Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה קשה כל כך לפרגן לכמה ילדים שמתלהבים שהם קונים רכב חדש?

והאלטו הוא באמת ג'וק ליד הX5 שלך, רק שאני רואה בזה יתרון.

יגאל, התגובה שלי הייתה מאוד מצונזרת ומרוסנת, כי אם אתה רוצה לדעת מה אני חושב באמת על האלטו והקונים שלה שמשבחים אותה כאילו איזה רכב זה אין בעיה לכתוב לך את זה בה"פ, שאחר כך אני לא אקבל אזהרה על "שפה לא נאותה".

אתה בטוח שיש בכלל איזה יתרון לאלטו שלך לעומת ה-X5 שלי. צא מהסרט אין בכלל קרטריון להשוואה מול האלטו לבין ה-X5 ואם הדבר היחיד שאתה חושב עליו הוא חנייה אני מוכן לחטוף דו"ח של 500 ש"ח על זה, שחניתי על המדרכה מאשר לנסוע על האלטו.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יגאל, התגובה שלי הייתה מאוד מצונזרת ומרוסנת, כי אם אתה רוצה לדעת מה אני חושב באמת על האלטו והקונים שלה שמשבחים אותה כאילו איזה רכב זה אין בעיה לכתוב לך את זה בה"פ, שאחר כך אני לא אקבל אזהרה על "שפה לא נאותה".

אתה בטוח שיש בכלל איזה יתרון לאלטו שלך לעומת ה-X5 שלי. צא מהסרט אין בכלל קרטריון להשוואה מול האלטו לבין ה-X5 ואם הדבר היחיד שאתה חושב עליו הוא חנייה אני מוכן לחטוף דו"ח של 500 ש"ח על זה, שחניתי על המדרכה מאשר לנסוע על האלטו.  

יש לאלטו יתרונות, פשוט הם לא רלוונטיים לגביך.

חסכונית יותר, זולה יותר, נוחה יותר בעיר.

אבל באופן ברור הייתי מעדיף X5 או משהו דומה מאשר אלטו.

Auto Emoción

פורסם

אנשים איבדו כאן כל פרופורציה. מן הסתם X5 יותר טוב בכל פרמטר (כמעט). המחיר הרבה יותר גבוה! מדהים איך אנשים עם כסף חסרי כל היגיון כלכלי בסיסי.

פורסם

אין בכלל מקום להשוואה.

הרי כל מי שהזמין אלטו עשה זאת משיקולים כלכליים בעיקר (צריכת דלק ,אחריות,חסכון על מוסכים וכו').

אין כל ספק שלמי שהממון שופע בכיסיו היה בוחר ב X5 ולא היה מחשבן לצריכת הדלק או להוצאות הביטוח.

ולא אני לא ילד - ויורד מרכב עם מנוע כפול בגודלו מהאלטו,

אבל בעמידה היום יומית שלי בפקק,אין לי כל ספק שהאלטו יעשה את העבודה כמו רכב גדול.

פורסם
למה קשה כל כך לפרגן לכמה ילדים שמתלהבים שהם קונים רכב חדש?

והאלטו הוא באמת ג'וק ליד הX5 שלך, רק שאני רואה בזה יתרון.

ואני אביא מיליונר שיצחק על גרוטאה הבווארית שלך. אנשים איבדו כאן כל פרופורציה. מן הסתם X5 יותר טוב בכל פרמטר (כמעט). מישהו טען אחרת? המחיר הרבה יותר גבוה! מדהים איך אנשים עם כסף חסרי כל היגיון כלכלי בסיסי.

יש לך חצי מהכסף לקנות את הרכב שאתה קורא לו "גרוטאה" (X5) לפי התיאור שלך? אתה יודע מה, אני אשאל אותך אם יש לך חצי מהכסף שעלו הג'אנטים? אספר לך שכמעט חצי ממחיר אלטו ידנית.

אתה יודע איזה עוד רכב יש לי בחנייה? אז לפני שאתה מדבר איתי על מה מיליונר היה קונה, ועל מה הוא היה צוחק תבדוק על מה אתה נוהג ומעביר ביקורת על אחרים.

