Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב,

אני מתכנן לקנות את הגרסה האוטומטית של סוזוקי אלטו שעולה 73,000. מאחר ואני די חדש בתחום, הייתי רוצה לדעת האים ניתן להוריד אצל הסוכן את מחיר הרכב לפחות מזה, ואיך ניתן לעשות זאת?

פורסם

חכה להנחות של המועדונים - יותר מזה או אפילו קרוב לזה לא תקבל, הסוכנות טענה שחבר אמורה גם להתחבר לסוזוקי להנחה כמו שעשו הוט ואולי אפילו מועדון המורים ( תעקוב אחרי המועדונים - זה הנחה רצינית),

מנסיון שלי הייתי ב- 3 סוכניות ( תל אביב , כפר סבא ופתח תקווה ) ובאתי עם עוד שני חברים לקנות את האלטו הידנית, בקיצור קנייה של 3 רכבים, וישבתי אצל סוכן המכירות שעה +, ועדיין לא נתנו לי הנחה של יותר מ- 500 שקל לרכב,

מה שכן בעזרים הם כן עוזרים ( יותר זול להם לתת ), הם יכולים לתת 2 עזרים בחינם ( קודן, חיישני רוורס,פסי מגן, מרים שמשות, שליטה על חלון ימין)

אבל זה במקרה שלי הספציפי שלי.

בכל מקרה אני ועוד חבר הזמנו בסוף את הידנית בכפר סבא ( שנינו בצבע כחול), לפתח תקווה לא הייתי מתקרב, וכפר סבא פשוט יותר נחמדים ובאים לקראתך מתל-אביב וגם מביאים לך את האוטו עד לכפר סבא ולא צריך לאסוף אותו מהדרום ( תלוי איפה אתה גר )

בכל מקרה בהצלחה :-)

פורסם

shaigot ,מה היה כל כך רע בסוכנות של פ"ת שאתה לא רוצה להתקרב אליהם?אני גם עשיתי סיבוב בין כפר סבא ופ"ת,בכפר סבא עשיתי את נסיעת המבחן כי להם היה ידני ובפ"ת אין,אבל בסופו של דבר הזמנתי בפ"ת כי מבחינת התוספות בחינם קיבלתי הרבה יותר מאשר הציעו לי בכפר סבא.חוץ מזה נתנו לי הנחה על עוד דברים- או לפחות רשמו את זה על טופס שמצורף להזמנה.

יש איזה משהו שאתה מכיר מניסיונך האישי איתם שצריך להיזהר מהם?

פורסם
דימה איזה תוספות קיבלת חינם?

קיבלתי פסי מגן בחינם וגם טיפול ראשון נתנו לי בחינם..עד כמה שידוע לי טיפול עולה בערך 500-600 ש"ח ופסי מגן עוד איזה 400 ש"ח..בסה"כ יוצא בערך אלף ש"ח.בכפ"ס הציעו לי אולי משהו באיזה 400-500 שקל גג..

יגאל,איפה אתה רכשת?מה קיבלת?

פורסם

הזמנתי במסגר בתל אביב.

הדבר היחיד שקיבלתי הוא הנחה של 250 ש"ח על שליטה על חלון ימין.

מעבר לזה הסוכן מסנן אותי כבר חודש, ביקשתי שישלח לי פירוט של אביזרים נוספים אמר שישלח ולא שלח, שלחתי לו מייל, התעלם.

חבל שאין לי אפשרות עכשיו להעביר את ההזמנה לסניף אחר.

גם את זה אגב שצריך לנסוע לגדרה להביא את הרכב לא נאמר לי בעת ההזמנה ורק גיליתי מאוחר יותר פה בפורום.

פורסם
הזמנתי במסגר בתל אביב.

מעבר לזה הסוכן מסנן אותי כבר חודש, ביקשתי שישלח לי פירוט של אביזרים נוספים אמר שישלח ולא שלח, שלחתי לו מייל, התעלם.

גם את זה אגב שצריך לנסוע לגדרה להביא את הרכב לא נאמר לי בעת ההזמנה ורק גיליתי מאוחר יותר פה בפורום.

אגב,לגבי השליטה על החלון השני זה בכלל קטע מוזר.שאלתי בפ"ת כמה יעלה לי להתקין כפתור כזה וראיתי לפני זה בפורום שזה עולה בסביבות 290 ש"ח..אז הם אמרו לי בכלל משהו מונפץ ושאי אפשר לעשות רק כפתור אלא צריך מרימי שמשות ביחד או משהו אחר בסגנון הזה..בקיצור לא ממש הבנתי מה נסגר עם זה ונכון לעכשיו ויתרתי על זה כי מרימי השמשות עולים הרבה יותר מהסכום שציינתי.אפשר לעשות כזה כפתור גם אחרי שהרכב יגיע?אפיה זה באמת עולה 290 ש"ח?לאן צריך לגשת?

