Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אההה מאד לא מדויק, כל היחס הזה של משקל/כ"ס הוא בעייתי.

זה כמו שתגיד שהיכולות של האלטו עם מנוע 1.0, 68 כ"ס ו880 ק"ג (885 אגב אם לדייק אני כבר זוכר ת'פרוספקט בעל פה) שוות ליכולות של רכב עם מנוע 2.0, 136 כ"ס ששוקל 1770.

ברכבים מסויימים ובמהירויות מאד מסויימות זה יכול להיות נכון אבל אל תשכח את הנושא של המומנט, יש פה ים מידע ללמוד אגב בפורום רק תחפש "מומנט".

מה שכן, באופן באמת מפתיע האלטו ממש מרגישה זריזה בין 20 ל90 קמ"ש. הייתי אולי אפילו (קצת) מגזים ואומר שהיא מרגישה יותר זריזה במהירויות האלו מהכריזמה 1600 אוטומט עם ה113 כ"ס שבה אני נוהג היום.

פורסם
לא כל כך נכון אבל נגיד..

למה לא נכון ? אני שאלתי כמה האלטו שוקלת לפני שכתבתי , זה 13 ק"ג בשביל כוח סוס 1 , כמו שכותבים באופנועים .

פורסם

לפעמים מקבלים אשליה של מהירות בגלל גודל הרכב ורעש מנוע. בפיאסטה של חבר שלי אני כל הזמן מרגיש כאילו הרכב טס בזמן שהוא נוסע בקושי על 80.

פורסם
למה לא נכון ? אני שאלתי כמה האלטו שוקלת לפני שכתבתי , זה 13 ק"ג בשביל כוח סוס 1 , כמו שכותבים באופנועים .

טוב אולי אתה צודק.

זה תלי אבל בהרגשה של הבנאדם.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נכון אבל יש עוד פרמטרים כמו: מומנט, מספר צילינדרים במנוע, כמה האוטו "ירעד" וכו.

אני מסכים איתך בגדול. אני קניתי את האוטו כי הרגשתי שהוא נוסע וסוחב כמו הסופר לנסר שלי ו/או כמו כל משפחתית אוטומטית אחרת רגילה בכבישים.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

תגידו אחרי כל המחמאות, יש משהו שלילי להגיד על האוטו?

קראתי השבוע את הכתבה על הידנית במגזין אוטו - ינואר 10, הם ציינו שם לדוגמא שהידית של מיכל הדלק ותא המטען לא נסגרו מהפעם הראשונה.

מבין החבר'ה שנוהגים כבר כמה חודשים, יש משהו לא תקין? איזשהי בעיה שכבר נתקלתם בה?

חדש חדש אבל בכל זאת מהודו :|

פורסם

רק עכשיו בדקתי ו... 3 כוכבי בטיחות.

האמת, די מטריד שהכבישים הולכים להיות מוצפים באלטו

Auto Emoción

פורסם

תשמע חביבי הכל יחסי בחיים.

אני למשל עובר לאלט עם 3 כוכבי בטיחות אחרי שאני מוכר אוטו מודל 98 עם כרית אויר אחת, ללא ABS בטח ללא ESP.

ככה שאמנם האלטו היא לא המכונית הכי בטוחה בארץ, הכיוון של כל המהלך הוא דוקא חיובי ולכן גם אתה באופן אישי מרויח מזה באיזשהי צורה.

מכמה עשרות האנשים שדיברתי איתם לאחרונה שהזמינו אלטו, רוב כמעט מכריע מתקדם לאלטו אחרי רכב משנות ה-90.

בנוסף, כבר דיברנו על זה כאן בשרשור ואפילו תוכל למצוא פה לינק למסמך של הNCAP שאומר שהרכב היה יכול לקבל 4 כוכבים אם רק היה מגיע עם ESP, בארץ חוק הESP נכנס בראשון לינואר ולכן מבחינתך אתה יכול כבר להתייחס לאלטו כאילו יש לה 4 כוכבים.

מעבר לבטיחות, אמנם אני לא נציג של כל הירוקים האלה אני עדין חושב שהנושא הזה חשוב.

העובדה שעולים לכבישי ארצנו מאות ואלפי אלטו חסכוניות עם 103 גרם/ק"מ כאזרח שומר סביבה זה צריך לשמח אותך מאד.

פורסם

להתייחס כאילו יש לו 4 כוכבי בטיחות?

לא הבנתי. הדגם שבארץ ימכר עם ESP?

כי אם לא, אז ברור שאין לו 4 כוכבים, ESP היא מערכת חשובה מאוד שיכולה להציל מתאונה בהמון מקרים.

זה כמו להגיד שאם היו ברכב עוד 16 כריות אוויר הוא היה מקבל 5 כוכבים אז צריך להתייחס אליו ככזה.

Auto Emoción

פורסם

בישראל כל רכבי האלטו מגיעים עם ESP. זאת אומרת אם נתקלת באלטו פה בארץ, יש לה בוודאות ESP.

בחו"ל יש מספר רמות גימור, חלק עם ESP וחלק בלי.

חלק עם ג'אנטים ופנסי ערפל ומראות בצבע הרכב וחלק בלי.

בארץ יש רק רמת גימור אחת אבל היא מגיעה עם ESP.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...