Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום אוטו לא מחזיק מחירון, זו פיקציה.

לא מזמן היה שרשור בפורום ייעוץ על בחור עם אימפרזה 2008 שלא מקבל אפילו טלפון אחד.

אז מה זה שווה שהאוטו "החזיק מחירון" אם אף אחד לא מתקשר?

ברור שהבחור יצטרך להוריד חזק חזק מהמחירון כדי להתחיל לקבל טלפונים.

לעומת זאת - תפרסם פיאט פונטו שנת 96, יד 8 עם קצה שלדה - תמכור בכמה מאות מעל המחירון תוך יומיים (סיפור אמיתי).

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שמכוניות אלטו ידני בנות כשנה, ימכרו במחירים שבאזור ה-50,000 ועדיין תהיה להן אחריות לשנתיים.

,

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן, המחירון כרגע ביד 2 הוא 53K לידנית מ2009 כשהידנית היחידה באותה שנה הייתה בחודש דצמבר - משמע 7 אלף ירידה ב4 חודשים.

ה2010 עדיין עולה 57K שזה יותר טוב, כלומר 3K ירידה ב3 חודשים.

פורסם

חשבתי שרכב מאבד 10 אחוז ביום שהוא יוצא מהסוכנות. בכל מקרה, קשה לי להאמין שמישהו ישלם 57 על רכב משומש כשחדש עולה 60 אלף, מצד שני לחכות 4 חודשים... החבר'ה במשרד כבר מסתלבטים עליי.

"מה יגאל, מה זה HAND MADE שם בהודו?"

פורסם
אם יש לי חבר קרוב שהוא חבר ב"חבר" אני יכול לקבל דרכו את ההנחה?

אני לא ממש יודע. אבל אפשר ללכת לסוכנות עם חבר או קרוב משפחה שנמצא ב"חבר" ולנסות להוציא מהם את ההנחה. אני מאמין שהם יעדיפו לתת לך הנחה או מקסימום יצ'פרו אותך באבזור, מאשר לא למכור לך.

פורסם
חשבתי שרכב מאבד 10 אחוז ביום שהוא יוצא מהסוכנות. בכל מקרה, קשה לי להאמין שמישהו ישלם 57 על רכב משומש כשחדש עולה 60 אלף, מצד שני לחכות 4 חודשים... החבר'ה במשרד כבר מסתלבטים עליי.

"מה יגאל, מה זה HAND MADE שם בהודו?"

חחח יגאל אתה לא מבין כמה צוחקים עליי כבר. אני משתגע כבר.

איך לעזאזאל הסכמנו ככה לחכות ככ הרבה זמן (אני מינואר עד יוני). איך תגיד לי?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אני לא ממש יודע. אבל אפשר ללכת לסוכנות עם חבר או קרוב משפחה שנמצא ב"חבר" ולנסות להוציא מהם את ההנחה. אני מאמין שהם יעדיפו לתת לך הנחה או מקסימום יצ'פרו אותך באבזור, מאשר לא למכור לך.

הבעיה היא שאני כבר הזמנתי בינואר.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

כעת יש מבצע "חבר" על האלטו - 3K הנחה על הידנית וסביב 4K הנחה על האוט'. שווה בהחלט (למי שרוצה אלטו...)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האלטו האוטומטית מוצעת גם בסוג של ליסינג מימוני

כ-13,000 בקבלה

656X 36 = 23,616

כ-34,000 בסוף התקופה או מעבר לרכב חדש

כ-200 ש"ח מסמכים

סה"כ כ-71,000 ש"ח שהם בערך 1,000 שקל פחות מהמחירון הרגיל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מישהו יודע אים אפשר לעשות קומבינה

כלומר להזמין דרך המבצע של "חבר" בעזרת שכן ולרשום את האוטו על שמי .???????

אם לא אני הולך על מבצע דיהטסו למורים

דיהטסו סיריון הדגם המפואר עים כל התוספות ב90000

במקום 102000 שווה בהחלט.....

פורסם
אם לא אני הולך על מבצע דיהטסו למורים

אנחנו לא נבהלים מזה שתירכוש דיהטסו במקום סוזוקי.

אני מציע שתיגש ליבואן ותגיד לו שאם הוא לא מסכים לקמבן לך הנחה שלך 3,000 ש"ח, אז אתה תלך לקנות רכב אחר שעולה עוד 30,000 ש"ח או במילים אחרות במקום לקנות אלטו אחת, אתה תקנה אלטו וחצי.

איך בדיוק אתה משווה הנחה של 3,000 ש"ח לתוספת של 30,000 ש"ח :?:

.

פורסם

דיהטסו סיריון הדגם המפואר עים כל התוספות ב90000

במקום 102000 שווה בהחלט.....

אני לא מתלהב מהמחיר של 90 אש"ח לסיריון.

זה לא זול והאוטו קטן יחסית , ואמיר שליט כתב שהוא גם עולה כמו אלטו וחצי , זה לא עוד 5000 ש"ח , זה עוד חצי אוטו.

פורסם
האלטו האוטומטית מוצעת גם בסוג של ליסינג מימוני

כ-13,000 בקבלה

656X 36 = 23,616

כ-34,000 בסוף התקופה או מעבר לרכב חדש

כ-200 ש"ח מסמכים

סה"כ כ-71,000 ש"ח שהם בערך 1,000 שקל פחות מהמחירון הרגיל.

.

שלום.

יש לך מושג אם ניתן לבצע עסקה דומה לאלטו ידני?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...