Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב - על שום מה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או יותר נכון, על פי מה?

מדוע קובע יצחק לוי את המחירים שהוא קובע ואיך זה שכולם הולכים לפי המחירון שלו פחות או יותר?

איך ישנם רכבים שתמיד נהוג למכור מעל / מתחת למחירון ואם זה כך, למה המחירון לא משקף מחיר ראלי?

אשמח לשמוע חוו"ד בעניין.

פורסם

לא מצאת נושא אחר?

דיברו על זה פה כ"כ הרבה פעמים וכל פעם זה נגרר לקללות, השמצות, הכרזות חרמים ותעניות והשרשור ננעל.

המלצתי לך, תעשה חיפוש בפורום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה דיברו על זה כאן חבל שלא ערכת חיפוש.

בגדול המוכרים אוהבים את לוי יצחק כי המחירון שלו מגוכח ומעלים בעוד כמה אלפיות את המחירון האמיתי.

חברות הביטוח מסתמכות עליו כי אין מחירון תחלופי חוץ ממנו.

איך הוא קובע את המחירון? אף אחד לא ממש יודע והרבה רוצים לדעת איך הוא מגיע לטווחים לא הגיוניים, ההשערה היא שהוא משנה את המחירון בהתאם לצורך המשפחה\חברים לקנות רכב מסוג X ואז הוא דואג להוריד את המחירון ולהעלות אחרים כפיצוי :lol:

פורסם
או יותר נכון, על פי מה?

מדוע קובע המנהל התורן את המחירים שהוא קובע על המנעולים ואיך זה שכולם הולכים לפי המנעול שלו פחות או יותר?

איך ישנם מנעולים שתמיד מקבלים מעל / מתחת לחגורה ואם זה כך, למה המנעול לא משקף את רצון העם?

.

נראה לי שאתה בדרך לנעילה, לא יודע למה...

וברגע של רצינות, עשה חיפוש. כל השאלות האלה, ועוד, כולל על מחירון יד 2, ייענו לך.

חפש את המילים "לוי יצחק, אנחנו נבכה", סתם אחד שעולה לי לראש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...