Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעת חוק חדשה תאפשר ללקוחות הסלולאר לקבוע סכום שאותו הם מוכנים לשלם וברגע שהם מגיעים לסכום הזה, השיחות הנכנסות ובעצם כל השירותים שבתשלום נסגרים.

אתם חושבים שזה יעיל?

http://business.il.msn.com/article.aspx?cp-documentid=152027600

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאוד מאוד יעיל וזה כאחד שעבד פעם בשירות לקוחות ושמע את הבכי של ההורים כל יום ובקשות לבצע הגבלה כזאת.

חבל שהחברות הסלולאריות עושים הכל כדי לעשוק את הלקוחות.

ללקוח פרטי בכלל אי אפשר לתאר עד כמה גונבים אותו בעלויות שיחה לעומת כל מיני תוכניות עסקים או הסכמי עובדים שמשלמים אגורות ספורות לשיחות

פורסם

אני עוד זוכר שלפני יותר מעשר שנים, כשרק נכנסו הסלולרים בתפוצה רחבה, חבר שלי היה מחובר לנייד שלו ברמה שקשה להאמין. בכל פעם שהיינו ביחד ומישהו רק צייץ על להתקשר למישהו, הוא היה מציע להתקשר מהנייד שלו. אני הייתי מביט על כל זה בתדהמה - שיחות היו יקרות יותר מהיום ואני הייתי מאוד נזהר שלא להגזים. כמה זמן אחרי גיליתי שהחשבונות שלו עברו את ה-1000 שקלים... (מדובר על צעיר שעוד לא התגייס, כן?). עד היום אני לא מבין איך בדיוק הוא הרשה לעצמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי מה שאני יודע, אפשרי כבר היום לבקש הגבלה עד סכום מסויים. אז אני לא מבין מה מחדשים בחוק

in the face

with a chair

פורסם
מאוד מאוד יעיל וזה כאחד שעבד פעם בשירות לקוחות ושמע את הבכי של ההורים כל יום ובקשות לבצע הגבלה כזאת.

חבל שהחברות הסלולאריות עושים הכל כדי לעשוק את הלקוחות.

ללקוח פרטי בכלל אי אפשר לתאר עד כמה גונבים אותו בעלויות שיחה לעומת כל מיני תוכניות עסקים או הסכמי עובדים שמשלמים אגורות ספורות לשיחות

1. עסק כלכלי - הן רוצות להרויח. ואם תשים לב, כל התוכניות החדשות מעודדות אותך לדבר יותר... (קח 300 דקות ב50 שקלים..).

2. אם אתה צרכן נבון, אתה יודע לצרוך כמה שאתה צריך... ולא לתת לאחרים שיקבעו לך את הגבול.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הילד שלך נתקע בהגבלה בדיוק בשעת צרה חס וחלילה? איך הוא אמור להודיע לך?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טכנולוגית אפשר לקבוע מספרים שהם מחוץ להגבלה ושהחיוג אליהם הוא על חשבון הלקוח. בהנחה שמדובר במנויי אותו לקוח, אזי המספרים האלה יכולים להיות של ההורים וכך הם גם יוכלו לנתק את השיחה כשיראו שהילד מגזים בשיחות פחות חיוניות איתם.

פטנט דומה היה בעבר במכשיר המנגו למיניהם. אפשר היה להתקשר ל-1-3 מספרים קבועים מראש (הורים וכד') ללא חיוב הכרטיס הנטען.

חברות הסלולר הפסיקו את זה כי הן בונות על חוסר ההבנה של הילדים שמזבזים שיחות וההורים משלמים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם הילד שלך נתקע בהגבלה בדיוק בשעת צרה חס וחלילה? איך הוא אמור להודיע לך?

מה היו עושים לפני 12 שנים? אנשים מתו ממקרים כאלה? שטויות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פעם גם הינו חוצים את הכביש מתחת לגיל 9. לך תסביר להם שבזמננו הינו חוזרים לבד מהגן כולל חציית כבישים.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...