Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היתי אצל חבר בבניין כאשר למטה יש דירן גן אחת בודדת.

הבחור שם החליט להדליק מנגל פחמים וכל העשן נכנס לדירה של החבר (קומה ראשונה) והסריח את כל הבית.

מה החוק אומר לגבי הדלקת מנגל, האם זה מותר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אותי היה מעניין לדעת מה אומר החוק לגבי זה. אצלי רוב הבניין דיריים שגרים בשכירות יש מתחתי שכנים שפעם בכמה זמן עושים מנגל במרפסת מיותר לומר כמה עשן זה עושה.:?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

עדיף מבת ים/ פתח תקווה... :)

כשאני חושב על זה אני גר בתל אביב ובקומה 3 , אז כנראה שזה לא היית אתה.

אבל יצאו אחלה קבבים בכל מקרה :)

באופן עקרוני, יש חוק יבש ויש מה שקורה בפועל. כשהגעתי לשכונה חיכיתי לראות אם אחרים עושים, וברגע שגם אחרים עשו - זרמתי עם הסיטואציה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השאלה היא מה החוק היבש אומר.

אם מדובר במנגל גז, מילא, אין הרבה עשן ממה שזכור לי. אבל במקרה של חבר שלי, זה פחמים עם המון עשן.

in the face

with a chair

פורסם

ואם שכן בבית פרטי עם גינה היה עושה על האש, וכל העשן היה נכנס לבניין שליד?

אין הבדל בין בית פרטי לבין דירת גן בבניין

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

באמת השוואה תמוהה,

אם אני גר בבית עם שטח של 3/4 דונם

והרוח לוקח עשן של מנגן אליך, קח את הרוח לבית משפט :)

מנגד אם 1.8 מטר מעלי יש חלון של שכן, ואני מדליק לו את המנגל בתוך הבית - יש מצב שהדין הוא שונה.

פורסם

החוק הזה בתוקף?

קשה לי לראות איך מטילים כיום קנס של אלפיים לירות על מי שעובר על אחד מהסעיפים.

in the face

with a chair

פורסם

בתור אחד שגרה קומה מעליו משפחה של אתיופים (אנשים נחמדים לכשעצמם, אבל ריחות הבישולים שלהם ביום שישי מסוגלים להעיר מת), יש לי אישור מוועד הבית להדליק מנגל במרפסת בתור פיצוי.

:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...