Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב,

האם יש למישהו הערכה כלשהי לגבי זמן ההגעה המשוער של רכבי סוזוקי אלטו (גיר ידני) שהוזמנו בתחילת מרץ? האם הם אמורים להגיע בתחילת/אמצע/סוף יוני? רצה שמועה שהם בכלל יגיעו לקראת אמצע יולי...

האם יש למישהו מידע עם מידה מסוימת של אמינות לגבי מועד הגעה משוער?

נ.ב

כל אלה שרווים נחת מהרכב, ונוסעים במהירויות שלא מצריכות מתן תירוצים לשוטר התנועה, תוכלו לעדכן בנוגע לצריכת הדלק המעשית של האוטו?

תודה רבה לכל העונים.

סוף שבוע מצוין!

פורסם
שלום רב,

האם יש למישהו הערכה כלשהי לגבי זמן ההגעה המשוער של רכבי סוזוקי אלטו (גיר ידני) שהוזמנו בתחילת מרץ? האם הם אמורים להגיע בתחילת/אמצע/סוף יוני? רצה שמועה שהם בכלל יגיעו לקראת אמצע יולי...

האם יש למישהו מידע עם מידה מסוימת של אמינות לגבי מועד הגעה משוער?

נ.ב

כל אלה שרווים נחת מהרכב, ונוסעים במהירויות שלא מצריכות מתן תירוצים לשוטר התנועה, תוכלו לעדכן בנוגע לצריכת הדלק המעשית של האוטו?

תודה רבה לכל העונים.

סוף שבוע מצוין!

אהלן...

לגבי זמן ההגעה זה מאוד תלוי בצבע אך בין יוני ליולי (יש כאלה שאמרו להם יולי והוקדם ויש כאלה שנשאר).

אבל זה מאוד תלוי במה אמרו בעת ההזמנה..

מבחינת אמינות די אמין.

צריכת דלק אני לא יודע לומר לך לגבי הידני. לגבי האוטומט זה בסביבות 1:14 (מדיווחים של אנשים אחרים) ואני מצטרף לשאלה לגבי הידני.

שתהיה שבת שלום וסוף שבוע נעים...

פורסם
אהלן...

לגבי זמן ההגעה זה מאוד תלוי בצבע אך בין יוני ליולי (יש כאלה שאמרו להם יולי והוקדם ויש כאלה שנשאר).

אבל זה מאוד תלוי במה אמרו בעת ההזמנה..

מבחינת אמינות די אמין.

צריכת דלק אני לא יודע לומר לך לגבי הידני. לגבי האוטומט זה בסביבות 1:14 (מדיווחים של אנשים אחרים) ואני מצטרף לשאלה לגבי הידני.

שתהיה שבת שלום וסוף שבוע נעים...

הזמנתי בצבע כסף, במעמד ההזמנה נאמר לי שמועד האספקה המשוער הוא יוני.

ממה שהבנתי (בהנחה והבנתי נכון..) מגיעה אוניה ב- 23 במאי. השאלה האם אלה רכבים שמיועדים להימסר במאי או יוני..

יש למישהו מושג?

(כן כן..אני נשמע קצת לחוץ על האוטו...אמת..)

שוב, סוף שבוע מצוין!

פורסם

בשיחה עם בעל סוכנות שאני מכיר הבנתי שהם למעשה "תקועים" עם רכבים אוטומטיים (אספקת האוטומטיים היא כנראה מהמלאי).סוזוקי כנראה תוזיל את האוטומטי בכאלפיים שקל בנסיון למכור אוטומטיות.

הביקוש הגדול כרגע הוא על גיר ידני,לי נאמר בהזמנה שהאוניה תגיע לקראת תחילת יולי והאספקה כשבועיים אחרי.

פורסם

אני מניח שזה לא אומר כלום לגבי כולם, אבל אני הזמנתי ב7 במרץ ידנית בצבע שחור, מועד ההספקה היה יולי.

בשבוע שעבר דיברתי עם הסוכן והוא אמר שהוא רואה במחשב שההספקה שלי הוקדמה ליוני, הוא גם אמר שהוא מעריך שזה יהיה בחצי הראשון של יוני.

מעבר לזה אין לי מושג :)

פורסם

מישהו יודע משהו על מגיני רוח לאלטו או על גגון מקורי/מתאים?

ראיתי שיש כאלה בחנות של סוזוקי באנגליה - יש למישהו מושג אם יש גם בארץ?

פורסם

שלום לכולם!

אני הזמנתי את הידנית בלבן ב29/04/10 ומועד האספקה הוא 07/2010

אז כמה דברים :

1. נאמר לי בסוכנות באופן מאוד "לא מתחייב" מצד נציג המכירות שיש מצב שהאספקה תהיה אפילו לפני אבל הם לא מתחייבים על זה בשום אופן.

2. כששאלתי לגבי הוספת רמקולים קדמיים ואחוריים לדלתות נאמר לי בסוכנות שזה יעלה לכל זוג 350 ש"ח (של פיוניר) בעוד שבפורום הבנתי שהמחיר שהציעו לאנשים אחרים בסוכנויות השונות הוא 250 ש"ח לזוג (לא צוינה חברה).

