Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלאגניסטים ההודים האלה, הריקול הזה יגיע אלינו בטח גם כן בעוד כחודש חודשיים. מעניין למה דוקא בגיר האוטומטי.

אמיר, אני גם בטוח וגם מקווה בשבילם שהנציגים של היבואנים קוראים פה. אולי פחות חברות הפרסום ויותר מחלקות השיווק עצמן. לך תדע, אולי הם גם מסתובבים פה ביננו וזורקים מילה טובה על האוטו :)

אבל אני דוקא מאמין שאספקה מהירה יותר רק תתרום למכשירי תנועה עם המכירות של האלטו, אני אישית כבר בדצמבר הלכתי לראות ועשיתי סיבוב, הייתי מזמין כבר אז אם האספקה הייתה מהירה יותר. לאחר מכן ויתרתי, עברתי לכיוון אחר ורק מאוחר יותר החלטתי בכל זאת כן להזמין. (בשורה התחתונה הזמנתי במרץ ואני אקבל באותו מועד כמו שאם הייתי מזמין בדצמבר).

בכל אופן, מדברים פה יותר מדי על עניין האספקה - אפשר לחזור לדבר על הרכב עצמו? בתור מישהו שיקבל ת'רכב אוטוטו אחרי שקראתי כל כתבה אפשרית באינטרנט על הרכב - הייתי שמח לשמוע קצת יותר מאלו שכבר נוהגים כמה חודשים ובמיוחד אם אפשר יהיה להשוות לרכבים אחרים שהיו לכם בעבר.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
15.05.10

ריקול נוסף לאלטו האוטומטית באירופה,

סוזוקי מזמנת 10,000 בעלי אלטו אוטומטית באירופה בגלל "תמסורת לא תקינה".

זה עוד סיבה לקנות ידנית שהיא גרסה מוצלחת .

בכל אופן, מדברים פה יותר מדי על עניין האספקה - אפשר לחזור לדבר על הרכב עצמו?

אתה באמת צודק , אפשר לעשות את כל השאלות על האספקה בהודעות פרטיות , השרשור מאוד ארוך בשביל אוטו קטן :-P .

פורסם

מעניין מה מהות הריקול של האלטו. בריקול הקודם היה צריך להחליף מחבר קטן וזהו.

מה הקישקוש עכשיו?

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם

אהלן חברים גם אני כמוכם מחכה לאלטו חודשים רבים כבר..

הייתי רוצה לדעת ולשמוע מחירי ביטוח כמה חובה ומקיף המלצות לסוכנים וכו

ככה נוכל לעזור אחד לשני :]

פורסם
אהלן חברים גם אני כמוכם מחכה לאלטו חודשים רבים כבר..

הייתי רוצה לדעת ולשמוע מחירי ביטוח כמה חובה ומקיף המלצות לסוכנים וכו

ככה נוכל לעזור אחד לשני :]

כנס לפייסבוק

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם

גם אם יש ריקול, זה דבר טבעי ונורמלי וטוב שמטפלים בזה. שום דבר לא מדאיג בו.

בינתיים כיף לראות רכב זול מצליח בישראל. כבר המון זמן שלא היו לנו באמת רכבים זולים חוץ מגטס ואביאו - ואני לא בטוח שאפשר להגדיר אותם כ"רכבים".

האלטו ממש הופכת את כל המגמות שראינו בשנים האחרונות - המון אנשים מסוגים שונים נוהגים בה, כולל כאלה שלא חשבתם שירכשו אותה.

אישית ראיתי אחת ידנית ורודה, עם פרסומת של מכון לציפורניים. ממש אוטו שהוא סמל סטאטוס.

פורסם

אתה צודק.

אפילו ההורים שלי שוקלים לרכוש את האלטו כרכב שני לבית, אבא שלי מתעקש על ג'אז ואמא שלי מתעקשת לשלם פחות ואלטו.

הם מחכים שאני אהיה שפן נסיונות כמובן כשאקבל בחודש הבא אבל בכל מקרה, אמא ראתה פעם אחת ונדלקה.

