Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי קיבלתי את החיישני רוורס בחינם :-)

אגב את הקודן אפשר להרכיב על כפתור אחד וזה נראה ממש יפה - אינטגרלי, והכפתורים על הקודן מספיק גדולים,

את המסך של החיישני רוורס אפשר להתקין או מצד ימין של המראה או מצד שמאל ליד הרמקול, אבל לפי דעתי ליד המראה עדיף,

פורסם
חיפשתי ולא מצאתי באתר של מוטורולה- אתה יכול אולי לתת לי קישור?

צביעה? זה לא על הפגוש שהוא שחור? האלטו שלי יהיה בצבע אדום אז צריך לצבוע באדום? זה חשוב?

ולמעט הקודן האוטו מגיע עם איזו אזעקה כלשהי? צריך להוסיף?

זה הקישור אם את רוצה לראות http://www.motostore.co.il/166066

זה מס' הטלפון שלהם 1599-570580

לא צריך אזעקה בכלל. יש חברות ביטוח שדורשות קודן ויש כאלו שלא.

שלי לא. אז לא התקנתי.

הפגוש שלך יהיה אדום אז כדאי לצבוע

הייתי אומר שכדאי להוסיף מרימי שמשות

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם

לידיעת כל בעלי האלטו לעתיד

שני אוניות צריכות להגיע במהלך החודש לארץ

מעבר לזה הסוכנת אמרה לי שהגיעו גם כול מיני מגנים לדלתות וניקלים לרכב לכול המעוניין

פורסם
לידיעת כל בעלי האלטו לעתיד

שני אוניות צריכות להגיע במהלך החודש לארץ

מעבר לזה הסוכנת אמרה לי שהגיעו גם כול מיני מגנים לדלתות וניקלים לרכב לכול המעוניין

האוניות האלה יקצרו את זמן המתנה? לא היו מתוכננות להגיע?

פורסם

אני גם ראיתי קודן על אחד הכפתורים משמאל להגה, באמת נראה טוב - מצד שני אם זה לא חובה בחלק מחברות הביטוח אולי אני אבטל, גם 600 שח וגם מציק בכל התנעה.

עומר מאיפה העדכון על זמן האספקה?

פורסם
מה זה אומר כפתור בקודן אחד?

זה אומר שיש כמה כפתורים שלא בשימוש מצד שמאל של ההגה - ( שימוש לדוגמא - אורות ערפל וכו ), בעצם אלה לא כפתורים אלא מכסים ללא כפתור ממשי, אפשר להוציא את אחד המכסים שלא בשימוש ולהחליף לכפתור עם פונקציונליות, לדוגמא קודן,

גם אני קניתי אלטו ובסוכנות אמרו לי שאני יכול לקבל בחינם את הקודן אם אני עושה ביטוח לרכב דרכם,

את הקודן שהם נותנים הם מרכיבים בצורה "ערבית", כאילו מדביקים לך אותו על המכסים (כפתורים ) - לא רק שלא מוציאים את הכפתורים אלא מדביקים עליו ועוד מעל שני כפתורים ולא אחד, בקיצור זה נראה ממש גרוע,

לעומת זאת אפשר לבקש להתקין בתוך כפתור אחד (Build In), לסוכנות זה עולה יותר ( בעוד 150 שקל) ולכן הם לא מציעים לך, והם עוד טוענים שעדיף לא Build in כי הכפתורים שעל הקודן קטנים וקשה ללחוץ עליהם ולכן עדיף קודן יותר גדול שתופס שני כפתורים - שזה בולשיט אפילו אבא שלי בן 70 יכול ללחוץ עליהם :-), פשוט עולה להם יותר....

פורסם

אני הזמנתי קודן דרך הסוכנות שאמור להיות BUILT IN, נקרא "אפאצ'י" משהו..

589 לפני מע"מ. עוד לא החלטתי אם לקחת אותו או לא (הזמנתי אבל אפשר לשנות הזמנה כאשר אלך לשלם)

פורסם

יגאל, לא קיבלת את הקודן דרך הביטוח שלהם ? - ואז זה חינם

למה לא לקחת את הביטוח של סוזוקי ?, הוא נראה לי משתלם + קודן

פורסם

עוד לא דיברנו על ביטוח, עד שהאוטו יגיע בטח כבר יהיו חברות ביטוח חדשות בישראל.

אבל אני פתוח להצעות של כל החברות כי אני גומר עם הסוכן היקרן שלי.

אז דרך הביטוח של סוזוקי, איזה קודן מקבלים חינם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...