Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנו אצל אותו סוכן (לא צריך שמות).

מה שמעצבן אותי בזה שצריך לנסוע לגדרה הוא שהסיבה היחידה שהזמנתי בת"א היא כי זה צמוד לי למשרד.

עכשיו (טוב לא עכשיו יש זמן) צריך לנסוע לגדרה ולקחת חצי יום חופש. איך לא אומרים דבר כזה מראש?

אגב, בגלל שאני עובד כל כך קרוב לסוכנות, קפצתי לראות מה שלום רשימת האביזרים שלי.

בדרך אפילו עברה לי מחשבה אולי הוא בחופש ולכן לא עונה. ההוא יושב שם עם עוד לקוח "מרוצה", עסוק עד השמיים :|

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא דיברתי איתם לא היה לי זמן לחכות להם.

בכל מקרה כל השמועות האלה על קיצור ההמתנה בינתיים התבדו. לצערי ידידי לא הייתי סומך על זה8)

פורסם
כל אחד קיבל פה איזה משהו...

רק אני לא דרשתי ולא קיבלתי גם כלום.

:x

+1

אני מתחיל לחשוב שאולי אני צריך להרים איזה טלפון לסוכן. :?

פורסם

לגבי ההקדמה- אני אמור לקבל ביולי.

התקשרתי לסוכנת שלי לשאול אם יש מצב שיוקדם והיא נשמעה ממש מופתעת מהשאלה.

התשובה היתה- כשתגיע האוניה של יולי אני אתקשר.

פורסם

רכב חמוד מאוד,

עשיתי עליו נסיעת מבחן לפני שקניתי את שלי (ספלאש).

לפי דעתי בנסיעה הוא מרגיש יותר רך מהספלאש(שקצת קשה מידיי- כנראה בשביל לכפר על זווית גילגול בסיבובים בגלל הגובה שלה).

אכן בעמידה מרגישים את ויברציות המנוע (בגלל שמנוע 3 בוכנות תמיד יהיה פחות מאוזן מ4) (נסעתי רק על אוטומט).

לגבי יחס העברת ההילוכים- לא הרגשתי שהאוטמט מושך הילוכים, האוטו היה זריז בצורה מספקת.

גם בכביש מהיר, הוא הרגיש בטוח, ישב טוב על הכביש וכמובן ששיוט של 90-100 לא היווה בעיה בשבילו(מי צריך יותר מזה).

הסיבה שהלכתי על הספלאש ולא על האלטו היא ש:

עגלת תינוק(אינגלזינה) לא נכנסת בבגז' ללא קיפול המושבים(הפנסים משני הצדדים מפריעים), לא ניתן לנתק את כריות האוויר בצד הנוסע(גם לא במוסך-לפי סוכנת המכירות), בדיעבד עם תא חפצים על הגג הייתי יכול להתגבר על הבעיה הראשונה.

תתחדש ותעדכן בהמשך לטובה ולשלילה:wink:

פורסם

קראתי את שנרשם לגבי הנחות או הטבות ממש קמצנים .

הרגע אני מסתכל בדאר והופ יש לי הנחה לאלטו בסך 3000 ש"ח במזומן .

לסוויפט 7500 ש"ח .

אהה , שכחתי לציין ,מבצע שייצא החודש לחבר (שלא תחשבו בטעות שהייתי בקבע או עדיין ), סתם מסופח לכל החיים למשרד הביטחון :wink:.

פורסם

מישהו כאן יכול להעריך כמה הרכב הזה יהיה שווה לאחר 3שנים? אני מדבר על הגרסא הידנית כמובן.

פורסם

הערכה של בין 25% עד 30%, זו לפחות ירידת הערך של הסוויפט החדשה .

אם רמת הבלאי של האלטו תהיה גדולה יותר מהסוויפט ,לא תעמוד ברמת אמינות כמו של הסוויפט ,אני מאמין להערכתי כי המחירון אפילו ירד יותר .

אגב המכונית היא מייצור הודו, יצא לראות את המכונית ,ראיתי שחלקים פנימיים של הפח חלקם צבועים וחלקם לא ,רמת חיספוס של הצבע שונה ממקום צביעה אחד למישנהו , סימני תפוז למי שמכיר ויודע מה זה בכמה מקומות שונים , פיניש של "פונקים" לא כמו בסוויפט ,מרק או בכינויו "בוסטיק" לא אחיד בכל חלקי הפח גימור לא יפני בקיצור .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...