Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בסאב הזה שכתוב שהוא יורד לתדר 2Hz, והשאלה היא האם קיים מגבר שיורד לתדר הזה או לתדר קרוב שיתן נצילות בנמוכים?

אני אוהב נמוכים והשאלה השנייה היא האם הסאב הזה מוצלח כמו הגרסה של ה P2 שהוא באמת יורד לתדרים נמוכים בעוצמה? או שהיה עדיף P2 בשביל חובב נמוכים?

הסאב בנתיים עובד על מונו KICKER זמני.

פורסם

- טווח תדרים ענק של 2-18kHz.

מצחיק ועצוב באותו זמן.

משני פעימות לשניה ועד לטווח של סופר טוויטר

:loco::roflmao:

P3 עדיף על P2 כמו P2 עדיף על P1.

סאב חביב אבל לא הכי טוב לנמוכים. מיועד לתיבה אטומה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ברור שזה לא התדר שלו אבל רשום שהוא יורד ל2 Hz ואם זה לא נכון אז מה הוא טווח התדרים של הסאב?

פורסם

בחיפוש זריז באתר של רוקפורד P3 בין 27-250HZ .

לילה טוב.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שמע, גם לסאב מהסדרה הכי נמוכה של קיקר(c12) רשום שהוא יורד ל27 הרץ. זה לא קובע הכל, הכי חשוב זה התיבה. אם תבנה תיבה מתאימה( גודל+פורט מתאים שמכוון נמוך,30-35 הרץ) אז כמעט כל סאב ינגן נמוכים כמו שצריך (c12,p2,p3)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
התיבה בנויה לפי המלצת היצרן, האם זה יתן נמוכים כמו שצריך ?

תלוי על איזה סוג ממליץ היצרן. אולי הוא משלב בין נמוכים לגבוהים(40-45הרץ),פשרה באמצע( לא יודע מה היצרן ממליץ) תיבה עם פורט היא תיבה פתוחה, עם "חור"

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסאב הגיע עם קופסה סגורה שבכלל הוא שאל אותי אם אני רוצה אותו עם קופסה אז אמרתי כן, וזה מה שקבלתי.

אני צריך ללכת למוכר ולבקש קופסה מתאימה? כי לפי מה שמדדתי עכשיו הקופסה קטנה ב 7-8 ליטר מהמומלץ.

פורסם

אתה צריך תיבה של 50-60 ליטר פורטד מכוון ל33-37 הרץ ויהיו לך הנמוכים שאתה רוצה

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש תכנה שבה אתה מכניס את נתוני התיבה והיא אומרת לך איזה גודל של פורט אתה צריך, או כמו שעידן אמר, תיבה אטומה גדולה פי 1וחצי בערך מהמומלצת ע"י היצרן

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...