון של ניצילות מגבר ורמקול ו RMS

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

אלכס, הכל נכון, אבל - יש לו 400 ש"ח להשקיע על חיווט למה לחסוך אם אפשר להשתמש בהם לציוד טוב, לא חבל אחרי זה עוד פעם להשתדרג? תשמע סיפור אמיתי - אצלנו בישוב היו חכמים, עשו לפני 8 שנים ביוב, פירקו חצי מהישוב בשביל לשים אותו, שילמו המון כסף אבל מה שמו צינור שמתאים לX אנשים מה לעשות שב8 שנים האלו התווספו עוד כ1000 בתי אב וה X הזה הפך להיות X+500, עכשיו שוב פעם צריך לשדרג את הביוב הזה, אם מראש היו מתכננים אותו לכך אולי היו חוסכים המון כסף, כי ביננו כשעושים עבודה פעם אחת כמו שצריך חוסכים, ההבדל במחיר של צינור 4 צול לצינור 12 צול הוא זניח, אבל ופה האבל הגדול, הקבלן צריך להרוויח כסף, אנשי המועצה גם צריכים להראות שהם עובדים ומה לעשות במקום שהתושבים ישלמו פעם אחת הם משלמים פעמיים, כי ביננו מישהו צריך להרוויח.

לפותח השרשור - פחות מ4G אל תשקיע, אם מחרתיים תחליט שאתה קונה מגברים טובים יותר וציוד טוב יותר אתה תצטרך את זה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

החלפה לקבל 4 GAGE סיפור של 100 - 150 ש''ח. אז יפשר לחסוך כסף בקית ולפנות סחום המיותר ל קומפוננת יותר רציני.. התרמינל מתך של מגבר נירה לי לא מאפשר להכניס 4 GAGE

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם
סט חוטים של 8 GAGE יחוטי של רוקפורד או אלמאני סטים אחרים אני לא מקיר.. ובקשר לשרפה תלוי מי בצע התקנה

איך אלמני נכנס לאותו משפט עם רוקפורד?

ובלי שום קשר, שניהם לא סטים איכותיים בכלל.

אם כבר, אז הסט 8G היחידי כרגע בארץ שנחשב איכותי, זה של אודיסון, מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט 100% נחושת ולא בדיחה כמו CCA כמו הסטים שתיארת.

טוויטר של MOREL TEMPO ניסרף עם הגברה פסיווית מדיי פעם באקטיביט לא יחזיק חצי שעה וישרף.. שדרוא קמו HYBRYD ו מעלה ניתן לחבר באקטיבית בחישוב נחון של ניצילות מגבר ורמקול ו RMS

הטוויטרים של הטמפו, לא נשרפים בפסיבי ולא באקטיבי ולא נעליים.

טוויטרים לא נשרפים מעצמם, מתקינים\מכוונים שלא יודעים מה הם עושים= שורפים טוויטרים.

בפסיבי, אין סיבה שטוויטר ישרף למעט עיוות, ועיוות זה דבר שנמנע ע"י כיוון הגיוני.

באקטיבי זה כבר סיפור אחר.

וכבר ראיתי מספיק מערכות עם טמפו\פולס באקטיבי ועבוד ככה שנים.

הכל תלוי במתקין.

מכיוון שDLS מתחרים גם מול מורל.

אני לא חושב שזה ראוי שאתה בתור מי שמייצג את היבואן ועוד מתיימר להיות מנהל החנות של אהובי שי, תוכל להכפיש סתם את מורל.

אז או שתמליץ על כבלים, כפי שהנושא של השרשור הזה מדבר עליו, או שתמנע מהכפשות סתם.

under construction..

פורסם

בוקר טוב

ניר היקר תסתכל על התגובה של אלכס כתוב שם שחור על גבי צג "אלמאני" ו"רוקפורד" באותו משפט ,אז הנה הם יכולים להכנס פיזית באותו משפט הפתעה!!!!!!

איך החלטת שסט מסוים נחשב הכי טוב בארץ (ללא שום קשר אם זה נכון או לא)?

מה בדקת את כל הסטים הקיימים

כי אם כן בדקת אז ההערכה שלי אליך ממשיכה גוברת ושוברת שיאים

כמו כן שלושת המשפטים האחרונים מתייחסים גם לבדיקתך על הרכב הנחושת בכל הקיטים שמשווקים בארץ.

הטוויטרים של טמפו לא נשרפים ? (קביעה קצת חוצפנית ומתיימרת מדי)

DLS מתחרים ב"מוראל" ?

מהיכן האינפורמציה?

איפה בדיוק מתבצעת התחרות הזו חוץ ממוחך הקודח?

הכפשות ? איפה אתה רואה הכפשות ? אם אני לא טועה אלכס המליץ לעבור ל היי בריד במידה והוא רוצה הגברה אקטיבית

ניר תתאפס כי אתה שקוף מדי באנטגוניזם חסר הסיבה

אלא אם כן ישנה סיבה המ...

פורסם

דרור.

1. הסטים היחידים כרגע בהיצע השוק בארץ שעשויים 100% נחושת הם של אודיסון.

רוקפורד,קיקר,קאדנס,פיניקס גולד,סטינגר,סאונד-קוואסט,צונאמי ואלמני, כולם עשויים CCA,שזה למעשה אלומיניום בציפוי של נחושת.

לפחות ב8 ו4 G.

ב0G יש עוד כמה בודדים כמו DIETZ וחלק ממה שעוד נשאר לסטינגר.

ואם יש לך מוצר אחר שעונה על הדרישות הללו, אני אישית אשמח לדעת.

זה יעזור לכל אותם חברים שמזמינים את הכבלים מחו"ל כי אין כמעט שום דבר נורמלי בארץ, ואם יש כבר אז התמחור שלו הוא בלתי הגיוני בעליל.

2.

הטוויטרים של המורל טמפו אינם "נשרפים" מעצמם.

בשימוש לא נכון ולא מקצועי של מתקינים או כל יד אחרת שנוגעת בהם הם יכולים להישרף בדיוק כמו כל טוויטר אחר בעולם גם אם הוא עשוי סגסוגת טיטניום תעופתי.

אין דבר כזה "טוויטרים שנשרפים".

יש אנשים ששורפים טוויטרים.

3.

לשמוע ביקורת על מוצר מסויים של חברה X , מפיו(או כתוביו) של בעל אינטרס- הוא דבר שאינו מקובל ואינו אתי לחלוטין.

במיוחד כאשר מדובר על ספונסר בפורום.

בדיוק כפי שאלי לא יתן ביקורת על מוצרים של חברות אחרות, וכך גם דני.

ויפה תעשה אם תנהג כך גם אתה.

4.ביקורת היא אינה דבר שלילי, אלא דבר בונה.

צר לי שאתה לוקח את זה למחוזות אחרים, אך אני אאלץ לחזור על כך בפעם המאה מאז שאתה "חושב" שאתה מכיר אותי.

אין לי שום קשר ואפילו לא מקרי לחברת מורל ומוצריה.

את אותה התגובה שכתבתי, הייתי רושם גם אם היה מדובר על מוצר של הרץ' או אלפיין או JBL וכל חברה אחרת.

under construction..

פורסם

+100 לgreen monster

הפירסומת של DLS אגרסיבית מידי. זה פורום, ולא אתר פירסומי (אני עדיין מאמין בזה). יש שטח פרסום למעלה בגודל של בנר, יש פורום מיוחד לפירסום מבצעים.

[under construction]

• תוכן חדש...