לגבי אויאו וגטס, גם הם מעולם לא עלו 60 אלף ש"ח אלא הרבה הרבה יותר.

פורסם

אביאו וגטס נמכרו לחברות ההשכרה בהנחות מדהימות, זאת הסיבה שהן מציפות את השוק.

בסופו של דבר ההנחות הללו מגולגלות גם על הרוכש הסופי, ואז יוצא שמדובר ברכבים מאוד זולים (מחיר זול + הפחתת השכרה).

מעניין יהיה לדעת כמה יעלו האלטו כשיימכרו מחברות ההשכרה. בטח יהיה מדובר באחד הרכבים הנחטפים ביותר.

פורסם

היום "נקלעתי" במקרה לסוכנות סוזוקי אחרת (מזו שממנה הזמנתי את הרכב) שבה האלטו נמצאת מחוץ לסוכנות בחניה. אחד הנציגים (שנראה כמו מי שאחראי על נסיעות המבחן)פנה אלי ושאל האם אני מחפש לקנות רכב. הסברתי לו שכבר קניתי בסוכנות אחרת הוא אמר לי "חבל שלא קנית כאן, אנחנו נותנים בקנייה חיישני רוורס, מרימי שמשות וקודן מתנה בשווי כ2000שח גם אם זה דרך מועדוני צרכנות" .לי בסוכנות לא נתנו כלום מתנה (חוץ מוילון אחורי מגן משמש בשווי של כמה פרוטות) אלא נתנו לי מפרט מחירים עם הנחות מיוחדות לכל הפריטים כך שחיישנים עולים -+800, מרימי שמשות -+400 וקודן -+400 הכל כ 1700 שח. בנוסף כמו שכבר ציינתי בהודעה הראשונה עבור זוג רמקולים של פיוניר (אין לי מושג הספק וכד') דורשים 350 ש"ח.

אגב, כששאלתי אותו לגבי האספקה לידנית הוא אמר שהמסירות יהיו ביולי-אוגוסט לא לפני.

האם לדעתכם הבחור הזה מהסוכנות דיבר ככה בשביל לבאס אותי כי לא קניתי מהם או שזה באמת הגיוני?

מה דעתכם על שאר המחירים לאביזרים?

האם כדאי לעשות הכל אצל מתקין מורשה כדי לחסוך עלויות (האם פוגע או לא באחריות היצרן)?

תודה למי שמתייחס וחג שמח :)

פורסם

הלוואי והרכב היה נמכר בארה"ב, שוחחתי עם מנכ"ל יונדאי האמריקה מספר פעמים

שאלתי האם יהיה סיכוי לראות מכוניות מיני בקרוב, הוא הסביר לי שג'נרל מוטורס די כשלו עם שיווק האבאו אבל בשנה הקרובה יתחיל השיווק של הפיאסטה ושל הפיאט 500, אז השוק יתעורר והסיכוי למצוא משהו קטן יותר מאקסנט בסוכנות יגדל.

כרגע יונדאי אקסנט 3 דלתות ידנית עולה 10.600 דולר בסוכנות.

בכל מקרה מהיכרות אישית שלי עם מנועי 3 צילנדר בארץ הקודש - לא צריך יותר מזה, עם הסיריון בזמנו נסענו לירושלים עם 5 אנשים באוטו, אמנם הרכב הרגיש חלשוש בעליות אבל עלה במהירות חוקית . נסיעות לאילת עם הסוויפט היו מהנות וזולות ונסיעות לצפון גם.

ככה שלמדינה קטנה כמו ישראל אין באמת הצדקה למשהו יותר גדול מזה.

תהנו מהאוטו, תטפלו בו טוב ותתפנקו על החיסכון.

haters will hate

פורסם

לגבי תצרוכת הדלק בדגם הידני ,

ביצעתי בדיקה כבר מס' פעמים והתוצאה הממוצעת נעה בין 1:17-19 אמנם לא כמו שהיצרן מפרסם אך חסכוני מאוד.

איך באמת הם מפרסמים נתוני תצרוכת כאילו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...