Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשדרג את המערכת המקורית בגולף 2005 COMFORTLINE FSI

הקיימת כוללת 4 רמקולים קידמיים בלבד אני חושב וברצוני להוסיף רמקולים איכותיים גם מאחור.

האם יש דרך להחליף את המערכת הפנימית שיושבת בתוך הקונסולה, והאם השליטה נשארת מאותו המסך המקורי שקיים?

אני לא מחפש מכונת דציבלים (לא מחפש להוסיף SUB), אלא מערכת טובה לשמיעת מוסיקה.

תודה לעונים.

קובי

:-)

פורסם
מה אתה מחפש,מה התקציב,פתוח ליד שנייה?

כשאתה נותן תקציב תרשום תקציב ללא התקנה וחיווט,מה אתה צריך? מגבר? רמקולים?

תקציב 3000,

אני מעוניין להחליף את האלקטרוניקה הפנימית שלא יודעת לקרוא MP3 במערכת יותר טובה ואיכותית.

בנוסף להוסיף רמקולים איכותיים מאחור.

וכן אני פתוח ליד שניה.

תודה

קובי

קובי

פורסם

אם תיקח רמקולים ללא מגבר אתה לא תוכל לנצל אותם טוב וזה לא ישמע טוב על הגברת הרדיו דיסק בלבד.

בכל אופן אם אתה רוצה רדיו דיסק בלבד ורמקולים ההמלצה שלי היא אלפיין 9885/9886/9887 מיד שנייה מכשירים מעולה וקומפוננט של מורל דוטק אוביישן,אתה אפילו לא תגיע למחיר של 3000 אם תיקנה מכשיר כזה מיד שנייה,יותר בכיוון של 2200 לשניהם (את הדוטק תיקנה חדשים).

ואם תתאמץ מעט תוכל במה שנישאר לקנות מגבר שהוא מבחינתי לפחות בגדר חובה לעבודה עם הדוטק אוביישן,אבל התקנת מגבר וחיווט הם תוספת למחיר.

פורסם

תודה חברה,

והשאלה העיקרית איך מגיעים למערכת המקורית שנמצאת בתוך הקונסולה הראשית?

והאם המערכות החליפיות ידעו לעבוד עם הצג שקיים היום או שיש צורך להחליפו גם.

קובי

• תוכן חדש...