Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפביה שלי משמשת אותי מזה שלושה חודשים לנסיעות ירושלים- כפר סבא.

השבוע בעלייה למבשרת הייתי עם רגל עד הסוף על הגז והיא לא עברה את ה 40-50 קמ"ש.

אמנם הייתי עם מזגן וגם עם דברים עם בגאז' אבל עדיין נראה לי לא סביר.

(וגם לכל המשאיות מאחורי שצפרו לי).

מה אתם אומרים?

תודה רבה!

פורסם

אם מדובר בדגם אוטומטי עם 75 כ"ס , המצב די הגיוני בעליות הקסטל.

בפעמים הבאות כדאי לכבות את המזגן בזמן העליה, לקחת תאוצה לפני העליה (במידה וזה אפשרי),

כאשר אתה מרגיש שהרכב לא סוחב, ללחוץ על HOLD או אפילו להעביר להילוך 2 (במהירות נמוכה, בערך כזאת שרשמת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נשמע קצת עצוב גם ל75 כ"ס אוטומט (אלא אם עלית עם 5 אנשים בריאים והרבה ציוד בבגז').

הרכב אוטומט או ידני?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם זו האוטומט זה עדין לא כזה מובן, יש לי כזאת בחניה, של אמא שלי, 2005 אוטמט, נוסעת סבבה, ועליתי איתה לירושליים, הרכב סחב בסדר גמור עם 3 אנשים, אם זו הידנית זה לא סביר בעליל.

פורסם

דווקא אם זו ידני - יותר סביר שהבחור לא יודע / "מפחד" לאמץ את הרכב בעליות ובמקום לסוע על סל"ד יותר גבוהה בוחר ליסוע על הילוך גבוהה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לכולם

הרכב אוטומט, 75 כ"ס, אני נוסעת תמיד על D

אולי קשור? לפני כשלושה שבועות הרכב נכבה לי פתאום (הייתי בחנייה)- במוסך אמרו לי שהכל תקין ושאולי קשור לקודן חדש שהתקנתי...

לפני חודשיים מצאו נזילת שמן קלה של שמן הגיר, אני אמורה ללכת לבדוק את זה לעומק

בבגאז' יש פתאום כתם שמן מוזר בפינה הימנית קרוב למושבים

מה אתם אומרים?

שבוע טוב!

:-)

פורסם

ברשותי סקודה 1.4 ידנית עם 68 כ"ס ואני ירושלמי. אין שום בעיה לבצע עליות לירושלים דרך כביש 1 או 443.

אני עושה זאת לפחות פעם בחודש עם מזגן ולפעמים גם עם עוד 3 אנשים.

האוטו סוחב, כמובן שמהירות לא אסטרונומית של 80-90 קמ"ש.

פשוט צריך לדעת לתזמן נכון הילוכים ולהשתמש גם בהילוך 3. בסביבות 4500 סל"ד יש לאוטו את הכוח הנדרש לבצע כל עליה.

פורסם
ברשותי סקודה 1.4 ידנית עם 68 כ"ס ואני ירושלמי. אין שום בעיה לבצע עליות לירושלים דרך כביש 1 או 443.

אני עושה זאת לפחות פעם בחודש עם מזגן ולפעמים גם עם עוד 3 אנשים.

האוטו סוחב, כמובן שמהירות לא אסטרונומית של 80-90 קמ"ש.

פשוט צריך לדעת לתזמן נכון הילוכים ולהשתמש גם בהילוך 3. בסביבות 4500 סל"ד יש לאוטו את הכוח הנדרש לבצע כל עליה.

אז מה אתה חושב על המצב שהיה?

מעיד על בעיה לדעתך?

תודה

:-D

פורסם

זו לא התנהגות סבירה.

אם היית עם "רגל עד הסוף" הרכב היה אמור לזהות את זה , להוריד הילוך לבד להילוך שלישי ואף לשני ולהאיץ.

במצב תקין אני מאמין שבהכרח הוא אמור להגיע לפחות ל 80 אם לא יותר (אלא אם את מובילה טון עופרת באוטו ולא סיפרת לנו..).

נראה לי שישנה תקלה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
בעליות תשלבי ל 3 ואז האוטו ירגיש "חי" יותר

ברשותי פולו 1400 2008 ידני טרנדליין 80 כ"ס הרכב עולה את העליות לירושלים 90-100 קמ"ש בהילוך 4 ,אני מרגיש שאפשר קצת יותר אבל משאיר את הרכב במהירות הזאת.

• תוכן חדש...