אם תשים לב אני בכלל לא באתי להשוואת את הרכב שלי אבל מכיוון שיגאל, ציין שהוא רואה באלטו יתרון על פני ה-X5 ציינתי בדיוק למה הרכב הזה מתאים. 

פורסם
יש לך חצי מהכסף לקנות את הרכב שאתה קורא לו "גרוטאה" (X5) לפי התיאור שלך? אתה יודע מה, אני אשאל אותך אם יש לך חצי מהכסף שעלו הג'אנטים? אספר לך שכמעט חצי ממחיר אלטו ידנית.

אתה יודע איזה עוד רכב יש לי בחנייה? אז לפני שאתה מדבר איתי על מה מיליונר היה קונה, ועל מה הוא היה צוחק תבדוק על מה אתה נוהג ומעביר ביקורת על אחרים.

אם תשים לב אני בכלל לא באתי להשוואת את הרכב שלי אבל מכיוון שיגאל, ציין שהוא רואה באלטו יתרון על פני ה-X5 ציינתי בדיוק למה הרכב הזה מתאים. 

אם רק ג'נטים (בלי צמיגים) עלו לך 30K שחטו אותך.

ומה זו בכלל ההודעה המטופשת והמביכה הזאת?

אתה פשוט מביך את עצמך, כדאי שתפסיק.

Auto Emoción

פורסם

אתה כל הזמן מזכיר שיש לך איקס 5 , אז יופי בשבילך ואולי אפילו תשתף בעונה השלישית של 'הבורר' , אבל הרכב שלך זה לא דוגמא להשוות בשביל מי שקונה אלטו כי הם רוצים אוטו קטן וחסכוני בשביל לנסוע , ואין להם חשק לקנות מפלצת גנגסטרים .

פורסם

גבר! (בעצם לא) אני אפר לרגליך. יגאל ציין את המימדים קטנים של אלטו כיתרון על X5, לא שום דבר אחר. מכאן ועד לכתיבת תגובה תוקפנית-מתגוננת המעליבה רכישות של אנשים אחרים יש דרך ארוכה. במיוחד אהבתי את השימוש במילים "אני מוכן לחטוף דו"ח של 500 ש"ח על זה שחניתי על המדרכה מאשר לנסוע על האלטו".

Boo hoo קראו לרכב שלך "גרוטאה" בניסיון (מוצלח, אני מוכרח לציין, לנוכח התגובה) להחזיר לך באותו מטבע וכבר התחלת להתנשא כדי לצאת גבר גבר. יש לך עוד רכב יוקרה בחנייה? תותח! אפשר לגעת בך?

פורסם

אני טענתי שהאלטו טובה יותר מהX5? איפה ראית דבר כזה?

אמרתי שלדעתי היא בהחלט ג'וק ביחס לX5 רק שאני רואה בכך יתרון (אגב, היא יותר מזכירה חרגול).

אני גם חושב שעם 500 ש"ח אפשר לעשות משהו הרבה יותר נחמד מאשר לשלם לעירייה על חנייה.

וסחטיין על הג'יפ, הוא ממש מדליק, לבת דודה שלי יש כזה בקנדה והוא נוסע פגז. בקרוב אצלי.

(נכון נחמד שמפרגנים לך?)

פורסם

חברים לא צריך לרדת ברמת הדיון...

הבנו את דעתה של כל אחת הנפשות הפועלות.

מי שירצה שיחשוב שמי שקונה את האלטו זה קמצנים/תפרנים/אני לא יודע מה

מי שרוצה שיחשוב שהאלטו זה אוטו מצוין למי שזה מה שהוא מחפש...

ולא אני ממש לא מכווין לסגירת הדיון הוא דווקא מאוד נחמד אבל ארם הגענו לרמות האלה אז כדאי שנחכה לנושא חדש...