3. מישהו יודע אם יש סיבה לכך שהרכב נמכר ב לפחות 4 שמות שונים וע"י 2 חברות שונות (ניסאן וסוזוקי)?

4. האם אפשר להוסיף אביזרים מקוריים בארץ כמו פנסי ערפל מקדימה, חלונות נורמליים בדלתות האחוריות, פסי הגנה בצבע הרכב לדלתות, ג'נטים וכו'..?

5. למה הקבוצה בפייסבוק לאלטו לא ניתנת לאיתור בחיפוש הרגיל?

תודה :)

פורסם

מה דעתכם לגבי ההרצה? הבנתי שהיבואן טוען שאין צורך, אני זוכר מאז ומתמיד שאמרו שרצוי לא לעבור את ה80-90 קמ"ש ב1000-2000 קמ הראשונים, וגם אם אין דרישה אז הרי שזה יתרום לאריכות חיי המנוע.

מה אתם אומרים?

בספר הרכב מצוין שב-960 הקילומטרים הראשונים צריך להמנע מנסיעה במהירויות קבועות לאורך זמן, וכן להמנע מנסיעה במהירות נמוכה בהילוך גבוה. בעיקרון, לא לאמץ יותר מדי את המנוע. מעבר לכך אין צורך בהרצה כמו בימים עברו (נסיעה איטית, נסיעה בלי נוסעים נוספים וכו').

שלום לכולם!

3. מישהו יודע אם יש סיבה לכך שהרכב נמכר ב לפחות 4 שמות שונים וע"י 2 חברות שונות (ניסאן וסוזוקי)?

4. האם אפשר להוסיף אביזרים מקוריים בארץ כמו פנסי ערפל מקדימה, חלונות נורמליים בדלתות האחוריות, פסי הגנה בצבע הרכב לדלתות, ג'נטים וכו'..?

תודה :)

מתן שמות שונים לשווקים נפרדים זה מהלך מקובל בעולם הרכב. יש לפחות דיון אחד בנושא בפורום, תוכל לחפש...

גם ייצור של דגם בעבור חברה אחרת זה מהלך נפוץ. יש חברות שרוצות לכלול רכבים בנישה מסויימת, אבל זול להם יותר לקנות רכב מחברה אחרת עם הסמל שלהם, מאשר להשקיע הון רב בפיתוח מאפס בשביל נישה קטנה.

במקרה הזה, סוזוקי מייצרת לניסאן את האלטו כ-פיקסו (Pixo) עם סמל של ניסאן. יש כמובן גם שיתופי פעולה של תכנון הדגם מראש וייצור משותף (טויוטה אייגו-סיטרואן C1-פיג'ו 107).

חלונות "נורמליים" לא תוכל כנראה להתקין משום שיש צורך בהחלפת דלתות (מסילות, מקום למנגנון וכו). לא נראה לי שהדלתות ברכב מותאמות ל-"הכנה לחלונות" :lol:

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

לכל אלה פה שחושבים שזמן ההמתנה שלהם יוקדם, אני חושב שאתם סתם מצים למשהו שלא יקרה

בדרך כלל כשהם אומרים חודש שהאוטו יגיע הוא מגיע בזמן הזה, לא שמעתי על הרבה מקרים שהרכב הגיע מוקדם בחודש או יותר, וגם אם כן פה מדובר בכמות רצינית אז נראה לי שהסיכוי קטן עוד יותר

פורסם

למה אתה מחסל לאנשים תקוות ?

כשלמישהו מבטיחים אספקה ביולי והוא שומע שאחרים שהזמינו אחריו יקבלו ביוני, הוא מטפח לעצמו תקווה בלב שגם את ההזמנה שלו יקדימו. ככה הוא קם בבוקר עם חלום שאולי גם הוא יקבל מחר בשורה משמחת.

בגלל החלום הזה, הוא מתקשר כל יומיים לנציג מכירות ומנדנד לו איך אחרים קיבלו לפניו ואולי שיעשה משהו ויקדימו גם לו.

ואתה חושב שהנציג של סוזוקי לא קורא בפורום ? הוא קורא, ואם לא הוא, אז אנשי משרד הפירסום שלו והם מבינים שליצור חוסר אפילו מלאכותי פירושו מקדם מכירות מצויין, כך שגם אם הרכב בנמל, כדאי לא להזדרז כל-כך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

15.05.10

ריקול נוסף לאלטו האוטומטית באירופה,

סוזוקי מזמנת 10,000 בעלי אלטו אוטומטית באירופה בגלל "תמסורת לא תקינה".

השוק ההודי לא נפגע עקב אי מכירת הדגם האוטומטי במדינה התופס רק 10% מהמכירות באירופה .

http://www.indiancarsbikes.in/auto-news/suzuki-alto-recalls-10000-european-alto-automatic-transmission-problems-10924/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...