Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, תמשיכו בה"פ, לחפור 3 עמודים על הקודן זה לא לעניין, בואו נשאיר את השרשור ענייני.

אותי מעניין לדעת אם מישהו מבעלי האלטו בפורום כבר קיבל מכתב הזמנה או טלפון, כי מי שאני מכיר לא.

כמו כן אני בכלל לא יודע אם זה תופס לגבי כי קיבלתי את האוטו בינואר, כחודש-חודשיים אחרי שפרסמו את הודעת הריקול בחו"ל.

פורסם

אנחנו לא קיבלנו שום דבר בדואר אז התקשרנו לוודאות ואמרו לנו שהאוטו שלנו הגיע לא מזמן והוא לא נכלל ברשימה לריקול ( האוטו על הכביש שבועיים בקושי)

תמונות של הרכב

http://img690.yfrog.com/i/711p.jpg/

פורסם

שלום וברכה,

רציתי לשאול את כל רוכשי האלטו (תתחדשו) היכן אתם הולכים לבטח את הרכב, ולאלו שכבר רכשו איפה אתם מבטחים?

עוד רציתי לשאול לגבי חברת "מתיב" שזו חברת הביטוח של היבואן.

האם יש סיבה לא לבטח שם? האם למישהו יש ניסיון איתם?

תודה מראש, יוני.

פורסם

היום בדיוק התקשרתי אליהם, המחיר הוא 3800 ומשהו (מעל גיל 24).

שמעתי שבביטוח ישיר זה 3500 ש"ח (חובה ומקיף כמובן)

מצד שני אם מבטחים דרך סוזוקי אז מחזירים 300 ומשהו ש"ח על הקודן.

ניסיון איתם כמובן שאין לי אז אני לא יודע מעבר.

פורסם

אדוארד אמר : "אותי מעניין לדעת אם מישהו מבעלי האלטו בפורום כבר קיבל מכתב הזמנה או טלפון, כי מי שאני מכיר לא.

כמו כן אני בכלל לא יודע אם זה תופס לגבי כי קיבלתי את האוטו בינואר, כחודש-חודשיים אחרי שפרסמו את הודעת הריקול בחו"ל."

האם מדובר גם ברכבים שיגיעו בעוד מספר חודשים ועם גיר רגיל???לפי מה שהבנתי מהכתבות בכל מיני אתרים וכן באתר של סוזוקי אז העניין שם מסתובב סביב 650 רכבים או משהו בסגנון והם אומרים שמדובר רק בגיר אוטומט.רק ב YNET לא ציינו את זה...האם למישהו יש מידע אחר?אשמח לקבל תשובה על השאלה הראשונה שלי ממי שכבר בדק עם סוזוקי.

תודה

פורסם
אדוארד אמר : "אותי מעניין לדעת אם מישהו מבעלי האלטו בפורום כבר קיבל מכתב הזמנה או טלפון, כי מי שאני מכיר לא.

כמו כן אני בכלל לא יודע אם זה תופס לגבי כי קיבלתי את האוטו בינואר, כחודש-חודשיים אחרי שפרסמו את הודעת הריקול בחו"ל."

האם מדובר גם ברכבים שיגיעו בעוד מספר חודשים ועם גיר רגיל???לפי מה שהבנתי מהכתבות בכל מיני אתרים וכן באתר של סוזוקי אז העניין שם מסתובב סביב 650 רכבים או משהו בסגנון והם אומרים שמדובר רק בגיר אוטומט.רק ב YNET לא ציינו את זה...האם למישהו יש מידע אחר?אשמח לקבל תשובה על השאלה הראשונה שלי ממי שכבר בדק עם סוזוקי.

תודה

הרכבים שיגיעו בעוד כמה חודשים לא צריכים להגיע לריקול הזה, גם שלנו לא היה צריך והוא הגיע לפני שבועיים

בנוגע לביטוח אנחנו ביטחנו את האוטו ב 4500 ש"ח מקיף + חובה (אבל עם השתתפות עצמית דיי גבוהה), אבל לנהג חדש

פורסם

היום התקשרו אלי מהסוכנות לומר שהמשלוח הקרוב יגיע לארץ בשבוע הבא, כך שצריך להיכנס אליהם ולשלם את היתרה.

לגבי הריקול, זה לא נוגע לרכבים שעדיין לא סופקו (מן הסתם, יטופל בפס הייצור).

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

תתחדשו!!! אני הזמנתי בינואר (רק חודש אחריכם) ומחכה יותר ממכם. עד יוני! איזה בעסה זה. אתם חיכיתם 4 חודשים ואני 5 חודשים... בעסה בעסה.

בכל מקרה באמת המון המון מזלט! שמרו על עצמכם זה הכי הכי חשוב!

כפיר הג'ינג'י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...