פורסם

לכל ה"מתלהבים" למיניהם אין לי מה להוכיח לכם, כי את האמת אי אפשר להפוך וברגע שמדברים ל"מרצדס" שלכם בצורה שהיא אמתית אתם מכוונים את האקדח אלי ותוקפים את הרכב שלי אז צאו מהבועה הלא מפותחת, שנקראת אלטו אין מה לעשות אלטו זה רכב נחות או נכות שניהם מתאימים לתיאור האלטו ואם לא מקובל עליכם אז שיבושם לכם.

Wheezy המחיר הוא עם צמיגי מישלין מ-א-ו-ד גדולים.  

פורסם

שלום לכולם ושלום ל- י.ל.

לפני שאני מאחל לך רק בריאות, תרשה לי לציין שגם אני רכשתי סוזוקי אלטו (צפוייה להגיע ביולי, תכלת ידנית)

ועכשיו למספר שאלות.. אם יורשה לי.

אתה נוסע עם הג'יפ שלך בשטח? (אני מקווה שכן.. אם לא אתה מפספס הרבה מיכולות הרכב שלך)

בפקקים אתה עומד כמו כולם? ( מקווה שכן כי לעקוף מהימין בפקק זו עבירת תנועה)

באיילון אתה נוסע כחוק? ( אני מקווה שכן כי לנסוע מעל המהירות המותרת היא עבירת תנועה)

יש לך מזגן באוטו? (אני מקווה מאוד.... כי ממש חם במדינת ישראל)

ועכשיו לאחר השאלות המיותרות...

קח מקרה - שני זוגות יוצאים לטיול בצפון.

הזוג הראשון נוסע לצימר מפנק עם ג'קוזי, ארוחת בוקר במיטה, מזגן, בריכה בחצר, אל סי די עם כל הערוצים וכל שאר המותרות של צימר.

הזוג השני נוסע לכנרת עם אוהל, צידנית, מנגל, גנרטור, כבל מאריך ומאוורר, די וי די נייד ושאר דברים שלוקחים לטיול קמפינג.

אתה רוצה להגיד לי שהזוג השני הוא נחות?? מפגר? קמצן? עני? נכה?!

לדעתי לאט לאט עכשיו אתה מתחיל לקלוט שאנחנו לא רובוטים אלא אנשים שונים עם צרכים שונים וציפיות שונות.

לכל אחד יש ראייה אחרת על העולם ועל מה נוח לו ומה לא.

ועכשיו שוב אתה לאט לאט ( אך טיפה יותר מהר ) מבין שההודעה הקודמת שלך מיותרת.. ושאתה לקחת את כל הדיון הזה למקום אישי.

כל אחד והכיס שלו, כל אחד והצרכים שלו, כל אחד והיכולות שלו.

אין צורך להתעצבן רק כי אמרו שאולי לסוזוקי יש יתרון על הבימר שלך.

קח הכל רגוע.

י.ל - רק בריאות.

לילה טוב לכולם, יוני.

פורסם

י.ל מתבטא כמו ילד קטן בתחרות "למי יש יותר גדול". מספיק להגיד רכשתי ג'אנטים עם צמיגים מישלין, הוא צריך להדגיש מ-א-ו-ד גדולים כדי להוציא את עצמו כמה שיותר גבר ועשיר. :roll: עבדתי בעבר מול לקוחות פלצנים, אבל אף אחד מהם לא ירד לשפל כזה.

פורסם
לכל ה"מתלהבים" למיניהם אין לי מה להוכיח לכם, כי את האמת אי אפשר להפוך וברגע שמדברים ל"מרצדס" שלכם בצורה שהיא אמתית אתם מכוונים את האקדח אלי ותוקפים את הרכב שלי אז צאו מהבועה הלא מפותחת, שנקראת אלטו אין מה לעשות אלטו זה רכב נחות או נכות שניהם מתאימים לתיאור האלטו ואם לא מקובל עליכם אז שיבושם לכם.

Wheezy המחיר הוא עם צמיגי מישלין מ-א-ו-ד גדולים.  

אם זה כולל צמיגים אז זה משהו אחר לגמרי.

אבל גם אז 30K נשמע לי יקר, למרות שזה אפשרי.

Auto Emoción

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...