Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

לרכב של הורי היה לפני כמה שנים שלט עד שהתקלקל ועד לפני שנה וחצי הנעילה המרכזית עוד עבדה...

כיום לא. יש רעיוניות? איך לבדוק את העיניין? איפה ממוקם המנוע?

תודה

פורסם

שלום,

לפי דעתי אתה יכול להתחיל ולבדוק כל מיני כיוונים אבל אם אתה לא מתמצא בתחום אתה יכול רק להזיק ולהסתבך, ואני מבין שאתה לא מתמצא לפי זה שאתה לא יודע היכן ממוקם המנוע לכן אני ממליץ לך ללכת לבע מקצוע אמין וטוב שיאבחן לך את התקלה ויטפל בה על הצד הטוב ביותר.

פורסם

השאלה היא האם הנעילה המרכזית פועלת עם המפתח המקורי של הרכב או לא. אם איננה פועלת עם המפתח המקורי, סביר שלא תפעל גם עם השלט, למרות שיתכן מצב שכן.

יש לבדוק נתיכים, אם הכל תקין, יש לפרק כנראה, את פנל דלת הנהג, ולבדוק את הלוקר שבתוך הדיפון הפנימי של הדלת, הוא למיטב זכרוני, משמש גם כמח הנעילה המרכזית, ולבדוק האם מגיעים מתחים, ואם כן, יתכן והוא תקול. יתכנו בעיות חיוט, ויתכנו בעיות כיוונון, ועוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ראשית כל עליך לכתוב ולתאר איך הנעילה עובדת או לא,האם בסגירה ע''י מפתח כל הדלתות ננעלות? האם רק דלת הנהג? ושנית עליך לבדוק בקופסת הפיוזים האם כל הפיוזים תקינים, מה שסביר להניח שנובע מנתיך שרוף או מנוע נעילה ראשי פגום..

בהצלחה..

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

בימים כתיקונם נעילה עם המפתח היתה נועלת ופותחת את כל הדלתות....

הסתכלתי על הפיוזים מה הפיוז של הנעילה? ואיך אני מוציא אותם לא הצלחתי...

• תוכן חדש...