Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה לאלו שרכשו אלטו. האם הזמנת אלטו בצבע מטאלי אדום למשל כרוך בתוספת כספית?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפני מספר ימים ראיתי אלטו בצבע אדום. לא משהו. צבע לבן מתאים יותר.

הכול שאלה של טעם. אני ראיתי אתמול אחת בצבע אדום ממש אהבתי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לכול מי שהזמין אלטו ואמור לקבל אותה ביני ,ולא התקשרו אליו עוד...

אז ב28 לחודש נכנסת אוניה נוספת לנמל ועליה נמצאות כול האלטו שאמורות להציף את הארץ;]

פורסם

בהחלט עניין של טעם, לדעתי הלבן נראה קצת פחות טוב והאדום דוקא נראה אחלה.

אם היו מראות וידיות בצבע הרכב לא הייתי מהסס ולוקח את האדומה.

באופן אישי לדעתי הצבעים היפים ביותר לאלטו הם התכלת, האדום והשחור כאשר אני מודה שראיתי 2 ורודות וזה לא נראה רע 8)

הצבעים שפחות אהבתי הם הירוק זית והחום.

פורסם

יצא לי לראות בכול הצבעים ,אין ספק כי השחור\תכלת הם היפים ביותר אני הלכתי על השחור8) ,תמונות בקרוב!

אני חייב לציין כי הצבע הירוק\זית מכוער ברמות שאין לשער,פשוט הורס את כל העיצוב ...:?

כומו שציינתי בהודעה הקודמת,במדידה של חודש שלם,בנסיעות משולבות ,מזגן,נוסעים,צריכת הדלק ירדה קצת ל1/18

אבל אני לא מאוכזב בכלל,האוטו זריז,נוח,"מושך מבטים",והכי חשוב חסכוני ביותר!

אשמח לעידכונים מבעלי האלטו,קצת נעלמתם...

פורסם

שחור צבע בעייתי. ישנם רכבים שנראים נהדר בשחור וישנם רכבים שצבע שחור בולע את כל היופי. עדיין לא ראיתי אלטו בשחור ככה שאינני יכול להחליט. תכלת נראת נהדר.

פורסם
כומו שציינתי בהודעה הקודמת,במדידה של חודש שלם,בנסיעות משולבות ,מזגן,נוסעים,צריכת הדלק ירדה קצת ל1/18

יש לך ידנית או אוטו' ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...