Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בבוקר הרכבתי באוטו בולמים של בילשטיין B8 וקפיצי הנמכה של אייבך

הייתה לי התלבטות לגבי סוג הבולם :מקורי,קוני צהוב,או בילשטיין B8

לבסוף אמרתי אם כבר אז כבר .....יאלה מזמינים בילשטיין :p

רשמים מהנהיגה עד עכשיו: כולם אמרו (קובי,תומר,אלעד,עידן :wink: ) שהבולמים האלו ישברו לי את הגב ושהם לא נוסו בארץ עד כה וההפתעה הגדולה היא שהאוטו עכשיו אחרי הבולמים והקפיצי הנמכה נוח מעט יותר! הבולמים פשוט סופגים

זה בלט בייחוד כנכנסתי היום למעגל תנועה שיש בו שני פסים שבורים לרוחבו ושעם הבולמים המקוריים (אבל עברו כבר 140,000 ק"מ) הייתי מקפץ עליהם והיה לא כל כך נעים, היום נסעתי שם עם הבולמים החדשים והם ספגו את הפסים השבורים והאוטו נשאר מאוזן.

בכלל בפניות הזווית גלגול הקטנה שהייתה נעלמה כמעט לחלוטין וזה כייף נורא האוטו מרגיש מאוד מהודק והוא מושחז יותר ממה שהיה קודם

אני ממליץ מאוד לקנות בולמים כאלו לכל מי שיש 106/סקסו ספורטיבית ורוצה להנות קצת יותר

הכל עלה לי בסוף 3500 ש"ח כולל מע"מ (700 כולל מע"מ קפיצי אייבך ו 2800 כולל מע"מ הבילשטיין)

4.JPG

3.JPG

2.JPG

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נאמר בפורום PSI לא מזמן שכאשר בלמזים חדשים הם נוטים לספוג מכות קטנות יותר טוב

ושהם יתקשחו עם הזמן (חודשיים או משהו כזה)

פורסם

אני לא רוצה להשמע שלילי ויכל מאד להיות שזה אחלה דבר אבל בסיס ההשוואה שלך לא ממש הוגן.

אתה משווה רכב עם בולמים שעברו 140K וקפיצים מקוריים לרכב עם בילשטיין B8 וקפיצי הנמכה של אייבך, והמסקנה שלך היא שהבילשטיין היא קנייה טובה :shock: .

גם אם הייתה מחליף לבולם מקורי הייתה משפר את הנוחות את האחיזה ואת זווית הגלגול.

ולא השוותה כאן ממש לאלטרנטיבה ששקלתה. אני לא יודע מי יותר טוב בין קוני לבילשטיין (גם אם אומרים שבילשטיין) אבל הדוגמאות שלך לא ממש נותנות בסיס להמלצה על בילשטיין.

ולמרות כל מה שכתבתי אני בטוח שתהנה מהסטאפ החדש. אני לא רואה סיבה שלא.

גם אם רוני יגיד לך שהאחיזה שלך נפגעה :wink: (והוא צודק, לדעתי) זה לא אומר שהרכב לא יותר כיפי לנהיגה.

רק סע בזהירות וקח את הזמן ללמוד את הרכב מחדש כי הוא נושך עכשיו יותר חזק :wink::)

פורסם

מישהו יודע מתי מחליפים קפיצים מקוריים בחדשים מבלי לבצע הנמכה? או שאין צורך כי הקפיצים לא נשחקים כמו הבולמים לאחר מספר ק"מ?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
נאמר בפורום PSI לא מזמן שכאשר בלמזים חדשים הם נוטים לספוג מכות קטנות יותר טוב

ושהם יתקשחו עם הזמן (חודשיים או משהו כזה)

יש הבדל גדול בין ההתנהגות של בולם חדש מיד לאחר ההתקנה, ולאחר תקופה של חודש.

כשאני התקנתי בולמי קוני (אדומים - מצב רך), בדרך מהמוסך למכון פרונט הלסת שלי הייתה פחות או יותר באזור הרצפה: שיבושים קטנים נעלמו לגמרי, זווית גלגול 0 (עם המתלים הפרימיטיביים של הדייהו) ושום צלילת חרטום בבלימה.

בהמשך, הבולמים התרככו, והאוטו הפך מגרסה ייחודית של קארט לאוטו נוח יחסית ודי רך (עם זווית גלגול וצלילת חרטום סבירים).

ייתכן ובבולמים שלך יתרחש גם התהליך ההפוך - מרך לקשה - אבל בכל מקרה צריך לתת לזה זמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
החלפת רק 2?

כמה ההנמכה של הקפיצים(מ"מ)?

בפז'ו סיטרואן הללו אין קפיצים מאחור , מורידים ( יותר נכון מעלים בסרן שן אחת

או שניים ) שן אחת בדרך כלל מספיק ומהווה 35 מ"מ לערך ביחד עם הנמכה

על ידי קפיצי הנמכה של 35 מ"מ קדימה .

פורסם

עושה ממש רושם טוב ונראה לי שילוב מצויין ההרכב הזה של הקפיצים והבולמים.

מעניין איך האוטו שלך מתנהג הייתי רוצה לשבת באוטו ולראות אם זה SETUP טוב יותר מהקוני והOMP שיש לי באוטו :roll:

תתחדש ותגיד יש לך מוט מייצב באוטו :?: אם לא אז עצה שלי שתשים והאוטו יהיה באמת קארט :lol:

פורסם
גם אם רוני יגיד לך שהאחיזה שלך נפגעה :wink: (והוא צודק, לדעתי) זה לא אומר שהרכב לא יותר כיפי לנהיגה.

לא יודע אם האחיזה נפגעת או לא, אבל על כבישי ארצנו אני משוכנע שזה SETUP יותר בעייתי מהמקורי. (אם כי בטח כיף גדול בגלל השיפור בחדות השלדה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני 1.82 והאוטו מאחור מגיע לי לאיזור החזה.

מה הגובה שלך עופר?( בשביל ההשוואה)

כל פעם יש לי תחושה שהורידו לי 2 שיניים, למרות ש-2 שיניים היו נראים שונה.

הכנפון קישוט אצלי מכסה מעט את הגלגל אחרי ההנמכה, אבל בראלי דור 1 הפלסטיק תופס שטח גדול אחרי הפח, אז יש מצב שזו טעות אופטית.

הדבר היחיד שמעצבן אצלי הוא שכאשר אני יוצא מהחניה יש לי קאנט בין במדרכה לכביש ואז האגזוז משתפשף לי. :roll:

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...