Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערכה של בין 25% עד 30%, זו לפחות ירידת הערך של הסוויפט החדשה .

אם רמת הבלאי של האלטו תהיה גדולה יותר מהסוויפט ,לא תעמוד ברמת אמינות כמו של הסוויפט ,אני מאמין להערכתי כי המחירון אפילו ירד יותר .

אגב המכונית היא מייצור הודו, יצא לראות את המכונית ,ראיתי שחלקים פנימיים של הפח חלקם צבועים וחלקם לא ,רמת חיספוס של הצבע שונה ממקום צביעה אחד למישנהו , סימני תפוז למי שמכיר ויודע מה זה בכמה מקומות שונים , פיניש של "פונקים" לא כמו בסוויפט ,מרק או בכינויו "בוסטיק" לא אחיד בכל חלקי הפח גימור לא יפני בקיצור .

הבנתי, ולדעתך הרכב הזה יכול לעמוד בנסיעות ארוכות בבין עירוני כמו יונדאי גטס ופיאט פונטו ספייס? כי נראה שהאלטו עדיפה.

חשבתי שבעוד 3שנים אוכל לקנות אותה ב30אלף ש''ח.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה היא איך היא תיראה אחרי 3 שנים על הכביש, או יותר נכון מה יישאר ממנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מעניין אותי לדעת מה יותר עמיד.. פונטו ספייס, אלטו, או גטס. כי הפונטו די חסכונית אבל לא כלכך אמינה.

הגטס זללנית בטירוף אבל אמינה מאד. מעניין אם האלטו גם תיהיה חסכונית וגם אמינה. אני יודע שזה רכב חדש ואי אפשר לדעת את זה.. אבל לפחות יש למישהו מושג אם היא יכולה לעמוד בכבוד בנסיעות ארוכות מבלי לשפוך מנוע כמו הגטס והפונטו?

פורסם

זו בדיוק הכוונה , אבל לא רציתי להיות בוטה מידי, אבל מי שזוכר היתה בזמנו את הסוויפט שהיתה יפנית עד שנת ייצור 1996 (אם אני לא טועה ) ואז הגיעה היורוסוויפט, ההונגרית שלא עמדה ברמת האמינות היפנית .

פורסם

זה אומר שאם הרכב יעמוד בגלל תקלות, חברת ההשכרה תפסיד הכנסות.

ולמען הדיוק אציין שהתכוונתי לחברות ההשכרה הגדולות, אלה שבפריסה ארצית.

חברות שכאלה קונות מאות מכוניות והן לא יכולות להרשות לעצמן תקלות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חברה שאלה חשובה....

כידוע לכם "חבר" יצאה במבצע לרכבי סוזוקי על שלל הדגמים שלה

לפי מה שרשום באתר של חבר ההנחה של האלטו היא על סך 4133 שח

אבל על הדגם האוטומט בלבד.האים מישהו יודע על הנחה בדגם הידני ??????

ועוד שאלה..

האים גימלאי משרד החינוך גם זכאים להנחה של חבר ?????

אשמח אים תהיה לי תשובה בהקדם האפשרי(חייב להזמין לי אלטו ומהר....:))

בתודה .....

נירו

פורסם

"חֶבר" - חֶבר משרתי הקבע והגמלאים.

אם עובד/גמלאי משרד החינוך הינו גמלאי של צה"ל וכד', הוא יכול להנות מהנחות אלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
המחיר לאלטו הידני דרך מועדון חבר הוא: 56,690 שח

אם יש לי חבר קרוב שהוא חבר ב"חבר" אני יכול לקבל דרכו את ההנחה?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

האלטו הזאת עד שהיא תגיע כבר תצא לי הנשמה.

4 חודשים אלוהים ישמור על מה הם חשבו שם בסוזוקי, יש אנשים שמחליפים רכב בתקופה כזו, אני מכיר מישהו שהתחתן, התגרש, נכנס לכלא ויצא תוך 4 חודשים.

אני עד היום נכנס פעמיים ביום ליד 2, אולי אני אמצא איזה מציאה ואתייאש מהמכשירי תנועה האלה שלא מזיזים ת'תחת.. :lol:

ובשביל שלא ימחקו לי ת'הודעה אני אגיד משהו שמועיל לשרשור, כפיר אי אפשר לעשות קומבינה כזו, כבר שאלתי.

לגבי חברות השכרה, ראיתי רק יתיר - אבל הרבה, ראיתי לפחות 5-6 אלטו של יתיר בינתיים.

לגבי ירידת ערך, איך לדעתכם אפשר להעריך בכלל? האם לדעתכם יש מקום לתקווה שהאלטו תחזיק מחירון כמו הסוויפט? (באחוזים כמובן) או שבגלל שהיא לא יפנית המצב יהיה שונה?

אגב ציינו פה שהיורוסויפט ההונגרית לא הצליחה כו הסויפט הקודמת, גם מהשנה האחרונה הסויפט מגיעה מהונגריה, מעניין אם שם יהיה הבדל כי זה בעצם רכב זהה לחלוטין (חוץ מזה שהם חזרו לחלונות ידניים מאחור, מראות ידניות וESP) שרק מיוצר ביבשת אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...