פורסם

פשוט תגיד לסוכן שלך שיבדוק קצת יותר טוב.

המחיר שקיבלתי על שליטה על חלון ימין הוא 500 ש"ח לפני מע"מ, הורידו לי 250 די בקלות אחרי שאמרתי שזה פשוט מאד יקר.

אני בטוח שאפשר לעשות את זה אחרי שהרכב יגיע, אבל אני אישית הייתי מעדיף שבחשמל ישחק לי היבואן ולא מישהו אחר, לפחות בתקופת האחריות.

פורסם
פשוט תגיד לסוכן שלך שיבדוק קצת יותר טוב.

המחיר שקיבלתי על שליטה על חלון ימין הוא 500 ש"ח לפני מע"מ, הורידו לי 250 די בקלות אחרי שאמרתי שזה פשוט מאד יקר.

אני בטוח שאפשר לעשות את זה אחרי שהרכב יגיע, אבל אני אישית הייתי מעדיף שבחשמל ישחק לי היבואן ולא מישהו אחר, לפחות בתקופת האחריות.

אתה צודק ב 100%.אבל הם אמרו לי בסוכנות שאם אחליט להתקין עוד משהו אני יכול תמיד לפנות אליהם ולעשות עוד משהו דרכם כך שאם אעשה דרך סוזוקי זה לא יכול לפגוע לי באחריות היצרן.אני התלבטתי מה בכלל להוסיף לאוטו מעבר למה שקיבלתי ללא תשלום ובסוף הזמנתי קודן מובנה במחיר מוזל וגם זוג רמקולים במחיר מוזל.כל מה שאני אומר זה בינתיים מופיע על נייר כמובן ואני מקווה שגם בפועל אני אקבל את הכל כמו שצריך בלי הפתעות..

פורסם
shaigot ,מה היה כל כך רע בסוכנות של פ"ת שאתה לא רוצה להתקרב אליהם?אני גם עשיתי סיבוב בין כפר סבא ופ"ת,בכפר סבא עשיתי את נסיעת המבחן כי להם היה ידני ובפ"ת אין,אבל בסופו של דבר הזמנתי בפ"ת כי מבחינת התוספות בחינם קיבלתי הרבה יותר מאשר הציעו לי בכפר סבא.חוץ מזה נתנו לי הנחה על עוד דברים- או לפחות רשמו את זה על טופס שמצורף להזמנה.

יש איזה משהו שאתה מכיר מניסיונך האישי איתם שצריך להיזהר מהם?

לא אמרתי שצריך להיזהר מהם, אמרתי וציינתי שמנסיוני האישי וכל אחד יעשה כראות עיניו,

אני הזמנתי נסיעת מבחן בסוזוקי אלטו וב- SX4 בשביל אבא שלי שגם מעוניין לקנות רכב,

הזמנתי נסיעת מבחן מבעוד מועד ליום ששי ב-9 בבוקר והסוכנות אמרה לי שאין בעיה שאני אתחיל עם האלטו ואח"כ עם ה- SX4

וציינו גם שאת ה- SX4 הם מביאים במיוחד מסוכנות אחרת בבוקר,

בכל מקרה אני ואבא שלי באנו במיוחד ב- 9 בבוקר, ביקשתי לעשות את הנסיעת מבחן הראשונה על ה- SX4, אבל נידחתי בטענה שהיו " פקקים " ולכן היא לא נמצאת, אז אמרתי סבבה שאני יעשה על האלטו אבל שוב נדחיתי בטענה שאין אוטו לנסיעת מבחן, למרות שראיתי את האלטו השחורה בחוץ שרשום עלייה בגדול נסיעת מבחן, אז אמרתי שאני אחכה ל - SX4, אבל שוב קיבלתי תשובה שלילית שהיא לא תגיע בכלל - ( ואני חשבתי שבגלל הפקקים היא לא תגיע ),

ועוד המוכרת בחוצפתה אמרה לי שאין בעייה שאני אזמין עכשיו בתנאי של נסיעת מבחן, אז ממש התעצבנתי והלכתי לכפר סבא.

בקיצור לא רואים אותך ממטר רק את המכירה, העיקר שתזמין אצליהם ואז אתה שרוף אצל סוכנויות אחרות, רוצים לכבול אותך, יחס מחפיר וזה עוד לפני הקנייה, אז מה יהיה אחרי שהשכבת 60000 שקל ???

פורסם
הזמנתי במסגר בתל אביב.

גם אני הזמנתי בתל אביב וגם אותי הסוכן מסנן.

לגבי נסיעה לגדרה- לפני הזמנה שאלתי אותו אם אפשר לאסוף את הרכב באשקלון והוא אמר שאין שום בעיה...

אבל זה לא רשום בשום מקום מקווה שלא יהיו הפתעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...