Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום....

יש ברשותי רמקולים של מורל מזה כ-5 שנים, קניתי אותם בתקופה שלא ממש הבנתי בסטריאו לרכב, פשוט חיפשתי רמקול 4 אינץ'

שיכנס בדשבורד של הדייהטסו שרייד שהיתה לי.

לא מזמן פירקתי את הרמקולים עקב מכירה של הרכב ושמתי לב שהם 6 אום, הרמקולים היו מחוברים לרדיודיסק ישירות ללא הגברה.

אז כשקניתי אותם אמר לי המוכר(ליאור מולטימדיה) בחיפה שהם 110W RMS והדגם הוא מורל הרמוניק.

חפרתי וחפרתי ולא מצאתי את הרמקולים האלו בשום מקום.

אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם, מה הפשר שהם 6 אום? מה הסיכוי שאלו רמקולים ביתיים? מוזר...

האם אוכל לחבר אותם לקומפוננטים שלי (דוטק אוביישן) ואיך אוכל לעשות זאת?

צירפתי כמה תמונות בכדי שהמבינים בפורום יוכלו לזהות.

15022010194.jpg

15022010195.jpg

15022010196.jpg

15022010198.jpg

פורסם

הפכתי את האינטרנט בחיפושים...למה 6 אום?

הרמקול היחיד שדומה הוא פולס קוקסיאלי 4 אינץ'.

איזה שימוש יש לרמקולים מסוג זה ואיך אני מחבר אותם?

האם הם נחשבים לטובים/איכותיים?

פורסם

תחפש רמקולים של מוראל שנקראים INTEGRA

מדובר ברמקולים סורס פויינט שזה בעצם סט קומפוננט שני חלקים שבנוי כמו רמקול קואקסיאלי אבל הוא לא...

מדובר ברמקולים נהדרים ואתה צריך לשמור עליהם - יום אחד יתחשק לך רמקול סנטר... או סט שלושה חלקים עם מיד וטוויטר סורס פוינט.

די נדיר לראות אותם.

למשל:

http://www.morel.co.il/products/mob_pointspeakers_integra_xo.html

אם היה למוראל סט שהיה נקרא הרמוניק - יתכן וזה הסט שקדם לאינטגרה אבל אני זוכר שפעם גם האינטגרה היו מגיעים בצורה מאוד דומה לתמונה שלך.

זה האינטגרה הישן יותר -

http://www.morel.co.il/products/mob_pointspeakers_integra.html

אני לא בטוח באמת באיזה סט מדובר אבל זה הכוון.

הייתי פונה לניר בנסיון לחלץ מידע מדוייק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי מי זה ניר ואם תוכל להדריך אותי איך להרכיב אותם כעת, אני לא מעוניין לתת להם לשכב ולהעלות אבק.

יש לי קומפוננים קדמיים דוטק אוביישן,סאב פיוניר 600 ומגבר חארטה(לעת עתה) אבל חזק.

אאה וה-HU שלי JVC KW-AVX800, לחבר אותם ישירות לרדיודיסק או שאפשר לשים אותם על הקרוס של הדוטק(כל היציאות במגבר תפוסות)?

למה הם 6 אום למה זה טוב ומה ההשלכות של זה מבחינת המגבר שלי?

תודה לך ולכל העוזרים תגובות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

גוגל דווקא מכיר Morel Harmony. נראה שמדובר בדרייבר בייתי, הייתי מהמר שזה הדרייבר שיושב ברמקולים מהצורה הזו .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי ניראה שהרמקול המדובר הוא אלמנט של סט ביתי - כניראה SI -1 MKll או קודמו ה MK

כי לפי הנתונים הוא ניראה מתאים :

http://www.morelhifi.com/products/home_sat_components_li1.html

מה גם שהסליל מודבק על המגנט משהוא שיכול לרמוז שהרמקול היה צריך להיות במבנה של שהוא.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

זה מאוד מוזר כי האתר של מורל לא מציג את הרמקולים האלו אפילו באזורים ההיסטוריים שלהם.

כנראה שהשם הזה הוא מידע פנימי כי כנראה שזה השם של האלמנט - והוא בטח נבלע לתוך סט כזה או אחר.

תפעיל אותו תשמע אותו - לדעתי צריך להיות מוצר שיספק תמורה נאה מאוד

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההשלכות הן ירידה קטנה בהספק לעומת עליה ביכולת השליטה על הרמקול והניצול שלו ע"י המגבר.

ההשלכה החשובה באמת היא שינוי נקודת החיתוך או החישוב שלה במידה ואתה משתמש בקרוס פסיבי ישירות בחיבור לרמקול.

אבל הרמקול הזה מגיע כבר עם קרוס מחובר ישירות עליו ואין לך מה לדאוג בקשר לזה...

Pioneer TS-X150

פורסם

איזה רכב?

איזה דגם? שנתון?

איזה קוטר של דוטק?

מה 7?

מה כמה?

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מאזדה 3 שנת 2005,דוטק אוביישן 6.5,מגבר חארטה כרגע אבל חזק,סאב פיוניר 600, HU JVC KW-AVX800(הדובדבן שבקצפת) ורמקולים מקוריים של הרכב עדיין בדלתות מאחורה.

• תוכן חדש...