Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה ,

אני עוקב וקורא בפורומים כבר שנים ועכשיו לאחר רכשתי באחרונה גולף 2001 מנוע 2000 אוטו' (מזל טוב לי) הצטרפתי ונרשמתי לאתר .

האוטו היה מטופל ומתחזק בצורה נורמלי חוץ מהאחרון שהחזיק בו כחצי שנה שבה לא "התיחס" לאוטו כמו שצריך (המנוע,הגיר ושאר הירקות נבדקו נמצאו במצב טוב מאוד) אני מתכוון למצב פנימי של ליכלוך וסיגרות ,שיברי פלסטיקה וכ"ו , הכל יטופל ויסודר.

הבעיה המרכזית רגע ,לפחות לדעתי היא הפנסים הקדמים שלא מאירים כהלכה ,כלומר האור לא מתפזר ,חלש ומופנה למטה ולצד בצורה לא ברורה , (הפנסים של הפונטו של אישתי יותר מאירים חזק !) במבט על הרפלקטורים נראה שהם יושבים במקום וגם הפנס עצמו יושב במקום .

מה יכולה להיות הבעיה ? יש מקום לבדוק את זה ולקבל איבחון ראשוני בלי להכנס להוצאות ? אני בדרום או במרכז

תודה שחר

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

תתחיל מקטן.

תפתח מכסה מנוע תסתכל טוב על החיווט שמגיע לפנסים, תוציא את הנורות תבדוק אותם מול העיניים, תכניס איזה נייר או משהו לח עד יבש למיקום של הנורה איפה הרפלקטור ותגרד אולי מלוכלך שם בצורה שמפריעה לאור.

תנסה לבדוק נורות אחרות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בוקר טוב

יתכן שהנורות הראשיות ישנות, או מאיכות ירודה, או לא יושבות במקום.

בכל מקרה אל תתפתה לנסות לגעת ברפלקטור בתוך הפנס, גם לא עם נייר.

אצל כל חשמלאי שמכבד את עצמו, או מכון רישוי, יש מכשיר לבדיקת עוצמת האור וכיוון אורות.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

התעסק עם הפנסים בגולף הזה הוא פשוט סיוט.

הם לא נגישים בעליל!

בכל מקרה, תסתכל אם הפנסים מחוברים כמו שצריך בתושבות שלהן, ולא גלשו קצת למטה או שחוברו בקומבינה.

אני מתכוון לתושבות העליונות.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

עידכון : אז ככה בדקתי עם חבר והמנורות אכן ישנות והאור שהם נותנות צהוב מאוד. = יחלפו .

בוקר טוב

יתכן שהנורות הראשיות ישנות, או מאיכות ירודה, או לא יושבות במקום.

התעסק עם הפנסים בגולף הזה הוא פשוט סיוט.

הם לא נגישים בעליל!

בכל מקרה, תסתכל אם הפנסים מחוברים כמו שצריך בתושבות שלהן, ולא גלשו קצת למטה או שחוברו בקומבינה.

אני מתכוון לתושבות העליונות.

סופר צודק מאוד לא נוח .

לא תאמינו אבל הרפלקטור פשוט משוחרר בפנים ורוקד לבד לכל הכיוונים , מחר אני יפרק ומקווה שאני יצליח לתפוס אותו חזרה למקום .

גם הפירוק של הפנס לא קל במיוחד . יש עוד ברגים חוץ מהשתיים למעלה ?

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

הפנסים מתכווננים באוטו הזה?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

כדי לפרק את פנסי החזית בגולף אתה צריך לפרק את הפגוש הקדמי. ישנם עוד שני ברגים למטה שלא נגישים ללא פירוק הפגוש.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...